Net Als In De Film: Ladies Night! [Volledige gids 2023]

Net Als In De Film: Ladies Night is niet zomaar een film; het is een viering van muziek, liefde en de complexiteiten van het leven. In 2023 bracht deze Nederlandse musicalfilm een frisse wind in de bioscopen, waarbij het publiek werd meegenomen op een nostalgische reis naar de jaren negentig.

Met een mix van pakkende liedjes, ontroerende momenten en een cast vol talent, biedt “Net Als In De Film” een kijkje in de wereld van roem, relaties en de zoektocht naar ware passie. In dit artikel duiken we dieper in wat deze film zo speciaal maakt en waarom het een must-see is voor elke filmliefhebber.

Als je een fan bent van dit genre:

Netflix Romantische Komedie: Top 10

Release datum en waar te kijken?

De film is op 12 oktober uitgebracht en is momenteel alleen in de bioscoop te zien.

Plot

De film volgt het verhaal van Annabel, een getalenteerde zangeres die auditie doet bij een schoolbandje. Haar zangtalent is echter bestemd voor grotere zalen. Terwijl ze verliefd wordt op toetsenist Sander, wordt ze ook weggekaapt door klasgenoot en producer Olaf. De film speelt zich af in de jaren negentig, waar Annabel enige roem geniet. Wanneer ze echter een muziekproject start met Sander, schieten ze naar de top.

Net Als In De Film Trailer

De trailer van “Net Als In De Film” biedt een voorproefje van de muzikale reis en de emotionele hoogte- en dieptepunten van de personages.

De film heeft een speelduur van 1 uur en 37 minuten.

TITEL LIED: Net Als In De Film

Noortje Herlaar en andere cast

  • Noortje Herlaar als ANNABEL
  • Benja Bruijning als SANDER
  • Uriah Havertongue als MALCOLM
  • Kay Greidanus als OLAF
  • Eva Laurenssen als PHOEBEE
  • en meer..

Net Als In De Film Recensie

Een Nederlandse musicalfilm is best gewaagd. Buiten “De Zevende Hemel” (2016) heeft ons land weinig films waarin plotseling wordt gezongen en gedanst. Vaak voelt het niet authentiek, want wie gaat er nu spontaan dansen? Echter, deze film kent dit probleem niet. Je wordt niet onverwacht verrast door een plotselinge muzikale uitbarsting. Alles is naadloos verweven in het verhaal, wat het een genot maakt om te bekijken, precies zoals in de film.

Throwback naar de jaren 80

De film is een herkenbare ode aan de jaren 80 en 90, compleet met typerende kapsels, blauwe oogschaduw en iconische muziek. Hoewel sommige elementen overdreven zijn, past dit perfect bij een musicalfilm. Slim gebruik van Nederlandse hits uit die tijd maakt het tot een muzikaal feest, precies zoals de titel belooft.

Throwback naar de jaren 80

Net Als In De Film Boek

Hoewel het boek “Net Als In De Film” van Rachael Winters niet direct gerelateerd is aan de film, is het een aanrader voor liefhebbers van romantische komedie fictie.

Conclusie

Net Als In De Film belooft een muzikale reis te worden die de nostalgie van de jaren ’80 en ’90 viert, verpakt in een modern romantisch verhaal. Met een getalenteerde cast, herkenbare Nederlandse hits en een plot dat zowel hartverwarmend als humoristisch is, biedt deze film een ​​unieke kijkervaring. Mis deze Nederlandse muzikale verwennerij niet en duik in de wereld van Net Als In De Film.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *