Top 10 Films van Florence Pugh: Controversy Queen! [2023]

In de filmwereld heeft Florence Pugh een plekje voor zichzelf veroverd met haar gedurfde en tot nadenken stemmende rollen. Van historische drama’s tot moderne thrillers: haar filmografie bevat een verzameling films die tot controverse hebben geleid, normen ter discussie hebben gesteld en gesprekken hebben aangewakkerd.

Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in de filmische reis van de ‘Controversy Queen’ zelf en de beste films van Florence Pugh in 2023 verkennen.

Vergelijk haar carrière met een andere Hollywood-topactrice

Top 10 Films van Margot Robbie in Nederland [2023]

Beste Top 10 Films van Florence Pugh

Hier zijn onze favoriete top 10 beste films van Florence Pugh:

10. The Falling (2014)

Florence Pugh speelt de hoofdrol als Abbie Mortimer en levert een krachtige prestatie in deze intrigerende film.

The Falling (2014)

The Falling is een mysterieuze dramafilm over een vreemde ziekte die zich verspreidt onder studenten op een meisjesschool, wat leidt tot vreemd gedrag en verwarring.

Cast: Maisie Williams, Florence Pugh, Maxine Peake

9. Elisa and Marcela (2019)

Florence Pugh schittert als de titelpersonage Marcela in deze psychologische thriller, waarin ze haar veelzijdigheid als actrice laat zien.

Elisa and Marcela (2019)

Marcela vertelt het verhaal van een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar verdwenen zus en verwikkeld raakt in een geheimzinnige gemeenschap.

Cast: Florence Pugh, Alexander Skarsgård, Michael Shannon

8. Lady Macbeth (2016)

Florence Pugh schittert als Katherine in deze krachtige film, waarin ze haar acteertalent laat zien in een uitdagende rol.

Lady Macbeth (2016)

Lady Macbeth volgt het leven van een jonge bruid in de 19e eeuw die zich gevangen voelt in een verstikkend huwelijk en een onverwachte liefdesaffaire begint.

Cast: Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Paul Hilton

7. The Commuter (2018)

Florence Pugh heeft een bijrol als Gwen in deze spannende film, wat bijdraagt aan de spanning van het verhaal.

The Commuter (2018)

The Commuter is een actiethriller waarin een verzekeringsagent tijdens zijn dagelijkse treinrit betrokken raakt bij een samenzwering met levensbedreigende gevolgen.

Cast: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson

6. Black Widow (2021)

Florence Pugh schittert als Yelena Belova, mede-superheld en zusfiguur van Natasha Romanoff, in deze Marvel-film.

Black Widow (2021)

Black Widow volgt Natasha Romanoff, alias Black Widow, terwijl ze terugkeert naar haar verleden en confronteert met een gevaarlijke samenzwering.

Cast: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour

5. Little Women (2019)

Florence Pugh schittert als Amy March en brengt diepgang in haar personage in deze bejubelde verfilming.

Little Women (2019)

Little Women is een adaptatie van de klassieke roman van Louisa May Alcott en volgt het leven van de zussen March terwijl ze opgroeien in de nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog.

Cast: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh

4. Midsommar (2019)

Florence Pugh levert een intense en aangrijpende prestatie als Dani in deze huiveringwekkende horrorfilm van regisseur Ari Aster.

Midsommar volgt een groep vrienden die een uitnodiging accepteert om een afgelegen Zweeds dorp te bezoeken voor een zomerfestival dat snel verandert in een angstaanjagende nachtmerrie.

Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper

3. Dune (2021)

Florence Pugh speelt een intrigerende rol in Dune als Chani, wat bijdraagt ​​aan de grandeur van deze visueel verbluffende film.

Dune is een epische sciencefictionfilm die het verhaal volgt van Paul Atreides, wiens familie een woestijnplaneet beheert en betrokken raakt bij politieke intriges en conflicten.

Cast: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson

2. Don’t Worry Darling (2022)

Florence Pugh speelt de hoofdrol als Alice in deze spannende film en levert een boeiende prestatie.

Don't Worry Darling (2022)

Don’t Worry Darling is een psychologische thriller die draait om een huisvrouw die ontdekt dat er duistere geheimen verborgen zijn in haar perfecte gemeenschap.

Cast: Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan

1. Oppenheimer (2023)

De rol van Florence Pugh als de minnaar van Oppenheimer, hoewel onderstreept door de historische seksscène van 15 minuten, viel op als een sterke algehele prestatie in een film die veel meer door mannen werd gedomineerd.

Oppenheimer (2023)

De grootste hype van 2023 in de filmwereld, Oppenheimer is een aankomende biografische film over het leven van J. Robert Oppenheimer, een van de grondleggers van het Manhattan Project.

Cast: Cillian Murphy , Matt Damon , Robert Downey Jr , Emily Blunt

Conclusie

Florence Pughs onbevreesde benadering van haar vak heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de filmindustrie. Haar vermogen om controversiële onderwerpen en complexe karakters aan te pakken, getuigt van haar talent en toewijding. Nu we onze verkenning van de beste films van Florence Pugh afsluiten, is het duidelijk dat haar unieke keuzes en opmerkelijke uitvoeringen het publiek nog jaren zullen blijven boeien en provoceren.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *