Beste originele films op Amazon Prime Video in Nederland [2023]

Als je op zoek bent naar hoogwaardige originele films, dan is Amazon Prime Video de thuisbasis van enkele van de meest meeslepende en diverse creaties. Met een breed scala aan genres en verhalen om uit te kiezen, biedt dit streamingplatform een schat aan filmische ervaringen die zowel cinefielen als casual kijkers kunnen bekoren. Of je nu houdt van meeslepende drama’s, actievolle avonturen, aangrijpende romances, of baanbrekende sciencefiction, Amazon Prime Video heeft voor elk wat wils. Laten we samen een duik nemen in de wereld van de beste originele films op dit platform en ontdekken welke meesterwerken je niet mag missen.

Blijf op de hoogte van nieuwe releases op Amazon Prime Video. bekijk onze verzameling beste nieuwe releases op Amazon Prime

Chemical Hearts (2020)

1st op de lijst voor: Onverwachte reis nadat je verliefd bent geworden op een mysterieus meisje.

Wanneer een hopeloos romantische scholier van de middelbare school (Austin Abrams) verliefd wordt op een mysterieuze nieuwe leerling (Lili Reinhart), beginnen ze aan een onverwachte reis die hen leert over liefde, verlies en het meest belangrijk, over zichzelf.

Cast:

Lili Reinhart, Austin Abrams

The Aeronauts (2019)

2nd op de lijst voor: uniek en avontuurlijk plot.

In 1862 gaat de dappere wetenschapper James Glaisher en de rijke jonge weduwe Amelia Wren op een ballonreis om hoger te stijgen dan ooit tevoren. Terwijl hun gevaarlijke klim de kans op overleven verkleint, leert het ongewone paar snel waarheden over zichzelf – en elkaar – die hen helpen om hun plek in de wereld te vinden.

Cast:

Felicity Jones, Eddie Redmayne, Himesh Patel

Guava Island (2019)

3rd op de lijst voor: uniek, leuk plot.

Een jonge muzikant organiseert een muziekfestival op Guava Island om de bewoners te helpen ontsnappen uit hun onderdrukte leven.

Cast:

Donald Glover, Rihanna

The Lie (2018)

4th op de lijst voor: het verdoezelen van de gruwelijke misdaad van dochters

Wanneer hun tienerdochter toegeeft dat ze ondoordacht haar dichtste vriend heeft gedood, weven twee wanhopige ouders een web van leugens en bedrog om de verschrikkelijke misdaad te verbergen.

Cast:

Joey King, Peter Saarsgard, Mirelle Enos

Bliss (2021)

5th op de lijst voor: Leven in virtual reality

Een ongelukkige kerel en een vreemde vrouw voelen dat ze in een virtuele realiteit leven, maar naarmate hun nieuwe “Bliss”-wereld begint door te dringen in de “lelijke” wereld, moeten ze bepalen wat echt is en waar ze echt thuishoren.

Cast:

Salma Hayek, Owen Wilson, Madeline Zima

The Tender Bar (2021)

6th op de lijst voor: The Tender Bar, gebaseerd op de bestverkochte roman, volgt een aspirant-schrijver

Geleid door George Clooney en gebaseerd op de best verkochte roman, volgt The Tender Bar een aspirant-schrijver (Tye Sheridan) terwijl hij zijn liefde en professionele doelen nastreeft. Vanuit zijn stoel in de taveerne van zijn oom (Ben Affleck) leert hij over groeien als volwassene van een bonte verzameling lokale figuren.

Cast:

Ben Affleck, Tye Sheridan, Lily Rabe

Encounter (2021)

7th op de lijst voor: Verhaal gebaseerd op avontuurlijke en dappere jongens.

Een onderscheiden marinier begint aan een reddingsoperatie om zijn twee jonge jongens te beschermen tegen een onbekende bedreiging. De jongens zullen hun jeugd achter zich moeten laten terwijl hun avontuur hen naar meer gevaarlijke paden leidt.

Cast:

Riz Ahmed, Octavia Spencer, Rory Cochrane

Sylvie’s Love (2020)

8th op de lijst voor: Het herontdekken van de gevoelens voor elkaar na eeuwen

Sylvie heeft een zomerromance met een saxofonist die een vakantiebaantje aanneemt bij de platenwinkel van haar vader in Harlem; Als ze jaren later weer contact maken, ontdekken ze dat hun gevoelens voor elkaar met de jaren niet zijn vervaagd.

Cast:

Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha, Eva Longoria

Conclusie

In de schatkamer van originele films op Amazon Prime Video is er voor elke filmliefhebber wel iets te ontdekken en te omarmen. Van meeslepende verhalen tot prijswinnende prestaties, deze originele films bieden een breed scala aan genres en emoties die de kijker betoveren en inspireren. Dus, of je nu op zoek bent naar opwindend avontuur, diepgaand drama, onvergetelijke romantiek of baanbrekende concepten, deze films brengen het allemaal tot leven op je scherm. Blijf genieten van de filmische pareltjes die Amazon Prime Video te bieden heeft, want de wereld van het streamen wordt voortdurend verrijkt met nieuwe meesterwerken die je kijkervaring blijven verheffen. Laat je verrassen en geboeid worden door de unieke verhalen die deze geweldige streamingdienst te bieden heeft.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *