Nieuwe Horror Films Bioscoop: Halloween Horror! [2023]

De herfstbladeren vallen en de nachten worden langer, wat betekent dat Halloween in aantocht is. In de schaduw van de Nederlandse bioscopen komt een nieuwe horror films tot leven, klaar om je kippenvel en koude rillingen te bezorgen. Terwijl jack-o’-lanterns de straten verlichten, nodigen deze horrorfilms in de bioscoop je uit voor een angstaanjagende ervaring die je niet snel zult vergeten. Durf jij te kijken?

Als je horrorfilms op andere bekende platforms wilt bekijken, mis dan niet:

Beste Enge Films op Disney Plus, Enge films op HBO MaxBeste Zombie Films op Peacock TVzombiefilms op HBO Max. Mis ook de Nieuwe Horrorfilms Bioscoop van Halloween Special niet.

The Exorcist: Believer

111 minuten

The Exorcist Believer

Wanneer twee meisjes verdwijnen in het bos en drie dagen later terugkeren zonder herinnering aan wat er met hen is gebeurd, zoekt de vader van een van de meisjes Chris MacNeil op, die voor altijd is veranderd door wat er vijftig jaar geleden met haar dochter is gebeurd.

Cast: Leslie Odom Jr. , Ellen Burstyn

We hebben een gedetailleerde gids over de nieuwste Exorcist-film:

The Exorcist Believer: Een Vervolg Dat Vijftig Jaar In De Maak Is!

The Nun II

110 minuten

The Nun II

In 1956 wordt een priester vermoord in Frankrijk. Een kwaad verspreidt zich. Het vervolg op de wereldwijde hit volgt zuster Irene terwijl ze opnieuw oog in oog komt te staan met Valak, de demonische non.

Cast: Taissa Farmiga, Jonas Bloquet

It Lives Inside

99 minuten

It Lives Inside

Een man verhuist naar een nieuw huis en ontdekt een mysterieus wezen dat in de kelder rondsluipt. Terwijl hij onderzoek doet, onthult hij duistere geheimen over het verleden van zijn familie.

Cast: Megan Suri, Neeru Bajwa

Talk to Me

95 minuten

Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met behulp van een gebalsemde hand, raken ze verslaafd aan de nieuwe sensatie.

Cast: Sophie Wilde, Miranda Otto

Christine

110 minuten

Arnie Cunningham, een nerd, koopt een rode Plymouth Fury en wordt bezeten door de kwaadaardige geest van de auto. Terwijl hij verandert, volgen we de invloed van de auto op zijn leven en relaties.

Cast: Keith Gordon, John Stockwell

Binnenkort Verkrijgbaar: Horror films in de bioscoop

Saw X

19 Oktober 2023 – 118 minuten

Saw X

De beruchte Jigsaw-moordenaar is terug en heeft een nieuw dodelijk spel voorbereid voor een nieuwe groep ongelukkige slachtoffers. Terwijl de tijd dringt, moeten ze de puzzels oplossen of de gevolgen onder ogen zien.

Cast: Tobin Bell, Shawnee Smith

Five Nights at Freddy’s

26 Oktober 2023 – 1h 50m

Five Nights at Freddy's

Een beveiligingsbeambte begint te werken bij Freddy Fazbear’s Pizza. Tijdens zijn eerste nachtdienst realiseert hij zich dat de nachtdienst niet zo eenvoudig zal zijn. Al snel onthult hij wat er daadwerkelijk bij Freddy’s is gebeurd.

Cast: Josh Hutcherson, Piper Rubio

Als je van gekke horrorfilms houdt, lees dan onze gids over:

Goofy & Spooky Movies op Netflix in Nederland [2023]

Dear David

02 November 2023 – 1h 35m

Dear David

Kort nadat stripkunstenaar Adam begint te reageren op internettrollen, begint hij slaapverlamming te ervaren, met een lege schommelstoel die beweegt in de hoek van zijn appartement. Terwijl hij steeds kwaadaardigere gebeurtenissen in een reeks tweets vastlegt, begint Adam te geloven dat hij wordt achtervolgd door de geest van een overleden kind genaamd David.

Cast: Augustus Prew, Andrea Bang

Thanksgiving

30 November 2023 – 1h 47m

Na een Black Friday-rel die eindigt in een tragedie, terroriseert een mysterieuze op Thanksgiving geïnspireerde moordenaar Plymouth, Massachusetts – de geboorteplaats van de beruchte vakantie.

Cast: Rick Hoffman, Addison Rae

Horrorfilms in de bioscoop in 2024

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2

14 februari 2024

Deze film is het vervolg op de verrassende horrorversie van Winnie de Poeh. In deze sequel komen je geliefde personages uit het Honderd Bunderbos terug in een duister avontuur.

Cast: Scott Chambers, Ryan Oliva

Dream Scenario

29 februari 2024 – 100 minuten

Dream Scenario

Dream Scenario is een surrealistische komediefilm uit 2023, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli. Het verhaal volgt Paul Matthews, een onopvallende professor die plotseling een beroemdheid wordt nadat hij in ieders dromen verschijnt.

Cast: Nicolas Cage, Julianne Nicholson

Conclusie

Terwijl de laatste echo’s van griezelige geluiden vervagen en de schaduwen zich terugtrekken, komt onze huiveringwekkende reis naar de bioscoop ten einde. Maar wees gewaarschuwd: de geest van Halloween blijft hangen, en de bezienswaardigheden en geluiden van deze films zullen je gedachten nog lang achtervolgen. Tot het volgende horroravontuur, slaap… als je durft.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *