Wanneer Komt The Rookie S5 op Videoland? [2023]

Ben je ook zo’n fan van de spannende politieserie “The Rookie”? En kun je niet wachten om te ontdekken wat er in het vijfde seizoen van deze populaire show staat te gebeuren? Nou, dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij gaan je alles vertellen over wanneer de langverwachte The Rookie S5 op Videoland uitkomt. Dus leun achterover, ontspan en maak je klaar voor een dosis actie, spanning en politieavonturen zoals je die nog nooit eerder hebt gezien! Wij hebben er ook een gid voor Videoland Films In Nederland

Is Rookie Seizoen 5 beschikbaar op Videoland?

Het Rookie seizoen 5 is helaas niet beschikbaar op Videoland. De streamingdienst heeft alleen de eerste Vier seizoenen van de serie in haar aanbod. Wil je het vijfde seizoen bekijken, dan zul je een ander platform moeten kiezen, zoals Disney+ of Amazon Prime Video.

Waar kan ik The Rookie seizoen 5 kijken?

Omdat The Rookie Seizoen 5 niet beschikbaar is op Videoland, kun je het bekijken op Disney+ of Amazon Prime Video. Als u geen abonnement op een van deze heeft, kunt u onze korte handleidingen raadplegen op: Disney Plus Prijs in Nederland: Exclusieve Aanbiedingen! en Ontdek Prime Video Prijs: Abonnements details

Wie zijn de hoofdrolspelers en personages van The Rookie?

The Rookie heeft een grote en diverse cast van hoofdrolspelers en personages.

  • Nathan Fillion speelt John Nolan, de oudste rookie in de LAPD.
  • Alyssa Diaz speelt Angela Lopez, een ervaren agent en mentor van Nolan
  • Richard T. Jones speelt Wade Gray, de commandant van het district waar Nolan werkt
  • Titus Makin Jr. speelt Jackson West, nog een groentje en zoon van een hoge politiefunctionaris
  • Melissa O’Neil speelt Lucy Chen, een groentje en de ex-vriendin van Nolan
  • Eric Winter speelt Tim Bradford, een strenge agent en mentor van Chen
  • Mekia Cox speelt Nyla Harper, een voormalige undercoveragent en mentor van West
  • Shawn Ashmore speelt Wesley Evers, een aanklager en de echtgenoot van Lopez

Wat zal er gebeuren in The Rookie Seizoen 5?

Rosalind Dyer maakt een felle comeback, waardoor Baileys leven op de rand staat. Naarmate de tijd verstrijkt, verenigen de LAPD en de FBI zich, waardoor agent Nolan na een huiveringwekkend ultimatum voor een levensveranderende keuze komt te staan. Ondertussen zijn agenten Nolan en Juarez op zoek naar een voortvluchtige nadat een chaotisch auto-incident een onverwachte wending neemt.

Wanneer verschijnt The Rookie Seizoen 5 op Videoland?

Hoewel seizoen 5 van “The Rookie” geen officiële releasedatum heeft voor Videoland, kunnen we wel een goede inschatting maken dat het rond september 2024 beschikbaar zou kunnen zijn. Deze schatting is gebaseerd op het recente releasepatroon van Videoland, toen ze seizoen 4 twee jaar geleden lanceerden. na de oorspronkelijke ABC-releasedatum. Gezien het feit dat seizoen 5 in september 2022 in première ging, is het aannemelijk dat fans nog ongeveer een jaar moeten wachten voordat het op Videoland verschijnt.

Wat zijn de recensies en beoordelingen van The Rookie seizoen 5?

The Rookie seizoen 5 heeft over het algemeen positieve recensies en beoordelingen gekregen van critici en kijkers. De serie heeft een score van 8.0/10 op IMDb, een score van 4.6/5 op Amazon, een score van 4.8/5 op Disney+, en een score van 8.7/10 op TVBlik. Sommige negatieve punten die worden genoemd zijn de onrealistische situaties, de clichés en de voorspelbaarheid.

Komt er een seizoen 6 van The Rookie?

Het bekende ensemble, met Fillion en Melissa O’Neill, zal een comeback maken in seizoen 6 van ‘The Rookie’, en er is een nieuwe toevoeging in de vorm van Kristian Bruun als de nieuwste antagonist. De aanhoudende populariteit van de show zal naar verwachting aanhouden. In het komende seizoen zal er een nieuwe vijand opduiken, en de slepende zaak uit de finale van seizoen 5 zal centraal staan, wat nog meer beproevingen zal opleveren voor onze toegewijde officieren. Hoewel seizoen 6 van “The Rookie” later arriveert dan verwacht vanwege stakingen van schrijvers en acteurs, belooft het een robuuste comeback te betekenen voor het personage van Nathan Fillion, John Nolan.

Hoe is de reactie van de fans op The Rookie Seizoen 5?

De fans van The Rookie zijn over het algemeen enthousiast en tevreden over het vijfde seizoen van de serie. Ze roemen het acteerwerk, de verhaallijnen, de humor en de spanning van de serie:

Wat is de spin-off van The Rookie en wanneer komt die uit?

De spin-off van The Rookie is een nieuwe serie genaamd The Rookie: Feds. De serie concentreert zich op de oudste nieuwkomer in de FBI Academy die is toegewezen aan LA. De serie zal ook een cross-over hebben met The Rookie, waarbij enkele personages uit beide series zullen verschijnen. De spin-off is beschikbaar op Videoland en Netflix.

FAQ’s

Is er een seizoen 5 van The Rookie?

Ja, er is een vijfde seizoen van The Rookie. Het vijfde seizoen ging in première op zondag 25 september 2022  in Nederlands. Het seizoen bestaat uit 22 afleveringen. Het vijfde seizoen gaat verder met de verhaallijnen van het vierde seizoen, waarin Nolan en zijn team te maken kregen met corruptie, racisme en terrorisme binnen het politiekorps.

Is er een seizoen 6 van The Rookie?

Het is nog niet bekend of er een zesde seizoen van The Rookie komt. De serie is nog niet officieel verlengd of geannuleerd door ABC. De kijkcijfers van het vijfde seizoen zijn tot nu toe redelijk stabiel gebleven, met een gemiddelde van ongeveer vier miljoen kijkers per aflevering. De serie heeft ook een trouwe fanbase en goede recensies van critici en kijkers. Het is dus mogelijk dat de serie nog een seizoen krijgt, maar dat hangt af van de beslissing van de zender.

Hoeveel afleveringen heeft rookie seizoen 5?

Heeft het vijfde seizoen van The Rookie 22 afleveringen.

Conclusie

The Rookie is een spannende en vermakelijke politieserie die al vijf seizoenen lang de avonturen van John Nolan en zijn collega’s bij het LAPD volgt. Het vijfde seizoen is momenteel bezig en belooft nog meer actie, drama en humor. Je kunt het vijfde seizoen kijken op verschillende platforms, zoals Disney+ of Amazon Prime Video. Als je een fan bent van The Rookie, mag je dit seizoen niet missen!

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *