Once Upon a Studio: Een Eeuw Vol Magie en Verhalen! [2023]

Maak je klaar om meegesleept te worden naar een rijk van magie en verhalen terwijl Disney een eeuw aan entertainment viert met “Once Upon a Studio”. Dit baanbrekende project is een eerbetoon aan de roemrijke reis van een van ‘s werelds meest iconische entertainmentbedrijven. Laten we dieper ingaan op de betoverende wereld van “Once Upon a Studio” en verkennen wat het zo’n unieke mijlpaal maakt in de geschiedenis van Disney.

Je kunt de langverwachte korte film bekijken op Disney Plus. Voor Disney plus-abonnement kunt u onze gedetailleerde gids lezen. Vergeet ook niet om naast deze korte film What’s Nieuw op Disney Plus in september te bekijken.

Viering van 100 Jaar

De eigen website van The Walt Disney Company draagt ​​bij aan de opwinding door “Once Upon a Studio” aan te bieden als een project dat 100 jaar verhalen en 100 jaar magie viert. Het doel is niet alleen om te entertainen, maar ook om de artiesten, visionairs en verhalenvertellers te erkennen die Disney hebben helpen uitgroeien tot de mondiale kracht die het vandaag de dag is.

Waar kun je Once upon a studio kijken?

Je kunt “Once Upon A Studio” op 16 oktober bekijken op Disney Plus in Nederland.

De Trailer

Een blik op de pracht van “Once Upon a Studio” is te vangen via de betoverende trailer die beschikbaar is op YouTube. De trailer vangt meesterlijk 100 jaar aan verhalen en 100 jaar aan magie, die een onuitwisbare impact hebben gehad op de wereldwijde popcultuur. Het voorproefje maakt dat fans reikhalzend uitkijken naar de volledige versie en zorgt voor opwinding en gepraat op sociale mediaplatforms.

Het met Sterren Bezaaide Ensemble

RolNaam
RegisseursDan Abraham, Trent Correy
SchrijversDan Abraham, Trent Correy
SterrenKristen Bell, Jeremy Irons, Ginnifer Goodwin

Gastanimators voor ‘ONCE UPON A STUDIO’

AnimatorPersonages Waaraan Gewerkt Is
James BaxterBelle and the Beast, Quasimodo, Rafiki
Ruben AquinoUrsula
Tony BancroftPumbaa and Timon
Nik RanieriHades, Kuzco, Meeko
Will FinnIago and Cogsworth

Vind Uw Favorieten!

ActorCharacterMovie
Burny MattinsonHimselfThe Magic Behind Disney Animation
Bill FarmerGoofyA Goofy Movie
Jodi BensonArielThe Little Mermaid
Paige O’HaraBelleBeauty and the Beast
Robin WilliamsGenie (archival recording)Aladdin
Kristen BellAnnaFrozen
Idina MenzelElsaFrozen
Josh GadOlafFrozen
Jonathan GroffKristoffFrozen
Auli’i CravalhoMoanaMoana
Bobby DriscollPeter Pan (archival recording)Peter Pan
Sterling HollowayWinnie the Pooh (archival recording)The Many Adventures of Winnie the Pooh
Verna FeltonFlora (archival recording)Sleeping Beauty
Barbara LuddyMerryweather (archival recording)Sleeping Beauty
Jeremy IronsScarThe Lion King
Nathan LaneTimonThe Lion King
Anika Noni RoseTianaThe Princess and the Frog
Ginnifer GoodwinJudy HoppsZootopia
Lea Salonga[3]Mulan (singing voice)Mulan
Dwayne JohnsonMauiMoana
Cliff EdwardsJiminy Cricket (archival recording)Pinocchio
Ariana DeBoseAshaEncanto
Alan TudykMad HatterAlice in Wonderland
Vind ook de beste ge Animatie shows op Disney Plus via onze gedetailleerde gids!

Hier is de eerste blik!

Een Reis door de Evolutie van Disney

Wikipedia biedt een diepgaande kijk op de evolutie van het Disney-merk door de jaren heen. Van zijn bescheiden begin tot zijn huidige status als een miljardenbedrijf, “Once Upon a Studio” legt het allemaal vast. Het gaat in op de historische mijlpalen, technologische innovaties en het scala aan emoties die door Disney-verhalen door de decennia heen zijn opgewekt.

once-upon-a studio
De korte film volgt Mickey die Disney-personages van de afgelopen 100 jaar verzamelt voor een groepsfoto, inclusief meer dan 40 van de originele stemacteurs.

Wat Kun Je Verwachten?

De Disney-fandomwiki belicht belangrijke elementen die het publiek kan verwachten van “Once Upon a Studio”. Het dient als een reflecterend stuk. Een terugblik op de creatieve geesten die verhalen tot leven brachten die continenten en generaties omspannen. Van de eerste tekening van Mickey Mouse tot de nieuwste technologische sprongen in animatie – “Once Upon a Studio” biedt iets voor elke Disney-liefhebber.

Conclusie

“Once Upon a Studio” is niet zomaar een project; het is een schijnbaar rijk en zichtbaar meesterwerk. Het is een eerbetoon aan een eeuw Disney-magie. Van de kleinste schetsen tot de grootste blockbusters! Dit project geeft de essentie weer van waar het bij Disney om draait. Het vertellen van buitengewone verhalen die een blijvende impact achterlaten. Bereid je dus voor op een magische reis door de tijd, terwijl Disney een nieuw hoofdstuk in zijn glorieuze geschiedenis ontvouwt.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *