In de wereld van Roiland: Beste Justin Roiland Shows [2023]

Mark Justin Roiland, een Amerikaanse stemacteur, illustrator, schrijver, producent, comedian, acteur en regisseur, is geboren op 21 februari 1980. Hij heeft samen met Adult Swim de serie Rick and Morty en de daaropvolgende franchise gecreëerd, waar hij het meest bekend om staat. Rick Sanchez en Morty Smith, de naamgevers van de show, worden door hem ingesproken. Roiland is ook mede-oprichter van de Hulu-serie Solar Opposites, waarin hij Korvo, de hoofdpersoon, speelt. Bovendien speelde hij de rollen van Blendin Blandin in Gravity Falls, Earl of Lemongrab in Adventure Time en Oscar in Fish Hooks. Hij heeft het videospelontwikkelingsbedrijf Squanch Games opgericht, evenals de animatiefirma Justin Roiland’s Solo Vanity Card Productions! Hieronder staan ​​enkele van zijn meest bekende werken, zodat u ze.

Lees ook: Bourne-Films op Volgorde [2023]

Rick & Morty

In deze geanimeerde komedie vestigt de gekke wetenschapper Rick Sanchez zich bij zijn dochter’s familie nadat hij 20 jaar vermist was geraakt en betrekt hen in zijn gekke avonturen. Justin was de scenarist, zanger, regisseur en producent van de show.

The Boys Present: Diabolical

Onvertelde verhalen uit de wereld van The Boys worden onthuld in The Boys Presents: Diabolical, dat is gemaakt door sommige van de meest verbeeldingsvolle geesten in de industrie tot nu toe.

Solar Opposites

Na hun wereld verwoest wordt door een asteroïde, ontsnappen een groep aliens en landen op onze planeet. Ze zijn onwetend over alles en hebben geen culturele sensitiviteit. Wat echt is en wat nep is, is onbekend voor hen.

Out There

Komst van leeftijd rampen van een 15-jarige eenling in een kleine stad in animatie vorm.

Fish Hooks

Het verhaal van drie jonge vissen die leven in een grote vijver in een dierenwinkel.

Small Foot

Een uitzonderlijk talentvolle yeti komt een verdwaalde klimmer tegen die een mens is, waardoor er onrust ontstaat in zijn kleine stad van sceptici. Hij gaat op zoek naar de klimmer om een einde te maken aan de controverse, omdat hij wanhopig is om de bestaan van de Small Foot te bevestigen.

Gravity Falls

Een animatiekomedie gecentreerd rond de tweeling Dipper en Mabel Pines, die de zomer doorbrengen in Gravity Falls, Oregon met hun excentrieke oom terwijl hij het vreemde museum bestiert dat bestaat.

Animals

Deze actiekomedieserie volgt de menselijke escapades van New Yorks wilde, verenige en harige bevolking.

The Paloni Show

The latest animated comedy sitcom is also a Halloween special with vocals, animation, and production by Justin Roiland is all set to premiere on October 17, 2022. 

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *