Robbie Williams Documentaire: Achter de Schermen op Netflix [2023]

Robbie Williams, de charismatische popster die generaties heeft betoverd met hits als “Angels” en “Feel”, stapt uit de schijnwerpers en voor de camera in een intieme en onthullende nieuwe documentaire op Netflix. In dit artikel geven we je alle details over deze langverwachte documentaire.

Er komt deze maand nog veel meer op Netflix:

Nieuw op Netflix in Oktober

Waar gaat de Robbie Williams documentaire over?

De documentaire valt samen met de 25e verjaardag van de solocarrière van Robbie Williams en wordt beschreven als de definitieve vierdelige documentairereeks over de meest succesvolle Britse soloartiest aller tijden.

Het bevat honderden uren aan intiem, nooit eerder vertoond persoonlijk archief van 30 jaar en exclusieve toegang tot Robbie. De serie heeft tot doel Robbie te verslaan die gedurende zijn hele carrière door de media-aandacht navigeert, bewondering, verslaving, scheidingen, reünies, herstel en hun impact op zijn geestelijke gezondheid.

Robbie Williams Netflix Trailer

Robbie heeft gezegd dat hij “geen regels” had over wat er in de documentaire werd getoond, wat duidt op openhartige inhoud.

De Netflix-documentaire van Robbie Williams wordt uitgebracht op 8 november 2023 en zal exclusief beschikbaar zijn voor streaming op Netflix.

Cast en productie van Robbie Williams-documentaire

Hoewel specifieke leden van de cast of andere optredens dan Robbie Williams niet expliciet worden genoemd in de aangeboden inhoud, kan hieruit worden afgeleid dat de documentaire waarschijnlijk interviews en optredens zal bevatten van goede vrienden, familie, collega’s en andere belangrijke figuren uit Robbie’s leven en carrière.

Het project wordt begeleid door Joe Pearlman, een door EMMY en BAFTA genomineerde regisseur, en wordt geproduceerd onder de vlag van Ridley Scott Associates. Het wordt ondersteund door Asif Kapadia, een veelgeprezen regisseur met Oscar-, BAFTA- en Grammy-awards op zijn naam, als uitvoerend directeur. producent.

Asif Kapadia was ook het brein achter Lewis Capaldi’s documentaire op Netflix.

Robbie Williams Nieuw album: XXV

“XXV” is een verzamelalbum van Robbie Williams, uitgebracht in 2022 ter ere van het 25-jarig jubileum van zijn solocarrière. Het album bevat opnieuw opgenomen en georkestreerde versies van nummers uit zijn carrière, opnieuw bewerkt door bekende namen zoals Jules Buckley, Guy Chambers en Steve Sidwell met het Metropole Orkest. Het album debuteerde op nummer één in de UK Albums Chart en brak het record voor de meeste nummer één albums onder solo-artiesten.

Vermogen Robbie Williams

Robbie Williams heeft een nettowaarde van $ 300 miljoen per september 2023. Hij begon zijn carrière bij de boyband Take That begin jaren ’90. Robbie’s nettowaarde wordt ondersteund door zijn muziekverkoop, steunbetuigingen bij merken als Pepsi, Marks & Spencer en Huawei, en investeringen in onroerend goed, waaronder een weelderig herenhuis in LA en een herenhuis in Londen.

Hij wordt door Celebrity Net Worth gerangschikt als de 16e rijkste muzikant ter wereld en is de rijkste Britse muzikant

Wat zijn enkele andere nieuwste Netflix-documentaires?

Hier zijn enkele van de nieuwste documentaires op Netflix voor 2023:

  • Gunther’s Millions: Over een Duitse herder genaamd Gunther die een trustfonds van $ 400 miljoen erfde.
  • The Elephant Whisperers: Oscarwinnende documentaire over een inheems echtpaar uit Zuid-India dat voor een weesolifant zorgt.
  • Orgasm Inc.: Het verhaal van OneTaste: Over een seksueel welzijnsbedrijf dat bekend staat om het promoten van ‘orgastische meditatie’.
  • Trainwreck: Woodstock ’99: Over de chaotische heropleving van Woodstock in 1999.
  • Full Swing: documentaire van acht afleveringen over professioneel golf.
  • Murdaugh Murders: A Southern Scandal: Over de familie Murdaugh die verstrikt is in een reeks verbijsterende sterfgevallen.
  • Running With the Devil: The Wild World of John McAfee: Over de tegenslagen van John McAfee.
  • MH370: het verdwenen vliegtuig: over de verdwijning van vlucht MH370 van Malaysia Airlines in 2014.
  • FIFA Uncovered: Over de controverses rondom de internationale voetbalbond FIFA.

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost het om Robbie Williams te boeken?

De exacte boekingskosten voor Robbie Williams kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type evenement, de locatie en de duur. Een voorbeeld van de vergoeding voor het boeken van Robbie Williams ligt echter tussen de $999.999 en $1.499.999.

Waarom veranderde Robbie Williams zijn naam?

Robbie Williams gaf toe dat hij een hekel heeft aan zijn ‘showbizz-naam’ en liever Rob wordt genoemd. Toen hij in de jaren negentig bij Take That kwam, dwong de manager van de band hem zijn naam te veranderen van Rob in Robbie.

In welke band speelt Robbie Williams?

Robbie Williams was lid van de popgroep Take That. Hij verwierf bekendheid bij hen van 1990 tot 1995. Nadat hij de band verliet, lanceerde hij een succesvolle solocarrière. Later voegde hij zich in 2010 voor een korte periode weer bij Take That.

Conclusie

Robbie Williams, gevierd vanwege zijn muzikale reis van Take That naar een succesvolle solocarrière, zal in november 2023 te zien zijn in een Netflix-documentaire. Deze serie, die samenvalt met zijn 25e jubileum als solocarrière, biedt een intiem kijkje in de hoogtepunten van zijn leven en dieptepunten. Zijn recente album “XXV” onderstreept zijn blijvende aantrekkingskracht.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *