Santos NPO Serie: Duiken in de Onderwereld van Rotterdam! [2023]

Wanneer je denkt aan misdaaddrama’s, komt Rotterdam mogelijk niet direct in je op. Echter, met de komst van de nieuwe dramaserie ‘Santos’, zal dit wellicht veranderen. In deze serie wordt het publiek meegevoerd naar de duistere gangen van de Rotterdamse onderwereld, waar liefde, verraad en spanning op elke hoek wachten.

In ‘Santos’ raakt een liefdeskoppel onbedoeld verwikkeld in de criminele onderwereld van Rotterdam. Wat begint als een simpele liefdesaffaire mondt al snel uit in een gevaarlijk kat-en-muisspel, waarbij het stel niet alleen hun liefde voor elkaar, maar ook hun leven op het spel zet.

Hier is nog een populaire onderwereldshow waar fans maar over blijven praten: Top Boy Seizoen 3 op Netflix: Erug Naar de Onderwereld! [2023]

Wanneer en waar komt “Santos” uit?

Santos, de nieuwe dramaserie van BNNVARA, is exclusief te zien op NPO Start, NPO Plus en NPO 3. 

De show is vanaf 9 november 2023 te bekijken.

Deze officiële teaser werd op 24 september 2023 openbaar gemaakt aan de fans!

Cast Van Santos NPO Serie

De cast van ‘Santos’ bestaat naast: 

Yannick Jozefoon & Yootha Wong-Loi-Sing, Hoofdcast van Santos serie Rotterdam!

Populaire sterren

 1. Yannick Jozefoon als Glenn
 2. Yootha Wong-Loi-Sing als Yola
 3. Romana Vrede
 4. John Buijsman
 5. Kiefer Zwart
 6. Jack Wouterse 

Nieuwe acteurs maken hun debuut

 1. Vic 9
 2. Sarita Lorena
 3. Masese Macnack
 4. Naomi Sharon
 5. Heinek’N (Ron Helen)
 6. Adison Holy King

Santos: Wat kunnen we verwachten?

“Santos” vertelt het verhaal van Glenn en Yola die trachten samen een bestaan op te bouwen in Rotterdam. Echter, hun betrokkenheid bij criminele vrienden en familie blijft hen achtervolgen, en ze streven ernaar zich hiervan te distantiëren. De beslissingen die ze onderweg nemen worden steeds ingewikkelder, en de consequenties ervan nemen toe in omvang.

De serie speelt zich volledig af in het levendige Rotterdam. Een stad waar het cliché, ook voor de personages, meer is dan alleen woorden: daden spreken. De ambitieuze kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine, terwijl sociaal onderneemster Yola in conflict raakt met haar criminele moeder die zonder genade de macht grijpt in de Rotterdamse haven.

Zowel samen als afzonderlijk proberen Yola en Glenn de juiste beslissingen te nemen in een wereld die hen met vooroordelen bekijkt. Maar wat is de juiste keuze als het gaat om familie, vrienden en liefde? De dilemma’s worden steeds ingewikkelder en de gevolgen steeds groter. Drijft dit Yola en Glenn uit elkaar of is hun liefde onbreekbaar?

Conclusie

‘Santos’ belooft een aangrijpende reis te worden die het publiek diep in de verborgen werelden van Rotterdamse criminaliteit voert. Met een boeiend verhaal, een ervaren productieteam en hoge verwachtingen lijkt het erop dat ‘Santos’ een van de televisiehits van het jaar kan worden. Houd de uitzenddata in de gaten en mis het niet!

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *