Helden van Marvel: Beste Mannelijke Marvel Personages [2023]

De MCU heeft ons sommige van de meest beroemde helden in de filmgeschiedenis gegeven, waaronder superspionnen, supersoldaten en ruimte-wasberen. De volgende lijst met de beste mannelijke Marvel-personages aller tijden bewijst dat iedereen een vechter voor rechtvaardigheid kan zijn vanwege de inclusie van eerlijke koningen, briljante wetenschappers, sluwe schildoperaties, werkende advocaten en particuliere onderzoekers. Dus, bekijk de lijst met de meest favoriete mannelijke Marvel-personages aller tijden.

Lees ook: Beste Justin Roiland Shows [2023]

Spider-Man

Het is niet verrassend dat Spider-Man de fanstem bij Marvel’s top-superheld heeft gewonnen. Spider-Man veranderde de definitie van wat een superheld zou kunnen zijn, en hoewel veel hebben geprobeerd hem na te bootsen, blijft hij de beste, zowel binnen Marvel als misschien ook elders. Hij was de kroon op het werk van Stan Lee en Steve Ditko, het vestigen van een perfect evenwicht tussen een echte actieheld die het goede inspireert en een herkenbaar, realistisch en onvolmaakt jongen die alleen maar het beste probeert te doen met de hand die hij kreeg.
Waarom is hij een favoriete fan? Hij maakt fouten, maar wij allemaal ook!

De reden hiervoor is dat Spider-Man fouten maakt die mens-zijn illustreren, waardoor hij een herkenbare personage is. Maar ondanks zijn fouten neemt hij de juiste beslissingen op het juiste moment, waardoor hij zich onderscheidt van de andere Superhelden en iemand is om naar op te kijken. In No Way Home gaf hij veel op om de planeet te verdedigen en hij is toegewijd aan de Avengers.

Doctor Strange

Zeker verdient Marvel’s bekendste Doctor Strange onze aandacht. In de Amerikaanse stripboeken die door Marvel Comics worden geproduceerd, is hij een verzonnen superheld. Strange, een voormalige neurochirurg, is de hoogste tovenaar, de voornaamste verdediger van de aarde tegen bovennatuurlijke en magische gevaren. Het feit dat Doctor Strange Marvels beste en bekendste magische karakter is, maakt hem zo intrigerend voor ons en onze lijst. Hij heeft een aantal van de beste en meest amusante verhalen ooit uitgebracht door Marvel. Met hem is het niet of de verhalen interessant zullen zijn, maar hoe interessant ze zullen zijn. Bovendien zijn zijn vaardigheden gewoon geweldig en iets waar we op alle manieren van kunnen genieten.

Iron Man

De Avengers zouden niet bestaan ​​zonder Iron Man, en Iron Man zou niet bestaan ​​zonder dat een getraumatiseerde en bang Tony Stark van gedachten veranderde, van een hoogmoedige, vrouwen versierende wapenverkoper naar een (nog steeds hoogmoedige) geharde held die Nick Fury helpt bij het leiden en vormgeven van de Avengers.
Sinds zijn introductie is Iron Man altijd een van de meest geliefde stripboekhelden geweest, en zijn fans hebben gewoon zijn verhalen gekoesterd. Maar sinds Iron Man de eerste personage was die werd gekozen om de MCU te lanceren, is zijn positie veel breder, wat aantoont hoe belangrijk Iron Man is en hoeveel potentieel hij heeft. Iron Man was de eerste in de Marvel Cinematic Universe, en de rest is geschiedenis.

De Iron Man-karakter is iets waar Marvel zeker trots op kan zijn, en wij zijn gewoon erg dankbaar dat we verhalen over hem kunnen blijven lezen. Wat betreft de MCU was Iron Man de eerste en de rest is geschiedenis.

Captain America

Captain America, een vast onderdeel van Marvel Comics en Amerikaanse superhelden cultuur, is een symbool van zowel traditionele superheld idealen uit de Gouden Tijd als Amerikaanse ideeën over heldendom.
Gezien hij voor het eerst geïntroduceerd werd tijdens de Tweede Wereldoorlog als een stuk propagandamateriaal om de oorlogsinspanningen van Amerika te ondersteunen, is Captain America een intrigerend personage om te onderzoeken in termen van maatschappelijke kritiek.
Zonder twijfel, de wereld treurt om het overlijden van Iron Man, maar wat is er met het enorme gat dat achtergelaten is door het lange verdiende pensioen van Captain America? Rogers red de wereld van HYDRA en de nazi’s. Cap is een moreel voorbeeld aan het centrum van de MCU. Hij is een geboren leider, een toegewijde beste vriend en een onovertroffen held.

Thor

Een van de krachtigste Marvel-personages, Thor, is uitgerust met de krachtige Mjolnir. Hij is een indrukwekkende en verwaande hybride godheid van Asgard en het nageslacht van Odin en de aarde-godin Gaea.
Hij wordt gedwongen om de waarde van nederigheid te leren door Odin. Hij verbanen hem naar de Aarde, waar hij begint als een arts genaamd Donald Blake en werkt met een verpleegster genaamd Jane Foster.
Thor wordt door zijn vader gevraagd om naar huis te komen nadat hij merkt dat er grote veranderingen in hem zijn, maar hij weigert. Terwijl hij vecht tegen slechteriken in beide dimensies, verliest hij zijn arm en wapen, maar hij verliest nooit de wil om een van de meest formidabele figuren te worden.
Thor wordt steeds populairder en belangrijker en is tegelijkertijd ook serieuzer, mysterieuzer en somberder geworden. Precies dit is wat ons zo aan hem bevalt; in tegenstelling tot andere personages op deze lijst is hij echt met de tijd meegegroeid.
Daredevil

De reden waarom Daredevil zo populair is, is waarschijnlijk omdat hij een van de sterkste oorsprongverhalen en verhaallijnen heeft in het hele Marvel universum. Omdat zijn vader liever wilde dat hij thuis bleef en studeerde in plaats van mee te doen aan straatgevechten, werd Matt Murdock gepest. Hij stapte in om een blinde man te redden die onwetend de straat overstak voor een vrachtwagen vanwege zijn goede natuur.

Een radioactief isotop dat in de lading van de vrachtwagen zat, lekte uit toen het crashte, waardoor Matt blind werd, maar met supermenselijke zintuigen werd gezegend. Daredevil ziet het beschermen van de zwakken als een persoonlijke verantwoordelijkheid en werkt overdag als advocaat en ‘s nachts als vigilante.

Hoewel de eerste film bijna de populariteit van het personage bij het algemene publiek vernietigde, heeft de meest recente tv-serie er zijn steentje aan bijgedragen om hem te herstellen en hem opnieuw tot een van Marvel’s meest geliefde personages te maken. Er zijn veel diepe en complexe problemen onderzocht in de verhalen met Matt Murdock.

The Hulk

De Groene Reus, Hulk, opent onze top vijf. Een popcultureel fenomeen en een significant bijdrager aan de populariteit van stripboeken is de onkwetsbare monsterzijde van de wetenschapper Bruce Banner. Van Marvel’s comics is de Hulk altijd de hoofdpersonage van het bedrijf geweest, en als de geruchten waar zijn, krijgt hij binnenkort wellicht weer een solo-film in de MCU. De groene huidige Hulk is een sterke held die alles met zijn blote handen kan vernietigen. Maar Bruce Banner was niet altijd zo. De fysicus wordt blootgesteld aan straling tijdens de onbedoelde detonatie van een gamma-bom en ontdekt dat hij de mogelijkheid heeft om groen en krachtig te worden als hij boos wordt.

Een van Marvel’s meest populaire series, The Immortal Hulk, presenteert hem in een versie die sterk verwijst naar zijn verleden als een horrormonster.

De beste mannelijke Marvel-personages aller tijden: eindgebeurtenissen

In de MCU-films zijn er duizenden verschillende personages uit het Marvel-universum, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid. Met een verscheidenheid aan fascinerende personages die mensen leuk vinden of gewoon haten, is het Marvel Cinematic Universe een kleurrijke en gevarieerde wereld. De superhelden die we net hebben besproken, zijn slechts een klein deel van het totale aantal. Maar ze zijn wel de besten!

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *