B&B Vol Liefde België Seizoen 2: Exclusief op Videoland! [2023]

B&B Vol Liefde is een populair datingprogramma waarin zes Nederlandse B&B-eigenaren in het buitenland op zoek gaan naar de liefde. Maar wist je dat er ook een Belgische variant van dit programma bestaat? In B&B Zoekt Lief gaan zes Vlaamse B&B-uitbaters in het buitenland op zoek naar hun ware Jacob. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Videoland B&B Vol Liefde België Seizoen 2, dat nu te zien is op Videoland. Op zoek naar andere nieuwste tv-programma’s op Videoland? Bekijk onze gids: Videoland Series [2023]

Waar kan ik Videoland B&B Vol Liefde België kijken?

B&B Vol Liefde België is te kijken op Videoland, de streamingdienst van RTL. Het tweede seizoen van B&B Zoekt Lief is sinds 3 september in zijn geheel te streamen. Je kunt dus alle afleveringen achter elkaar kijken.

BB Vol liefde België Videoland Seizoen 2: Bekijk hier de trailer:

Hoeveel afleveringen zijn er van B&B vol liefde België?

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde België bestaat uit 24 afleveringen, die elk ongeveer 25 minuten duren. Dat is een stuk korter dan de Nederlandse afleveringen, die een uur duren. Dat betekent dat je sneller door het seizoen heen bent, maar ook dat je minder lang hoeft te wachten op de spannende ontknopingen.

Videoland b&bB&B Vol Liefde België Deelnemers

De deelnemers van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde België zijn:

AliciaAlicia heeft een B&B in Spanje en is op zoek naar een man die net zo avontuurlijk en ondernemend is als zij. Ze houdt van sporten, reizen en gezelligheid.
FrankFrank heeft een B&B in Portugal en is op zoek naar een vrouw die net zo vrolijk en spontaan is als hij. Hij houdt van koken, wandelen en romantiek.
WimWim heeft een B&B in Frankrijk en is op zoek naar een vrouw die net zo lief en zorgzaam is als hij. Hij houdt van muziek, tuinieren en knuffelen.
SandraSandra heeft een B&B in Italië en is op zoek naar een man die net zo charmant en humoristisch is als zij. Ze houdt van kunst, cultuur en plezier.
NeleNele heeft een B&B in Griekenland en is op zoek naar een man die net zo sportief en positief is als zij. Ze houdt van yoga, zwemmen en genieten.
MabelMabel heeft een B&B in Zuid-Afrika en is op zoek naar een man die net zo knap en intelligent is als zij. Ze houdt van lezen, schrijven en converseren.

Wie zijn er nog bij elkaar B&B? (Let op: spoilers!)

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde België is al opgenomen in 2022, dus we kunnen al verklappen wie er nog bij elkaar zijn en wie niet.

 1. Alicia en Arno: Alicia runt een B&B in Spanje en viel als een blok voor Arno, een sportieve en avontuurlijke man. Ze leken een perfecte match, maar helaas liep het niet goed af. Arno kreeg tijdens de opnames een hartinfarct en moest met spoed naar het ziekenhuis. Gelukkig overleefde hij het, maar hij kon niet verder meedoen aan het programma. Alicia bleef alleen achter en besloot geen andere kandidaten meer te ontvangen. Ze hield wel contact met Arno, maar ze zijn geen koppel geworden.
 2. Frank en Isabel: Frank heeft een B&B in Portugal en koos voor Isabel, een vrolijke en spontane vrouw. Ze hadden veel lol samen en leken goed bij elkaar te passen. Na het programma bleven ze elkaar zien en werden ze verliefd. Ze zijn nog steeds samen en hebben plannen om samen te gaan wonen.
 3. Wim en Debbie: Wim heeft een B&B in Frankrijk en viel voor Debbie, een lieve en zorgzame vrouw. Ze hadden een goede klik en genoten van elkaars gezelschap. Na het programma gingen ze samen op vakantie en besloten ze om hun relatie een kans te geven. Ze zijn nog steeds samen en hebben zelfs een eigen B&B gekocht in Frankrijk.
 4. Sandra en Ivor: Sandra heeft een B&B in Italië en koos voor Ivor, een charmante en humoristische man. Ze hadden veel plezier samen en leken goed op elkaar afgestemd. Na het programma bleven ze elkaar zien en werden ze verliefd. Ze zijn nog steeds samen en hebben plannen om te trouwen.
 5. Nele en Jeroen: Nele heeft een B&B in Griekenland en koos voor Jeroen, een stoere en zelfverzekerde man. Ze hadden een sterke aantrekkingskracht op elkaar en leken veel gemeen te hebben. Na het programma gingen ze samen op reis en besloten ze om hun relatie een kans te geven. Ze zijn nog steeds samen en hebben plannen om samen te gaan wonen.
 6. Mabel en Niels: Mabel heeft een B&B in Zuid-Afrika en koos voor Niels, een knappe en intelligente man. Ze hadden een goede chemie en leken veel van elkaar te leren. Na het programma bleven ze elkaar zien en werden ze verliefd. Ze zijn nog steeds samen en hebben plannen om samen te gaan wonen.

Arno uit B&B Vol Liefde België: Arno b&b zoekt lief?

Arno was een van de kandidaten die meedeed aan het tweede seizoen van B&B Vol Liefde België. Hij was te gast bij Alicia, die een B&B runt in Spanje. Arno was een sportieve en avontuurlijke man, die graag nieuwe dingen probeerde. Hij had meteen een klik met Alicia, die hem erg aantrekkelijk vond. Ze leken een perfecte match, maar helaas liep het niet goed af. Arno kreeg tijdens de opnames een hartinfarct en moest met spoed naar het ziekenhuis. Gelukkig overleefde hij het, maar hij kon niet verder meedoen aan het programma. Alicia bleef alleen achter en besloot geen andere kandidaten meer te ontvangen. Ze hield wel contact met Arno, maar ze zijn geen koppel geworden.

Bekijk B&B Vol Liefde België op Videoland

B&B Vol Liefde België is te zien op Videoland, de streamingdienst van RTL. Videoland biedt je een ruim aanbod aan films, series en programma’s, waaronder B&B Vol Liefde België. Je kunt een abonnement nemen op Videoland voor €8,99 per maand, of een gratis proefperiode van 14 dagen starten. Met Videoland kun je onbeperkt en reclamevrij kijken naar B&B Vol Liefde België, zowel het eerste als het tweede seizoen . Je kunt ook de Nederlandse versie van B&B Vol Liefde kijken op Videoland.

Komt er een b&b vol liefde videoland seizoen 3?

Het is nog niet bekend of er een derde seizoen van B&B Vol Liefde België komt in 2023. Wel is bekend dat er een vierde seizoen van B&B Vol Liefde Nederland komt in 2023. De opnames daarvoor zijn al begonnen en de deelnemers zijn al bekendgemaakt. Je kunt je ook nog aanmelden als kandidaat voor het vierde seizoen van B&B Vol Liefde Nederland.

Hoe Je Je Kunt Aanmelden Voor B&B Vol Liefde België 2023: Alles Wat Je Moet Weten

Heb je ook zin om mee te doen aan B&B Vol Liefde België? Ben je een Vlaamse B&B-eigenaar in het buitenland en ben je op zoek naar de liefde? Dan kun je je nu aanmelden voor het derde seizoen van B&B Vol Liefde België, dat mogelijk in 2023 wordt uitgezonden. Dit is wat je moet weten:

 • Je moet minimaal 25 jaar oud zijn en single zijn.
 • Je moet een eigen B&B hebben in het buitenland, waar je minimaal zes maanden per jaar verblijft.
 • Je moet bereid zijn om vier potentiële partners te ontvangen in je B&B voor een periode van vier weken.
 • Je moet openstaan voor nieuwe ervaringen en avonturen.
 • Je moet beschikbaar zijn voor de opnames, die waarschijnlijk plaatsvinden in het voorjaar of de zomer van 2023.

Als je aan deze voorwaarden voldoet, kun je je aanmelden via de website van VTM. Je moet een formulier invullen met je persoonlijke gegevens, een foto van jezelf en een foto van je B&B. Je moet ook een korte motivatie schrijven waarom je mee wilt doen aan het programma. Als je wordt geselecteerd, word je gecontacteerd door de productie voor een kennismakingsgesprek.

Zo Reageren De Fans Op De Spannende Ontwikkelingen In Het Programma (SPOILER ALERT)

B&B Vol Liefde België is een populair programma dat veel fans heeft. Op social media wordt er veel over het programma gepraat en gereageerd. Hier zijn een paar reacties van fans op de spannende ontwikkelingen in het programma:

Conclusie

Beleef de romantiek, avonturen en het onverwachte drama van B&B Vol Liefde België Seizoen 2, exclusief op Videoland! Duik dieper in de wereld van liefde en gastvrijheid terwijl de deelnemers hun zoektocht naar liefde in een schilderachtig landschap voortzetten. Met hartverwarmende momenten en onvergetelijke wendingen is dit seizoen een absolute must-watch voor fans van reality-tv. Mis het niet en geniet van alle liefdevolle en verrassende momenten die deze serie te bieden heeft, alleen op Videoland!

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *