Money Heist Spin-Off: Berlin is Terug! [2023]

Money Heist (La Casa de Papel) heeft sinds zijn debuut de wereld veroverd, en fans wachten vol spanning op meer content uit dit universum. Het wachten is bijna voorbij, want Netflix staat op het punt een spin-off uit te brengen die zich richt op een van de meest geliefde personages van de show: Berlin. Hier is een diepgaande blik op alles wat we weten over de Money Heist Spin Off: Berlin.

Money Heist is een van de Top 10 Binge Waardig Netflix Series (Lees meer over de andere 9 in dit artikel!)

Wat is de releasedatum van Money Heist Spin-off?

Netflix heeft bevestigd dat “Berlin” vanaf 29 december 2023 beschikbaar zal zijn voor streaming.

Money Heist Spinoff: Berlin werd gefilmd in Parijs en Madrid.

Bekijk De Trailer

De officiële trailer toont Berlin in zijn hoogtijdagen, terwijl hij een overval plant om €44 miljoen te stelen in Parijs. Echter, het lijkt erop dat hij zijn overval in gevaar brengt door zich te mengen met de vrouw van de man die hij berooft.

Netflix bracht in juni de trailer voor BERLIN uit tijdens het TUDUM-evenement.

Plot van de Netflix-serie Berlin 

In “La Casa de Papel” leerden we Berlin kennen, een overvaller vernoemd naar een stad. Maar in zijn eigen spin-off zien we de man achter het masker: Andrés de Fonollosa. Hoewel we al wat over zijn verleden hebben geleerd in “La Casa de Papel”, is er nog veel onbekend over Berlin.

De Schijnwerpers op Berlin

Bekend om zijn charme, geestigheid en strategische geest, werd Berlin al snel een favoriet bij de fans. Deze spin-off zal dieper ingaan op de hoogtijdagen van Berlin, zijn leven voor de gebeurtenissen van “Money Heist” en zijn avonturen door heel Europa verkennen.

Een Reis Door Berlin’s Gouden Tijdperk

De serie belooft een spannende reis door het gouden tijdperk van Berlin, toen hij overvallen pleegde in heel Europa. Fans kunnen een mix van witteboordencriminaliteit, spanning, romantiek en humor verwachten. Een van de uitgelichte overvallen zal in Champs-Élysées, Parijs zijn, waar Berlin de diefstal van 434 diamanten beraamde.

Cast van Money Heist Spin-off: Berlin

De serie zal elementen bevatten van witteboordencriminaliteit, spanning, reizen, romantiek en, opmerkelijk genoeg, humor.
  • Michelle Jenner als Keila
  • Begoña Vargas als Cameron
  • Julio Peña als Roi
  • Tristán Ulloa als Damián
  • Joel Sánchez als Bruce
  • Potential appearances by Rodrigo de la Serna als Palermo, Álvaro Morte als El Profesor, and Diana Gómez als Tatiana.

Pedro Alonso als Berlin

Pedro Alonso schittert opnieuw als Berlin in de veelbelovende Money Heist Spin-Off. Zijn iconische personage keert terug om fans te betoveren met zijn charisma en briljante heist-plannen, waardoor de spanning en intriges naar een nieuw hoogtepunt worden gebracht.

“Ik begin het te koken als soep. Ik schilder met behulp van referenties en vul de lege plekken in met mijn intuïtie. Op sommige momenten bid ik, op mijn eigen manier, om te proberen de mysteries te ontrafelen. Het gaat erom dat ik mezelf in een positie breng om verdwijnen in de rol”

Alonso over het proces van het spelen van Berlin.⁠

Reacties van fans

Dit is hoe de fans reageren op de aankomende prequel van Money Heist

Conclusie

Money Heist Spin Off “Berlin” belooft een must-watch te worden voor zowel fans van de originele serie als nieuwkomers. Met zijn rijke verhaallijn, geliefde personages en de belofte van spannende overvallen, staat Berlin klaar om weer een hoogtepunt te worden in het universum van Money Heist.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *