De Fan Showdown: Barbie vs Oppenheimer en de strijd van Memes

De Fan Showdown: Barbie vs Oppenheimer en de Slag om Memes

Het hele online gevecht tussen Greta Gerwig’s ‘barbie 2023’ en Christopher Nolan’s ‘Oppenheimer’ begon allemaal met een datum: 21 juli.

Het is niet ongebruikelijk dat studio’s films in verschillende genres tegenprogrammeren op een grote weekend, maar de scherpe verschillen tussen een intens, serieus ingesteld beeld van de man die toezicht hield op de ontwikkeling van de atoombom en een luchtig, kleurrijk antropomorfisme van een kinderspeelgoed werd snel het onderwerp van virale kost.

Weiterlesen: De beste films en documentaires over koningin Elizabeth

Voor de Barbenheimer Memes: Wat is Barbenheimer?

Er is zelfs enige twijfel of het “Barbieheimer” of “Barbenheimer” of “Boppenheimer” is, of nog een ander verwrongen portmanteau – een fenomeen waarop de AP-stijlbijbel nog geen richtlijnen heeft geboden, maar voor de doeleinden van dit artikel zal het “Barbenheimer” zijn.

“Barbenheimer” is een marketinggeschenk dat voortkomt uit sociale media en ik denk dat het beide films ten goede komt”, zei Paul Dergarabedian, de senior medi-analist van analytics-firma Comscore. “Je bent je er zeker van bewust dat je beide films op een meer diepgaande en overtuigende manier kent dan dat het het geval zou zijn geweest als ze op verschillende weekends waren uitgebracht.”

Nog steeds, iedereen houdt van een nummer 1 debuut, en beide ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’ dragen volgens geruchten een productieprijs van $100 miljoen (exclusief de miljoenen die worden uitgegeven aan marketing). Wat de box office tracking betreft, heeft ‘Barbie’ het in de tas met voorspellingen die aangeven dat het boven de $90 miljoen zou kunnen openen in Noord-Amerika. ‘Oppenheimer’ daarentegen wordt in de tracking van $40 miljoen gevolgd.

In 2008, midden in de recessie, gingen Warner Bros. en Universal op dezelfde juliweekend in de clinch met een andere film van Nolan die het opnam tegen een luchtige verwennerij: ‘The Dark Knight’ en ‘Mamma Mia’ – beide die ongelooflijk winstgevend bleken te zijn (hoewel Nolan de eerste weekenden won).

‘Barbie’ vs. ‘Oppenheimer’: Welke film ga je zien in de bioscoop op het weekend van 21 juli?

Het is zomer filmseizoen en er staat een grote box office-strijd te wachten in juli.

Als je het niet weet, worden barbie filme en Oppenheimer allebei uitgebracht op vrijdag 21 juli. Fans verwachten een grote strijd tussen de films voor de winnaar van het box office weekend.

Er is al wekenlang een debat op Twitter, waarbij fans hun mening geven over wat ze als eerste zullen zien.

Wij willen graag van u horen: welke film heb je als eerste op het programma staan? Stem zo vaak je wilt. We sluiten deze poll op 20 juli en zullen de winnaar van de pre-box office opening bekend maken!

De Beste Barbenheimer Memes

Wanneer je de twee films samen smijt, kom je in een totaal andere dimensie terecht: Barbenheimer. Wanneer je de twee films samen smijt, kom je in een totaal andere dimensie terecht: Barbenheimer.

De internet is verdeeld over welke film de meeste box office dollars zal verdienen op openingdag, dus de enige eerlijke manier om dit conflict op te lossen is duidelijk door het te memen.

En de Barbenheimer memes zijn GOED, y’all!

Sinds bekend is geworden dat de film over het speelgoed dat de wereld met een onrealistisch schoonheidsideaal belastte op dezelfde dag uitgebracht zal worden als de film over de man die de wereld met kernwapens belastte, is het internet ontploft als een felroze kernraket.

Hope you enjoy und like Barbie.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *