Hoe Werkt Pathé Thuis? De Ultieme Gids! [2023]

Pathé Thuis is de digitale tegenhanger van de gerenommeerde bioscoopketen Pathé, waardoor je comfortabel thuis kunt genieten van de nieuwste films. Normaal gesproken wordt een film ongeveer drie tot vier maanden na de bioscooprelease toegankelijk op Pathé Thuis. Hun collectie wordt wekelijks voortdurend aangevuld met nieuwe titels.

Je hebt toegang tot Pathé Thuis op verschillende apparaten, waaronder smart-tv’s, gameconsoles, smartphones, tablets, pc’s en laptops. Wanneer je een film koopt via Pathé Thuis, wordt deze voor jouw gemak toegankelijk op alle ondersteunde platforms.

Hier Is Hoe Pathé Thuis Werkt!

 • Onmiddellijke Toegang tot Verse Releases:

Met Pathé Thuis kun je direct duiken in de nieuwste bioscoopreleases, meteen nadat ze in de theaters verschijnen. Zeg vaarwel tegen lange wachttijden voor nieuwe films; ze worden onmiddellijk beschikbaar gesteld voor streaming, zodat je altijd op de hoogte blijft van de heetste releases.

 • Naadloze Ervaring op Meerdere Apparaten:

Pathé Thuis biedt veelzijdige kijkopties op verschillende apparaten. Of je nu onderweg bent met je smartphone, ontspant met een tablet of de volledige bioscoopervaring wilt op je smart-tv, het platform zorgt ervoor dat je van je favoriete films kunt genieten, waar en wanneer je maar wilt.

 • Krachtige Zoekfunctionaliteit voor Films:

Het vinden van de perfecte film is nog nooit zo eenvoudig geweest. Pathé Thuis biedt een scala aan zoekopties, waarmee je films kunt verkennen op genre, titel of zelfs de nieuwste releases. Duidelijke filmposters en beknopte beschrijvingen helpen je bij het maken van je keuze.

 • Flexibele Huur- en Aankoopmogelijkheden:

Pathé Thuis komt tegemoet aan jouw voorkeuren met flexibele kijkopties. Je kunt ervoor kiezen om films te huren voor tijdelijke toegang, ideaal voor eenmalig kijken, of ervoor kiezen om je favoriete films permanent aan je collectie toe te voegen door ze aan te schaffen. Het platform zorgt ervoor dat je de controle hebt over je entertainmentkeuzes

Pathe-Thuis/Koppelen: Hoe?

In de app-winkel kun je ‘Pathé Thuis’ intypen en daarna de toepassing downloaden. Smart TV’s bieden de optie om zowel draadloos als met een ethernetkabel aan te sluiten op het internet. Voor de beste netwerkprestaties adviseert Pathé Thuis een bedrade aansluiting te gebruiken.

Hoe Maak Ik Een Account Aan?

Een account aanmaken bij Pathé Thuis is eenvoudig en kosteloos! Je hebt een account nodig om films te kunnen bekijken. Zo doe je dat:

 1. Ga naar www.pathe-thuis.nl.
 2. Klik op ‘Meld je gratis aan’.
 3. Vul je gegevens in en klik op ‘Registreren’.
 4. Houd je inbox in de gaten voor een activeringsmail.
 5. Open de e-mail en klik op de verstrekte activeringslink.
 6. Ga naar het platform waarop je een film wilt bekijken.
 7. Log in met je geregistreerde gegevens.
 8. Ga lekker zitten, ontspan, en geniet van de film naar keuze!

Hoe werkt Pathé Thuis Ziggo?

Een film huren bij Ziggo is eenvoudig, of je nu gebruikmaakt van je Next Mini, Mediabox Next, of Mediabox XL, of zelfs online browsen via ziggogo.tv. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

 1. Ga naar ‘FILMS & SERIES’ in het menu van je mediabox.
 2. Klik op ‘PATHÉ HOME’ (voorheen ‘RENT’).
 3. Kies de film die je graag wilt bekijken.
 4. Bevestig de huur door je PIN-code in te voeren.
 5. De huurkosten worden handig toegevoegd aan je aankomende maandelijkse Ziggo-factuur.
Pathé Thuis Ziggo

Hoeveel kosten films op Pathé Thuis?

Films beginnen vanaf 0,99 en lopen op tot 16,99 en meer. Betalingen kunnen worden gedaan via verschillende methoden zoals creditcard, iDeal, en meer.

Hoe je Pathé Thuis Opwaarderen?

 1. Website Bezoeken: Navigeer naar www.pathe-thuis.nl en meld je aan als dat nog niet is gebeurd.
 2. Profiel Toegang: Klik in de rechterbovenhoek op je gebruikersnaam.
 3. Optie Selecteren: Klik op de optie ‘Tegoed Ophogen’.
 4. Bedrag Kiezen: Klik op ‘Kies je bedrag’ en selecteer het gewenste bedrag.
 5. Bank Kiezen: Klik vervolgens op ‘Kies je bank’ en kies je eigen bank uit de lijst.
 6. Betaling Uitvoeren: Klik op ‘Ga naar je bank’ en voltooi de betaling zoals je dat normaal gesproken doet.

Op welke apparaten kun je Pathé Thuis kijken?

Ondersteunde Apparaten:

ApparaatBeschikbaarheid
Laptops✔️
Mobiele Apparaten✔️
Smart TVs✔️
Gameconsoles✔️

Hoe Huur of Koop je een Film bij Pathé Thuis?

Eenmaal ingelogd, blader je eenvoudig door de catalogus, kies je je favoriete film, en klik je op de huur- of koopoptie. Betalingen kunnen gedaan worden via diverse methoden zoals iDeal of creditcard. Na betaling is de film beschikbaar om te streamen.

Voordelen van Pathé Thuis ten opzichte van Andere Streamingdiensten

 • In tegenstelling tot andere streamingdiensten, biedt Pathé Thuis directe toegang tot de nieuwste filmreleases.
 • Gebruiksgemak: Intuïtieve interface en navigatie.
 • Veelzijdigheid: Films kijken waar en wanneer je wilt.

Gebruikerservaringen en Recensies

De feedback van gebruikers over Pathé Thuis is overwegend positief. De gebruiksvriendelijke interface, gecombineerd met de uitgebreide filmcatalogus, maakt het een favoriet onder filmliefhebbers.

FAQ’s

Wat is het verschil tussen Pathé Thuis via Ziggo en Pathé Thuis zelf?

Wanneer je ervoor kiest om een film van Pathé Thuis bij Ziggo te huren, is het proces zeer eenvoudig. Je selecteert simpelweg de gewenste film en geniet van deze op je Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL. Of je kunt ervoor kiezen om via Ziggo GO op je laptop, tablet of mobiele apparaat te kijken. Het mooie is dat je niet direct hoeft te betalen, omdat de kosten voor je huurfilm automatisch worden toegevoegd aan je Ziggo-factuur. Het is belangrijk om te onthouden dat het niet mogelijk is om een film te bestellen via de Ziggo GO-app.

Hoelang blijft een gehuurde film beschikbaar?

Een gehuurde film is beschikbaar om te bekijken gedurende 48 uur, vanaf het moment dat je de film hebt besteld. Tijdens deze 48 uur heb je de flexibiliteit om de film te pauzeren en later op hetzelfde punt verder te kijken. Je kunt de film ook zo vaak als je wilt binnen die periode opnieuw bekijken.

Is de Pathé Thuis app beschikbaar op KPN?

Nee, de Pathé Thuis app is geen geïntegreerd onderdeel van de ‘Films huren’ service via KPN. Als je films huurt via de Pathé Thuis app, kun je deze niet rechtstreeks via KPN TV bekijken en worden de kosten niet opgenomen in je KPN-rekening.

Conclusie

Pathé Thuis biedt een unieke streamingervaring met directe toegang tot de nieuwste filmreleases. Of je nu kijkt op een Smart TV, laptop, of mobiel apparaat, de service biedt kwaliteitscontent voor alle filmfans.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *