Amazon vs Disney Plus: welk streamingplatform is beter in Nederland [2023]

De lancering van Disney Plus wereldwijd betekent dat de streamingoorlogen een versnelling hoger gaan, iets dat vooral waar is in het Verenigd Koninkrijk nu het land eindelijk de platform heeft. Disney Plus vergroot haar contentbibliotheek aanzienlijk, maar het staat tegenover felle concurrentie van andere grote streamingplatformen. Hier vergelijken we het met Amazon Prime Video.

Lees Ook: Disney Plus-foutcodes

Amazon Prime Video is al jaren een van de belangrijkste streamingdiensten wereldwijd en met alle voordelen die bij een Prime-lidmaatschap worden ingesloten, is het een aantrekkelijke optie.

Stream Amazon Prime en Disney Plus over de hele wereld met Vpn:

Een virtueel particulier netwerk (VPN) is vereist om Disney Plus en Amazon Prime te kijken, aangezien deze services zijn geogestructureerd om aan licentiewetten te voldoen. Dit betekent dat deze inhoud niet beschikbaar is in veel landen. Als je probeert Disney Plus en Amazon te benaderen vanaf een locatie zonder service, ontvang je een foutmelding.

Beste VPN-service:

1. Express VPN:

Express VPN is de gouden standaard voor krachtige VPN’s. Er zijn VPN-diensten die het op specifieke criteria kunnen verslaan, maar geen van hen kan het gehele pakket dat door deze VPN wordt aangeboden, evenaren. Daarom geloven we sterk dat Express VPN de beste VPN is die je voor je geld kan krijgen. Je krijgt 5 gelijktijdige verbindingen met deze VPN, wat redelijk lijkt. Bovendien werkt het op elk platform.

2. Pure VPN:

Als je een kijkje neemt op de website van Pure VPN, zul je een hele reeks aan functies en overtuigende beloften zien. Pure VPN voldoet aan de meeste van deze eisen, maar heeft een paar nadelen. Desondanks verdient het om als een van de beste VPN-diensten beschouwd te worden die vandaag de dag beschikbaar zijn. De Pure VPN-app is te downloaden op elk platform of apparaat. Je kunt ze op elk apparaat gebruiken om deze diensten te gebruiken.

Hier zijn enkele belangrijke functies om naar te zoeken in een VPN-service:

  • Maximale beveiliging en privacy worden geboden door sterke encryptieprotocollen.
  • Veel servers zijn verspreid over de hele wereld.
  • Het is super snel, waardoor ik content zonder vertraging kan streamen
  • Ingebouwde DNS-lekbescherming en kill switch voor ultieme beveiliging.
  • Makkelijke installatie en configuratie voor elk apparaat, inclusief mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Wat zijn de kosten?

Disney kost £7.99 per maand in het Verenigd Koninkrijk en $7.99 in de VS. De UK-kosten zijn hoger omdat hier Star bij is inbegrepen, het internationale equivalent van Hulu.

Voor een vergelijking kop-aan-kop kost Prime Video £5.99 per maand, of £7.99 als je het wilt bundelen met een volledige Amazon Prime-abonnement. Voordelen zijn onder meer de volgende dag levering van miljoenen items en toegang tot twee miljoen songs op Prime Music. In de VS is het $ 8.99 alleen of $ 12.99 met alle andere Prime-voordelen.

Kortingen aan beide kanten van de vijver als je bevestigde studentenstatus hebt.

Hoe kan ik Disney en Amazon Prime Videos kijken?

Disney is beschikbaar op de meeste slimme apparaten, waaronder iOS- en Android-apparaten (inclusief tv’s), PlayStation, Xbox, Roku, Fire TV en andere slimme tv’s. Het dienstenpakket is echter nog niet gelanceerd in alle belangrijke gebieden.

Op de andere hand is Prime Video wereldwijd beschikbaar, met uitzondering van het vasteland van China, Cuba, Iran, Noord-Korea en Syrië. We kunnen de honderden apparaten waarop het beschikbaar is, niet opnoemen, maar opmerkelijke zijn onder andere de Nintendo Wii, de Fire tablet en de Nvidia Shield.

Beide diensten zijn natuurlijk nog steeds beschikbaar via een traditionele webbrowser.

Welke tv-shows op Disney en Amazon Prime Video?

Terwijl het hebben van zo’n bestaande bron van inhoud om op te tappen een absolute voordeel is, heeft Disney ook enkele van zijn originele shows uitgebracht. Naast de Star Wars-spinoff The Mandalorian en Marvel’s WandaVision zijn ook alle 31 seizoenen van The Simpsons inbegrepen. Al je Disney Channel-favorieten staan ​​hier ook, zodat je je kindertijd opnieuw kunt beleven door films te kijken zoals The Wizards of Waverly Place. Fans van de

De komedie zal verheugd zijn om de Amerikaanse versie van The Office en Parks and Recreation in het aanbod van Amazon te zien. Ook zijn originele content omvatte hitseries zoals The Man in the High Castle, The Grand Tour en Mr. Robot, maar er is echt iets voor iedereen.

In het algemeen is er een grotere selectie van TVs op Prime Video, maar daar is Disney echt niet goed in.

Verklaring

Door de lange bestaansduur heeft Prime Video nog steeds de meeste diversiteit aan inhoud. Maar Disney komt sterk uit de startblokken met alle klassiekers en een vleugje spannende nieuwe dingen.

Als je jonge kinderen of Star Wars superfans in de buurt hebt, biedt Disney enorm veel waarde, maar de gemiddelde persoon zal waarschijnlijk nog meer genieten van Amazon Prime Video. Disney zal waarschijnlijk meer inhoud toevoegen om mensen aan te trekken, dus de situatie kan veranderen.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *