De Verraders Halloween: Alles Wat Je Moet Weten! [2023]

In de speciale Halloween-editie van “De Verraders” wordt de spanning naar een hoger niveau getild, met missies en moorden die bloediger zijn dan ooit tevoren. Dertien bekende Nederlanders (BN’ers) storten zich in dit intense psychologische spel, waarbij ze worden geconfronteerd met een constante strijd tussen goed en kwaad.

De Verraders Halloween 2023 is de derde ‘mini’ Videoland-editie van De Verraders en de tweede Halloween-editie. Deze wordt exclusief uitgezonden op de streamingdienst Videoland van RTL vanaf 30 september 2023. Dit is wat er nog meer Nieuw op Videoland.

Wat is De Verraders?

De Verraders is een spannend en psychologisch spelprogramma waarin achttien bekende Nederlanders samen een grote zilveren schat kunnen winnen, maar waarin ook drie verraders in hun midden zitten. De verraders proberen de schat voor zichzelf te houden door ‘s nachts in het geheim een medespeler te vermoorden. De getrouwen moeten de verraders ontmaskeren voordat ze allemaal worden uitgeschakeld.

Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand en is sinds 2021 te zien op RTL 4. Het concept is gebaseerd op het gezelschapsspel Weerwolven van Wakkerdam en is bedacht door het Nederlandse productiebedrijf IDTV.

De Verraders heeft veel positieve reacties gekregen van zowel kijkers als critici. Het programma wordt geprezen om zijn originaliteit, spanning, drama en humor. Het programma heeft ook een Gouden Televizier-Ring gewonnen in 2021.

Uitzendschema en Beschikbaarheid

De Verraders Halloween heeft wekelijkse afleveringen die beginnen op 30 september. De exacte duur van het seizoen is nog niet bekend, maar het is waarschijnlijk dat er vijf of zes afleveringen zullen zijn, eindigend rond Halloween.

Wie zit er in De Verraders Halloween?

Op 7 september 2023 werd de volledige castlijst bevestigd.

NaamBekend van
Frank EvenblijActeur, presentator, presentatie van “De Verraders Halloween”
Kim-Lian van der MeijZangeres, actrice, K3, 100% Coco
Martijn KoningCabaretier, acteur, Dit Was Het Nieuws, The Roast
Victoria KoblenkoActrice, Goede Tijden, Slechte Tijden, Voetbalvrouwen
Romy MonteiroZangeres, musicalster, The Bodyguard, Dance Dance Dance
Eddy ZoëyActeur, presentator, Take Me Out, RTL Boulevard
Hind LaroussiZangeres, actrice, Idols, Dancing with the Stars
Jeroen van KoningsbruggeActeur, cabaretier, Draadstaal, Smeris
Nicolette KluijverPresentatrice, model, Expeditie Robinson, Love Island
Jim BakkumActeur, zanger, Idols, Verliefd op Ibiza
Froukje de BothPresentatrice, actrice, RTL 4, SBS 6, Net5
Peter HeerschopCabaretier, schrijver, Radio 538, NUHR
Nance CoolenPresentatrice, actrice, Lingo, Popstars, Goede Tijden, Slechte Tijden
Tygo GernandtActeur, Van God Los, Oorlogswinter
Chantal JanzenPresentatrice, actrice, Chantal Blijft Slapen, The Voice of Holland
Edsilia RombleyZangeres, presentatrice, Eurovisiesongfestival, Ladies of Soul
Thomas AcdaActeur, cabaretier, Acda en De Munnik, Alles is Liefde
Frits WesterPresentator, journalist, RTL Nieuws, Jinek, Op1

Hoeveel afleveringen heeft De Verraders Halloween?

De Verraders Halloween heeft in totaal zes afleveringen. Deze zijn vanaf 30 september iedere week beschikbaar om te streamen bij Videoland. Bekijk hier de trailer:

Format en Spelregels

Dertien BN’ers strijden in een kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn stiekem Verraders die de pot niet willen delen. De overige kandidaten, de Getrouwen, proberen de Verraders te identificeren voordat het te laat is. Overdag zetten de Verraders iedereen tegen elkaar op en ‘s nachts ‘vermoorden’ ze een medekandidaat.

Wie heeft de eerste twee seizoenen van De Verraders gewonnen?

De eerste twee seizoenen van De Verraders zijn gewonnen door de volgende deelnemers:

  • Seizoen 1: Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven.
  • Seizoen 2: Francis van Broekhuizen, Daan Boom en Kim Feenstra.
Winnaars van seizoen 1

Waar wordt De Verraders Halloween opgenomen?

De Verraders Halloween wordt opgenomen op landgoed Havixhorst in Drenthe, waar de deelnemers verblijven in een historisch kasteel dat is omgetoverd tot een spookhuis. Het landgoed ligt in een bosrijke omgeving, waar de deelnemers ook verschillende opdrachten moeten uitvoeren.

Havixhorst in Drenthe
Het kasteel en het landgoed zijn voorzien van allerlei griezelige elementen, zoals doodskisten, skeletten, spinnenwebben en bloedspetters.

Conclusie

De Verraders Halloween belooft een spannende en griezelige editie te worden van het populaire spelprogramma De Verraders. Met achttien bekende Nederlanders, een spookachtig kasteel, angstaanjagende opdrachten en drie verraders die iedereen proberen te misleiden, wordt het een week vol spanning, sensatie en spektakel.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *