Beste liefdesshows op Amazon Prime Video in Nederland [2023]

Als je op zoek bent naar romantische shows om je hart te verwarmen, dan heeft Amazon Prime Video een uitstekend aanbod. Van gepassioneerde liefdesverhalen tot boeiende romantische drama’s, hier is een overzicht van enkele van de beste liefdesshows op het platform om je emoties te prikkelen en je in de romantische sfeer te brengen. Of je nu van moderne rom-coms, historische romances of hedendaagse liefdesverhalen houdt, Amazon Prime Video heeft voor elk wat wils. Dompel jezelf onder in deze liefdevolle wereld en laat je meevoeren door de betovering van de liefde.

Voor een perfecte filmische vakantie-ervaring, vergeet niet onze samengestelde lijst met de beste vakantiefilms op Amazon Prime Video te bekijken

Modern Love (2019-2021)

1st op de lijst voor: hartverwarmende verhalen over liefde en relaties

Modern Love is een twee seizoenen tellende show met een uitzonderlijk cast en ongelooflijke verhalen.Elke aflevering vertelt een uniek verhaal met unieke mensen. Het is een dag om liefde in al haar vormen te vieren, niet alleen romantische liefde!

Cast:

Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel

With Love (2021- )

2nd op de lijst voor: hedendaagse kijk op liefde, familie en verbinding

Marjk Indelicato stelt zijn familie voor aan zijn nieuwe biseksuele partner Vincent Rodriguez III op de Dag van de Onafhankelijkheid, wanneer zijn zus Lily (Emeraude Toubia) en haar nieuwe vriendje Santiago (Rome Flynn) samen gaan wonen, tot Dia de los Muertos, wanneer iedereen op het punt staat om verplichtingen aan te gaan en tragedie dreigt.

Cast:

Emeraude Toubia, Rome Flynn, Mark Idelicato

Vineyard (2021)

3rd op de lijst vanwege: meeslepende verhaallijnen en het vieren van de kracht van familie

The Vineyard is het verhaal van Mauro Larrea en Soledad Montalvo, twee vreemdelingen wier lot zich in de tweede helft van de 19e eeuw zal kruisen, waardoor hun leven voor altijd zal veranderen.

Cast:

Rafael Novoa, Leonor Watling, Nathaniel Parker

How to Survive Being Single (2020- )

4th op de lijst voor: humoristische kijk op de ups en downs van het vrijgezellenleven

Hoe om alleenstaand te overleven volgt Sebastian, een voormalige Mexicaanse hartendief-acteur, en zijn vrienden terwijl ze op zoek zijn naar liefde en geluk in de tijd van Tinder. Sebastian ontdekt dat zijn tienjarige vriendin hem heeft bedrogen op de avond dat hij van plan was om te vragen.

Cast:

Sebastian Zurita, Tato Alexander, Roberto Flores

Soulmates (2020)

5th op de lijst voor: fascinerende verkenning van de complexiteit van menselijke relaties

Nikki en Franklin zijn gelukkig in hun huwelijk, maar wanneer iedereen die ze kennen de zielsverwantentest begint te doen, moeten ze zich afvragen of hun relatie genoeg is. Davids leven staat op zijn kop als Alison hem het bewijs presenteert dat zij zijn soulmate is; ze beginnen een verzengende affaire, maar misschien is niet alles wat het lijkt.

Cast:

Malin Akerman, Shamier Anderson, Kingsley Ben-Adir

Four More Shots Please! (2019-2022)

6th op de lijst voor: gedurfde aanpak en inclusieve verhaallijnen

De serie volgt vier onverbloemd imperfecte vrouwen (twee in hun dertiger jaren en twee in hun vroege twintiger jaren) terwijl ze leven, van liefde genieten, fouten maken en ontdekken wat hen echt aan het tikken maakt in het millenniumpaleis van Mumbai via vriendschap en shots tequila.

Cast:

Sayani Gupta, Kirti Kulhari, Bani J

Conclusie

In de wereld van liefdesshows op Amazon Prime Video, is er geen tekort aan romantische escapades en hartverwarmende momenten om van te genieten. Of je nu een fan bent van moderne liefdesverhalen, historische drama’s of eigentijdse romantiek, deze shows hebben alles in huis om je hart te veroveren. Van de vonken tussen geliefden tot de wendingen van het lot die hen samenbrengen, deze shows brengen de magie van de liefde tot leven op je scherm. Dus, voor een dosis onweerstaanbare romantiek, hoef je niet verder te zoeken dan Amazon Prime Video. Laat je meevoeren door deze liefdesshows en ervaar de kracht van de liefde in al zijn prachtige vormen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is achterover leunen, ontspannen en je laten meevoeren door deze betoverende verhalen vol passie en emotie. Laat de liefde bloeien, want op Amazon Prime Video is de romantiek nooit ver weg.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *