Beste Thanksgiving-films voor kinderen om te bekijken in Nederland [2023]

Op zoek naar een leuke manier om je Thanksgiving-feestelijkheden af te sluiten? Overweeg om een filmavond voor kinderen te organiseren of moedig je kinderen aan om er een te organiseren met hun vrienden. Met zoveel filmopties kan het echter lastig zijn om de perfecte keuze te maken.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste Thanksgiving-films voor kinderen. Compleet met korte recensies om je te helpen bij het maken van je keuze. Of je nu zin hebt in een hartverwarmende familiefilm of een grappige komedie, er is voor iedereen iets te vinden op deze lijst. Dus pak je snacks en maak je klaar voor een gezellige filmavond met het gezin. Het maakt niet uit of je aan het scrollen bent op Netflix, Hulu of Apple TV+, we hebben voor elk platform wel iets!

Lees Ook: Thanksgiving-tv-programma’s en -films op Netflix

Garfield’s Thanksgiving

Eerste op de lijst voor: een komediefilm die draait om een ​​dikke kat

Een esthetisch aantrekkelijke oude 90’s film Garfield’s Thanksgiving is een korte komedie animatiefilm die draait om het verhaal van een dikke kat die op dieet werd gezet, juist op de dag voor de Thanksgiving-party.

Cast:

Lorenzo Music,Thom Huge, Gregg Berger

A Charlie Brown Thanksgiving

Tweede op de lijst voor: Thanksgiving vieren met je dierbaren

Wanneer het Thanksgiving is en we praten over kinderfilms, hoe kunnen we dan de altijd liefdevolle A Charlie Brown Thanksgiving vergeten? Deze animatiekorte kinderfilm gaat over het vieren van Thanksgiving met je dierbaren.

Cast:

Todd Barbee, Robin Kohn, Stephen Shea

Free Birds

Derde op de lijst vanwege: vol avontuur en komedie.

Kinder houden van animatiefilms, vooral als de animatiefilm vol is met veel avontuur en komedie. Een reis van kalkoenen terug naar de allereerste Thanksgiving zal ervoor zorgen dat je buik helemaal pijn doet van het lachen. De film heeft ook elementen van de sciencefiction-genres, dus het zal vol zijn met entertainment.

Cast:

Woody Harrelson, Owen Wilson, Dan Fogler

Grams Bear’s Thanksgiving Surprise

Vierde op de lijst vanwege: volledig entertainment en leuk plot

Actie, komedie en familie liefde – Grams Bear’s Thanksgiving Surprise is alleen maar over deze 3 dingen. De film is vol met entertainment en plezier en zou een perfecte keuze zijn om je kinderen te verrassen. Als je een ouder bent, ben ik er vrij zeker van dat deze show je een gevoel van nostalgie zal geven.

Cast:

Jim Henshaw, Bob Dermer, Dan Hennessey

We’re Back! A Dinosaur’s Story

Vijfde op de lijst voor: prehistorische verhaallijn die draait om het tijdperk van de dinosaurus

Ja, het is een animatiefilm uit de jaren 90, maar je kunt het niet beoordelen omdat het vol zit met comedy, avontuur en aantrekkelijke animaties. De film draait om het verhaal van een paar dinosaurussen die gevoed worden door een wetenschapper die terugreist naar de prehistorie om dinosaurussen wat ontbijtgranen te voeren om hun intelligentieniveau te verhogen.

Cast:

John Goodman, Charles Fleischer, Blaze Berdahl

Toy Story 4

Zesde op de lijst vanwege: leuke en avontuurlijke verhaallijn

Je kinderen zullen je uit het diepst van hun hart en ziel liefhebben als je hen verrast met Toy Story 4 op Thanksgiving-filmavond. De film staat vol avontuur en het zal een perfecte optie zijn. Een visueel feest voor kinderen en volwassenen.

Cast:

Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts

A Family Thanksgiving

Zevende op de lijst voor: Benadrukken van het belang van het gezin.

Niet alleen voor kinderen, maar deze film is ook een perfecte optie voor een familie-dankbaarheidsfilmavond. Deze film benadrukt het belang van dankbaar zijn voor wat we hebben in het leven, dus het zal een prachtige show zijn om met je kinderen en geliefden te bekijken.

Cast:

Daphne Zuniga, Dan Payne, Gina Holden

Home Alone

Achtste op de lijst voor: Geweldige verhaallijn en uitstekende uitvoeringen

Het is ook een genomineerde Oscarnominatie en het zal de beste optie zijn voor een dankbaarheidsfilmavond met uw kinderen. Van zijn geweldige verhaallijn tot de uitstekende acteerprestaties van elke acteur in Home Alone verdient waardering.

Cast:

Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Laatste Gedachten op thanksgiving films on netflix

Dus mensen, hier heb je het: we hebben een lijst samengesteld van de beste Thanksgiving-films voor kinderen in 2023 die zeker zowel jou als het spirit van je kind zullen verheffen tijdens dit feestseizoen. Deze films zijn beschikbaar om online te streamen en hebben hartverwarmende Thanksgiving-thema’s. Ze zijn perfect voor een gezellige familieavond.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *