Top romantische films om online te streamen voor Valentijnsdag

Valentine’s Day is net om de hoek, en één van onze favoriete manieren om te vieren is thuis te hangen en een romantische film te kijken. Er zijn veel manieren waarop je een thuisdate specialer kunt maken dan een uitstapje. Kies een van deze romantische films op streaming-platforms voor Valentine’s Day, die geschikt zijn voor alle soorten kijkers.

Hier is de lijst met romantische films van 2023 die je kan bekijken op Netflix, Amazon Prime, Peacock en andere streamingdiensten.

Lees meer: ​​Beste shows om nu te streamen

Marry Me

Vrijgave datum: U kunt Marry Me zowel in de bioscoop als op Peacock TV op dezelfde dag bekijken. Het zal worden uitgebracht op 11 februari 2022.

Cast: Jennifer Lopez, Owen Wilson

Popster Kat Valdez staat op het punt om te trouwen voor een publiek van haar loyale fans. Echter, een paar minuten voor de ceremonie komt ze erachter dat haar verloofde haar bedriegt. In een ogenblik van geïnspireerde waanzin sluit ze haar ogen met een volledig vreemde en trouwt met hem daar op het moment. Terwijl de krachten samenzweren om het onverwachte pasgetrouwde stel uit elkaar te drijven, moeten ze snel beslissen of twee mensen uit verschillende landen echt verliefd kunnen worden.

Marry Me is beschikbaar op Peacock TV. Krijg een VPN en geniet ervan om de Jennifer Lopez-film online te streamen.

Book of Love

Uitgavedatum: 4 februari 2022

Cast: Sam Claflin, Verónica Echegui & Antonia Clarke

In een Boek van Liefde, de roman van een jonge, sterke Engelse schrijver, Henry faalt volledig. Hij is opgetogen om te ontdekken dat zijn boek een grote hit is in Mexico maar als hij wordt uitgenodigd om het te promoten, ontdekt hij al snel waarom; Maria, zijn Spaanse vertaler heeft zijn obscure boek herschreven als een erotisch verhaal. Henry is verontwaardigd en woedend, en nog meer toen zijn uitgever ervoor insisteert dat hij en Maria samen naar Mexico gaan. Tegenstanders trekken aan en chemie tussen het paar zorgt ervoor dat vonken vliegen.

Boek van de liefde is beschikbaar op Amazon Prime. Krijg een VPN en geniet van het kijken naar films online.

Four to Dinner

Uitgiftedatum: 5 januari 2022

Cast: Ilenia Pastorelli, Matilde Gioli, Giuseppe Maggio

In deze romantische komedie die het concept van zielsverwanten uitdaagt, volgen we de parallellen verhalen van vier vrienden die in verschillende combinaties van koppels samen gaan.

Vier aan tafel is beschikbaar op Netflix. Krijg een VPN en geniet van het kijken naar films online.

Redeeming Love

Vrijgave datum: 21 januari 2022

Cast: Logan Marshall-Green, Abigail Cowen & Nina Dobrev

Het verlossende liefde is een veranderend levensverhaal van de kracht van onvoorwaardelijke en allesomvattende liefde. Engel had een moeilijk leven in de jaren 1850 in Californië. De engel verwacht alleen pijn van degenen om haar heen. Op jonge leeftijd verkocht in de prostitutie, leeft Angel met haat jegens zichzelf en de mannen die haar gebruiken.

Redeeming Love is beschikbaar op Amazon Prime. Krijg een VPN en geniet van het kijken van films online.

The Royal Treatment

Releasedatum: 20 januari 2022

Cast: Laura Marano, Peter Chin, Julie Edwards, Talia Lesser

De New Yorkse kapster Izzy grijpt de gelegenheid aan om aan de bruiloft van een knappe prins te werken. Wanneer vonken tussen hen beginnen te vliegen, wordt de liefde en het werk uitgeprobeerd terwijl de bruiloftsseizoen nadert.

De Royal Treatment is beschikbaar op Netflix. Krijg een VPN en geniet van het kijken naar films online.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *