Top 10 Films Van Ryan Gosling: Hollywood’s Hottest! [2023]

In de wereld van Hollywood is er één naam die synoniem staat voor charisma, talent en veelzijdigheid: Ryan Gosling. Deze charismatische acteur heeft ons keer op keer verbluft met zijn optredens in enkele van de meest gedenkwaardige films van onze tijd. Of het nu gaat om hartverwarmende romances, bloedstollende actiescènes of complexe dramatische rollen, Gosling heeft het allemaal.

In dit artikel duiken we in zijn filmische meesterwerken en ontdekken we waarom hij een van de meest geliefde acteurs van deze generatie is. Tom Hardy is een andere favoriet bij fans. Bekijk deze gids en zie hoe zijn werk zich verhoudt tot films van Ryan Gosling: Beste Films en TV-Shows van Tom Hardy: Binge waardig! [2023]

10. Drive (2011)

10th op de lijst vanwege: Een stijlvolle en gewelddadige neo-noir film met een onvergetelijke soundtrack.

Drive (2011)

Een stuntman en chauffeur (Ryan Gosling) wordt een ontsnappingschauffeur voor criminelen en wordt verliefd op zijn buurvrouw, waardoor hij in gevaarlijke situaties wordt getrokken.

Cast: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston

9. La La Land (2016)

9th op de lijst vanwege: Een moderne musical die de magie van Hollywood viert.

La La Land (2016)

Een jazzmuzikant (Ryan Gosling) en een aspirant-actrice (Emma Stone) worden verliefd in het bruisende Los Angeles, maar hun dromen brengen hen op een hobbelige reis.

Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend

8. The Notebook (2004)

8th op de lijst vanwege: Een emotioneel romantisch drama dat velen heeft ontroerd.

The Notebook (2004)

Een hartstochtelijke liefdesgeschiedenis ontvouwt zich tussen Noah (Ryan Gosling) en Allie (Rachel McAdams) in de jaren 1940, maar het leven brengt uitdagingen die hun relatie op de proef stellen.

Cast: Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Garner

7. Blue Valentine (2010)

7th op de lijst vanwege: Een rauw en ontroerend portret van liefde en relaties

Blue Valentine (2010)

De film volgt het tumultueuze liefdesverhaal van Dean (Ryan Gosling) en Cindy (Michelle Williams) in verschillende stadia van hun relatie.

Cast: Ryan Gosling, Michelle Williams, Faith Wladyka

6. Crazy, Stupid, Love. (2011)

6th op de lijst vanwege: Een komedie over liefde, relaties en zelfontdekking.

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Cal (Steve Carell) krijgt advies over vrouwen van de stijlvolle Jacob (Ryan Gosling) nadat zijn huwelijk uit elkaar is gevallen, terwijl anderen in zijn leven met liefde worstelen.

Cast: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore

5. Half Nelson (2006)

5th op de lijst vanwege: Een aangrijpend drama met een krachtige vertolking van Gosling.

Half Nelson (2006)

Een geschiedenisleraar (Ryan Gosling) worstelt met zijn drugsverslaving terwijl hij een onwaarschijnlijke band opbouwt met een van zijn studenten.

Cast: Ryan Gosling, Shareeka Epps, Anthony Mackie

4. The Nice Guys (2016)

4th op de lijst vanwege: Een hilarische buddy-cop komedie met geweldige chemie tussen Gosling en Crowe.

The Nice Guys (2016)

In het Los Angeles van de jaren 70 werken een privédetective (Ryan Gosling) en een brute enforcer (Russell Crowe) samen om de verdwijning van een meisje op te lossen.

Cast: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice

3. The Place Beyond the Pines (2012)

3rd op de lijst vanwege: Een meeslepend drama dat de impact van keuzes verkent.

The Place Beyond the Pines (2012)

Deze epische film volgt de verstrekkende gevolgen van de ontmoeting tussen een motorrijder (Ryan Gosling) en een politieagent (Bradley Cooper).

Cast: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes

2. Barbie (2023)

2nd op de lijst vanwege: Een blockbuster-succes

Barbie (2023)

Barbie en Ken genieten van hun idyllische bestaan ​​in het levendige en schijnbaar onberispelijke rijk van Barbie Land. Maar wanneer zich de kans voordoet om zich in de werkelijke wereld te wagen, worden ze al snel geconfronteerd met zowel de geneugten als de uitdagingen van het leven tussen mensen.

Cast: Margot Robbie, Ryan Gosling

1. Blade Runner 2049 (2017)

1st op de lijst vanwege: Een visueel verbluffende en filosofische sci-fi film.

Blade Runner 2049 (2017)

In een dystopische toekomst zoekt K (Ryan Gosling), een nieuwe Blade Runner, naar aanwijzingen die leiden tot de ontdekking van lang begraven geheimen.

Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas

Conclusie

Ryan Gosling, de onbetwiste ster van het witte doek, heeft ons betoverd met zijn buitengewone acteertalent en veelzijdigheid. Zijn filmcarrière was een reis langs verschillende genres en emoties, en zijn indrukwekkende oeuvre blijft ons verbazen. We kunnen niet anders dan de impact bewonderen die hij heeft gehad op de filmwereld en de harten van velen over de hele wereld. De nalatenschap van Ryan Gosling zal ongetwijfeld voortleven in de annalen van de filmgeschiedenis. Blijf genieten van zijn films en laat je inspireren door zijn epische verhalen.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *