Beste films van Tom Holland: Fan’s favoriet! [2023]

Van de vriendelijke wijkheld tot een web-slingerende superheld en zelfs avonturen in een dystopische wereld – Tom Holland heeft in zijn nog jonge carrière een indrukwekkende reeks films op zijn naam staan. Deze getalenteerde Britse acteur heeft het vermogen om ons te laten lachen, huilen en op het puntje van onze stoel te zitten met zijn diverse filmrollen.

Laten we een duik nemen in de beste films van Tom Holland en ontdekken waarom hij een van de meest geliefde acteurs van deze generatie is. Maar als je de Spiderman-films opnieuw wilt bekijken, vergeet dan niet onze gids te lezen over: Spiderman Films: Alle Films in Chronologische Volgorde

Last Call (2022)

19m – Short/Drama

Last Call (2022)

‘Last Call’ is een opmerkelijke korte film die indruk maakte tijdens de openingsavond van het Hollyshorts festival. Het komt zelden voor dat een korte film zoveel emotie oproept. De film begint normaal, maar evolueert al snel naar iets esoterischer. De plot kent meerdere wendingen, waardoor het hart van de kijker meerdere keren wordt gebroken.

Cast: Lindsay Duncan, Ewens Abid, Jack Cansdale

Spider-Man: Homecoming (2017)

Action/Adventure ‧ 2h 13m

Spider-Man: Homecoming (2017)

Holland’s eerste solo-optreden als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe, waarin hij wordt voorgesteld als Peter Parker die door de uitdagingen van de middelbare school navigeert terwijl hij het opneemt tegen de slechterik Vulture.

Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya

The Impossible (2012)

Drama‧ 1h 54m

The Impossible (2012)

In een van de eerste rollen van Nederland speelde hij Lucas, een jonge jongen die met zijn gezin midden in de verwoesting van de tsunami in de Indische Oceaan in 2004 zat. Deze film toonde zijn potentieel als leidende man.

Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland

The Devil All the Time (2020)

Thriller/Drama ‧ 2h 18m

The Devil All the Time (2020)

Een donker, intens drama dat zich afspeelt in het naoorlogse Amerika. Holland speelt Arvin, een jonge man die in zijn geboortestad tegen sinistere personages vecht.

Cast: Tom Holland, Sebastian Stan, Mia Wasikowska, Robert Pattinson

Onward (2020)

Adventure/Family ‧ 1h 42m

Onward (2020)

Een Pixar-animatiefilm waarin Holland de stem vertolkt van Ian Lightfoot, een jonge elf die samen met zijn broer op magische zoektocht gaat.

Cast: Tom Holland , Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer

Chaos Walking (2021)

Sci-fi/Adventure ‧ 1h 49m

Een dystopische film die zich afspeelt in een wereld zonder vrouwen waar alle levende wezens elkaars gedachten kunnen horen. Holland speelt Todd, een jonge man die een mysterieus meisje ontdekt.

Cast: Tom Holland, Daisy Ridley, Demián Bichir

Spider-Man: No Way Home (2021)

Action/Sci-fi ‧ 2h 28m

Spider-Man No Way Home (2021)

Spider-Man roept de hulp in van Doctor Strange in een poging zijn publiekelijk onthulde identiteit als Peter Parker uit te wissen. Maar de bezwering van Strange neemt een onverwachte wending, waardoor ongenode bezoekers hun realiteit schenden.

Cast: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Andrew Garfield, Tobey Maguire

Cherry (2021)

Drama/Crime ‧ 2h 21m

Cherry’s reis brengt hem van een schoolverlater naar een legerarts in Irak, met zijn onwankelbare liefde voor Emily als zijn enige houvast. Maar wanneer hij terugkeert uit de oorlog, achtervolgd door PTSD, neemt zijn leven een donkere wending in drugs en criminaliteit, terwijl hij worstelt om zijn doel te vinden in een wereld die steeds desoriënter aanvoelt.

Cast: Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor

Tom Holland in Televisieseries

The Crowded Room (2023)

Drama ‧ 1 seizoen

The Crowded Room (2023)

Tijdens de zinderende zomer van 1979 wordt een jonge man in Manhattan gearresteerd voor een schokkende misdaad die schokgolven door de stad doet gaan. Nu moet een onverwachte onderzoeker naar voren treden om het mysterie achter deze gruwelijke daad te ontrafelen voordat de echte crimineel de kans krijgt om opnieuw toe te slaan.

Cast: Tom Holland , Amanda Seyfried, Sasha Lane

Wat zijn de komende projecten van Tom Holland?

Fans van Holland kunnen uitkijken naar minstens twee nieuwe projecten. Hoewel de details nog niet bekend zijn, wordt verwacht dat hij zijn Spiderman-reis nog minstens één film zal voortzetten. De andere aankomende film van Tom Holland is een biografie van Fred Astaire.

Conclusie

Of hij nu vecht tegen schurken in strakke spandexpakken, zijn dramatische talenten tentoonstelt in hartverwarmende verhalen, of ons meeneemt naar ongelooflijke werelden vol avontuur, Tom Holland heeft bewezen dat hij een van de meest veelzijdige en getalenteerde acteurs van zijn generatie is. Met een veelbelovende toekomst en een indrukwekkende lijst van films achter zijn naam, kunnen we niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor deze jonge ster. Blijf deze getalenteerde acteur volgen, want zijn reis in de filmwereld is nog lang niet voorbij!

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *