Fantastic Beasts Volgorde: Uit de wereld van Harry Potter [2023]

Terwijl de fans van de Harry Potter-franchise reikhalzend uitkijken naar nieuwe avonturen en geheimen, duiken we dieper in de volgorde van de Fantastic Beasts-films. In dit artikel nemen we je mee door de Fantastic Beasts Volgorde van films. Van betoverende wezens tot mysterieuze tovenaars, deze films bieden een spannende uitbreiding van het universum dat we allemaal zijn gaan liefhebben!

Als het te lang geleden is dat je de originele Harry Potter-films voor het laatst hebt bekeken, lees dan onze gids over:

Harry Potter Films Volgorde

Fantastic Beasts-films op volgorde

De Fantastic Beasts-films dienen als opmaat voor de gebeurtenissen uit de Harry Potter-serie en nemen kijkers mee naar de betoverende wereld van tovenarij in de jaren twintig en dertig, een tijdperk dat verschilt van de originele serie die zich afspeelt in de jaren negentig.

Om de chronologische volgorde van de Fantastic Beasts-films te verkennen,

  1. Fantastic Beasts and Where to Find Them uitgebracht in 2016
  2. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in 2018
  3. en het meest recente deel, Fantastic Beasts : The Secrets of Perkamentus, die in 2022 op de schermen verscheen.

1. Fantastic Beasts and Where to Find Them

Deze film introduceert een nieuw tijdperk in de tovenaarswereld en betovert met zijn unieke personages en magische wezens.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

In het New York van de jaren 1920 ontdekt de magizoöloog Newt Scamander een geheime gemeenschap van tovenaars en een reeks ontsnapte magische wezens, wat leidt tot onvoorziene gevolgen.

Cast: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler

2. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De film verdiept het mysterie rond Grindelwald en biedt een boeiende blik op de geschiedenis van de tovenaarswereld.

Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald

Newt Scamander wordt gerekruteerd door Albus Dumbledore om de duistere tovenaar Gellert Grindelwald te stoppen in zijn streven om de tovenaarswereld te overheersen.

Cast: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Johnny Depp

3. Fantastic Beasts : The Secrets of Dumbledore

Deze film brengt diepte in de personages en onthult cruciale geheimen in het groeiende verhaal van de tovenaarswereld.

Fantastic Beasts  The Secrets of Dumbledore

Newt Scamander, Albus Dumbledore en hun bondgenoten moeten de duistere plannen van Gellert Grindelwald dwarsbomen, terwijl geheimen over Dumbledores verleden worden onthuld.

Cast: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller

Waar kun je Fantastic Beasts films bekijken?

Alle drie de films kunnen worden gestreamd op HBO Max in Nederland als je je hebt geabonneerd op de streamingdienst.

Als u zich nog niet heeft geabonneerd, lees dan onze gids op HBO Max Abonnement

Komt er nog een Fantastic Beasts-film?

Aanvankelijk waren er plannen om in totaal vijf Fantastic Beasts-films te maken. Vanwege een groot aantal factoren, waaronder matige box office-prestaties en controverses rond de serie, is echter besloten dat de franchise na het derde deel zal eindigen, zonder plannen voor verdere voortzetting.

Fantastic Beasts 4

Conclusie

Kortom, de Fantastic Beasts-filmreeks biedt fans van het magische universum van Harry Potter een boeiende reis terug in de tijd. Met een rijke geschiedenis en nieuwe personages om te ontdekken, blijft deze prequel-serie een aanvulling vormen op het geliefde Harry Potter-verhaal.

Hoewel de serie beperkt blijft tot de drie films, blijven deze avonturen beschikbaar voor kijkers op verschillende streamingplatforms. Dus of je nu een fan bent van tovenarij en magie, of gewoon op zoek bent naar meer van de betoverende wereld gecreëerd door J.K. Rowling biedt Fantastic Beasts een betoverende ervaring voor alle liefhebbers van fantasyfilms.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *