Amazon Prime versus Hulu: Strijd der Streaminggiganten [2023]

Met de stijgende inflatie en krimpende budgetten van de mensen, is het zeer essentieel geworden om een vergelijking te maken tussen Hulu vs Amazon Prime. De stijgende streaming concurrentie heeft de mensen geleid tot een definitieve uitspraak om deze platformen te kiezen en hun geld te besparen. Daarom is dit artikel gericht op de prijs, unieke shows en aanbiedingen die deze twee platforms bieden.

Lees ook: Amazon Prime Video versus HBO Max

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is de streamingdienst van Amazon (voorheen bekend als “Amazon Prime Instant Video”). Alle meer dan 150 miljoen Prime-leden van Amazon hebben toegang tot een bibliotheek met reclamevrije on-demand entertainment, inclusief films, tv-shows en een reeks originele Prime-series, als onderdeel van hun reguliere abonnement. Als je geen Prime-lid bent, kun je materiaal van Amazon kopen of huren op basis van titels, of je abonneren op het losstaande Prime Video-lidmaatschap voor toegang tot de streamingdienst.

Prijs

Hoewel Prime Video live TV-streaming van bepaalde NBA- en NFL-evenementen aanbiedt (inclusief Thursday Night Football), is het voornamelijk een on-demand-service. Gezien alles wat je voor $14,99 per maand krijgt, denken we dat het een geweldige deal is.

De beste kenmerken van Amazon Prime Video

 • Mensen die willen profiteren van de extra voordelen van Amazon Prime
 • Liefhebbers van de bekroonde originele serie van Prime kunnen hun hart ophalen.
 • Kijkers die alle aangeschafte, gehuurde en op-aanvraag titels op één plek willen houden

Hulu

Het visuele kwaliteit van Hulu wordt met de dag beter. De streamingdienst, net zoals zijn concurrenten Amazon en Netflix, levert nu 4K-video voor zijn originele programma’s en selecte films. De meeste televisiestations uitzenden in 720p, hoewel de meeste on-demand films in 1080p zijn.

Content en Kanalen

Voor 70 dollar per maand levert Hulu meer dan 74 kanalen, wat een redelijke prijs is voor een alternatief voor kabel. Hulu heeft voor het grootste deel kanalen die je wilt kijken. De live TV-line-up van Hulu omvat:

 • Gefeliciteerd
 • CNN
 • Disney Channel
 • ESPN
 • Fox News en Fox Sports
 • National Geographic en vele anderen.

Prijsstelling

 • Hulu — € 6,99 per maand (toegang tot de streamingbibliotheek met advertenties.)
 • Hulu (zonder advertenties) — € 12,99 per maand (toegang tot de streamingbibliotheek zonder advertenties)
 • Het Disney Bundle-pakket kost € 13,99 per maand (Hulu met advertenties, Disney Plus en ESPN Plus zijn allemaal beschikbaar.)
 • 19,99 / maand voor The Disney Bundle (Hulu zonder advertenties, Disney Plus en ESPN Plus zijn allemaal beschikbaar)

Amazon Prime Video vs Hulu: De Ultieme Uitspraak

Jouw besluit om te kiezen tussen Amazon Prime Video en Hulu hangt af van je keuze van films en tv-programma’s. Ik hoop dat dit artikel over Amazon Prime Video vs Hulu je heeft geholpen bij het vergelijken van de twee. Blijf voor verdere streamingnieuws verbonden met ons.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *