Prime Video Aanbod in Nederland: Mis het niet [2023]

Amazon Prime aanbieding in Nederland is toegankelijk op plaatsen zoals Canada en Australië. Werkt Amazon Prime streaming in Nederland? Ja, Amazon Prime streaming werkt in Nederland. Echter, Amazon Prime US-only inhoud is toegankelijk in de Verenigde Staten.


Amazon Prime is de thuisbasis van een grote collectie populaire shows en films zoals Het Winterpaleis en Snitch, onder vele anderen. Vanwege licentie- en distributieproblemen is Amerikaanse Amazon Prime geografisch beperkt en kunnen alleen abonnees in de VS er toegang toe krijgen.

Desalniettemin kunt u de geografische beperkingen van Amazon Prime Video omzeilen met behulp van de beste VPN voor Amazon Prime. Een ExpressVPN-abonnement stelt je in staat om toegang te krijgen tot Amerikaanse Amazon Prime-inhoud met een Amerikaans IP-adres.


Als je je streamingcollectie wilt uitbreiden door Amazon Prime toe te voegen aan je lijst met streamingplatforms, geeft deze gids je meer informatie over Amazon Prime Video NL, hoe je Amazon Prime Video kunt krijgen in Nederland met een VPN, en geeft antwoord op veelgestelde vragen zoals: “Hoe krijg ik Amazon Prime in een ander land?”

Lees verder: Videoland Aanbod

Amazon Prime aanbieding: lage kosten voor premium ervaring

Hoe US Amazon Prime te bekijken in Nederland in 2023 [6 eenvoudige stappen]
Om Amazon Prime in Nederland te kunnen bekijken, heb je een VPN voor Amazon Prime nodig en moet je een Amazon Prime-abonnement afsluiten. Hier is hoe je Amazon Prime Video kunt krijgen in Nederland met zes eenvoudige stappen:


Wat zit er inbegrepen bij een Amazon Prime-abonnement?


Een levering binnen één dag zonder kosten voor in aanmerking komende klanten is een van de voordelen die beschikbaar zijn voor Amazon Prime-abonnees.
Afhankelijk van uw locatie, krijgt u ook gratis verzending binnen twee dagen.

Een Amazon Prime-abonnement wordt geleverd met een probleemloze, kosteloze bezorging en een teruggave van $25,37 aan gekwalificeerde locaties. Alle Amazon Prime-abonnees hebben toegang tot alle Amazon Prime-functies.

Hoeveel kost een Amazon Prime-abonnement in Nederland?


Amazon Prime is beschikbaar voor een jaarlijkse vergoeding van EUR 129,82, terwijl Amazon Prime Video beschikbaar is voor een maandelijkse vergoeding van EUR 8,40. Prime-leden kunnen profiteren van gratis versnelde verzending, die binnen slechts twee werkdagen bij hen thuis kan worden afgeleverd.


Kun je een Amazon Prime-abonnement krijgen vanuit elke locatie in Nederland met een niet-Amerikaanse betaalmethode? Je zou foutmeldingen kunnen tegenkomen bij het proberen om een Prime-abonnement te krijgen met een niet-Amerikaanse betaalmethode. Er zijn echter alternatieve succesvolle benaderingen om te nemen.

Kan ik een Amazon Prime-abonnement krijgen in Nederland met een niet-Amerikaanse betaalmethode?

Nee, je kunt geen succesvolle Amazon Prime-abonnement krijgen met een niet-Amerikaanse betaalmethode. Je zult waarschijnlijk fouten of afwijzingen krijgen bij het proberen om je te abonneren op Prime Video.
Echter, door het gebruik van een Amazon cadeaubon en het verkrijgen van een abonnement met behulp van een vriend in de VS kan dit werken.

Kan ik een Amazon Prime-abonnement krijgen in Nederland met behulp van een Amerikaanse vriend?


Ja, je kunt een Amazon Prime-abonnement krijgen in Nederland door een kennis in de VS te vragen om namens jou een abonnement te nemen en het met je te delen.
Echter zul je nog steeds een premium VPN nodig hebben om toegang te krijgen tot de dienst en Amazon Prime Video te streamen in Nederland. Vraag je je af of het mogelijk is om een gratis proefperiode van Amazon Prime te krijgen in Nederland?

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor Amazon Prime in Nederland?


Ja, je kunt een gratis proefperiode van Amazon krijgen in Nederland. Abonnees kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van Amazon Prime; echter, na afloop van de promotieperiode zullen hun accounts worden omgezet naar een van de betaalde lidmaatschapstiers.


Het verkrijgen van Amazon Prime in Nederland brengt vele spannende functies met zich mee om je entertainment naar een hoger niveau te tillen.

Is Amazon Prime het waard in Nederland?


Ja, een Amazon Prime-abonnement in Nederland is de moeite waard. Hier zijn enkele kenmerken die het tot een goede entertainmentoptie maken:
De maandelijkse abonnementskosten voor Amazon Prime bedragen slechts $6,97.
Amazon biedt een proefperiode van 30 dagen aan voor Amazon Prime met toegang tot alle functies van Prime Video, inclusief Amazon Music.


Toegang tot de hoogste klasse en originele programmering van Amazon Prime.
Drie gelijktijdige streams.


Amazon Prime biedt een breed scala aan inhoud voor dagelijks entertainment, die je kunt openen in Nederland met behulp van een betrouwbare VPN zoals ExpressVPN.

Wat kan ik kijken op Amazon Prime Video in Nederland in 2023?


Meer dan 16.500 films en meer dan 1900 televisieseries zijn beschikbaar om te streamen op Amazon Prime Video in Nederland. Bekijk deze hoogst gewaardeerde Amerikaanse tv-series en films (Houd er rekening mee dat niet alle streaminginhoud in de lijst exclusief is voor de Verenigde Staten):

TitleRelease Date
Dharma & Greg S1-5March 1
Endeavour S8March 3
Cosmic Love FranceMarch 6
The Winter PalaceMarch 8
SnitchMarch 10
Hunters S2March 13
The Steve Harvey Show S1-6March 15
VengeanceMarch 17
The King’s SpeechMarch 27
Nate Bargatze: Hello WorldMarch 31

Amazon Prime biedt populaire en streaming favorieten voor non-stop entertainment. Je kunt Amazon Prime in Europa gebruiken op een breed scala aan compatibele apparaten thuis of onderweg.

Welke apparaten zijn compatibel om Amazon Prime te streamen in Nederland?


Een groot assortiment veelgebruikte apparaten ondersteunt Amazon Prime-profielen. Ze omvatten:
Android iOS Fire TV
PlayStation 4 PlayStation 5
Xbox Eén
Xbox Series X/S
Roku
Samsung, Sony en LG Slimme TV’s.
De collectie van Amazon ontvangt regelmatig nieuwe afleveringen van televisieseries en films.

Conclusie

Amazon Prime-streaming is toegankelijk in Nederland en biedt zijn abonnees een breed scala aan populaire shows en films. Het is echter belangrijk op te merken dat bepaalde inhoud op Amazon Prime beperkt is tot de Verenigde Staten vanwege licentie- en distributieproblemen. Gelukkig kunnen gebruikers door gebruik te maken van een betrouwbare VPN-service zoals ExpressVPN deze geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot Amerikaanse Amazon Prime-inhoud met een Amerikaans IP-adres.

Voor degenen in Nederland die hun streamingcollectie met Amazon Prime willen verbeteren, biedt deze gids waardevolle informatie over hoe u Amazon Prime Video in het land kunt krijgen met behulp van een VPN. Door de stappen in de gids te volgen, kunnen gebruikers genieten van een bredere selectie van inhoud op Amazon Prime en hun streamingopties uitbreiden.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *