Beste stand up comedy op Amazon Prime Video in Nederland [2023]

Als je op zoek bent naar een flinke dosis lachen en vermaak, dan hoef je niet verder te zoeken dan Amazon Prime Video. Dit streamingplatform herbergt een schat aan stand up comedy nederland specials van enkele van ‘s werelds grappigste comedians. Of je nu houdt van scherpe humor, hilarische observaties of absurde komische avonturen, hier vind je stand up comedy die aan al je lachbehoeften voldoet. Laten we samen een duik nemen in de wereld van de beste stand-up comedy op Amazon Prime Video en ontdekken welke comedians je aan het lachen zullen maken en je een onvergetelijke kijkervaring zullen bezorgen. Van hilarische anekdotes tot onverwachte grappen, maak je klaar voor een avond vol humor en lachsalvo’s, want Amazon Prime Video heeft het allemaal in huis.

Op zoek naar meer filmisch entertainment? Ontdek onze aanbevelingen voor de beste originele films op Amazon Prime Video die het vertellen van verhalen op zijn best laten zien.

Celia Pacquola: All Talk (2020)

1st op de lijst voor: voor een van de meest gevraagde komieken van Australië.

Celia Pacquola, co-creator, co-schrijver en ster van ABC TV’s Rosehaven, is een echte superster van de Australische comedie. Ze is een multi-award-winnende schrijver-performer die zo scherp, openhartig, handig en briljant is als de hel. Celia’s carrière begon op de stand-upcircuit, en ze keert triomfantelijk terug in All Talk, een soort thuiskomst voor een van de meest gevraagde comedians van Australië.

Cast:

Celia Pacquola

Jim Gaffigan: Quality Time (2019)

2nd op de lijst voor: voor een unieke en andere stijl

Voor zijn zevende comedy special is Jim Gaffigan op zijn hoogtepunt. De vier keer genomineerde comedian voor de Grammy begrijpt niet waarom we niet eerlijker zijn over waarom we geen evenementen willen bijwonen, terwijl we nog steeds leugens vertellen aan kinderen. Jim blijft indruk maken, van paarden en honden verjaardagen tot reizen en musea. Geniet van wat kwaliteitstijd met Jim Gaffigan!

Cast:

Jim Gaffigan

Alice Fraser: Savage (2020)

3rd op de lijst voor: komedie over de scherpe kantjes van het leven.

Savage, een kritisch geprezen komedie-act door Alice Fraser, gaat over papieren handdoeken en hoe je mensen die “goed bedoelen” niet moet vermoorden. Een humoristische en aangrijpende komedie over de scherpe kanten van het leven. Hoe om te gaan met het verliezen van alles, Boeddhistische woede en hoe zeepbellenblazers werken bij begrafenissen, Savage bespreekt tragische en hilarische onderwerpen.

Cast:

Alice Fraser

Biswa Kalyan Rath: Sushi (2019)

4th op de lijst voor: zorgvuldig samengestelde kom rauwe maar delicate humor

Met grote zorg en precisie samengesteld een zorgvuldig samengesteld schaal van rauwe maar delicate humor, gesneden uit dunne observaties verzameld uit de zee van het leven van de mensheid op de planeet Aarde, waardoor je geest zich blij, gelukkig, tevreden en licht voelt.

Cast:

Biswa Kalyan Rath

Russel Peters: Deported (2020)

5th op de lijst voor: komische roadshow naar Mumbai, India

Russell Peters brengt zijn cultureel komische roadshow naar Mumbai, India, voor een avond die zo verhelderend als vermakelijk is. Terugkijkend op zijn eigen immigrantenafkomst, toont Peters aan waarom hij één is in 1,3 miljard.

Cast:

Russell Peters

Tommy Little: Self-Diagnosed Genius (2020)

6th op de lijst voor: Stand-up interessanter maken

Stom of briljant? Tommy Little is het onderwerp van veel debat geweest, maar hij is hier om de lucht te zuiveren. Zou een idioot naakt bungeeën op live televisie? Of meld je aan voor een Antarctische marathon zonder voorafgaande training of ervaring? We hebben onze zaak gemaakt. Met een van de meest rauwe uren stand up van het jaar, heeft Tommy het kunstje van hoe niet te leven gepolijst – kijk hoe prachtig grappig het kan zijn.

Cast:

Tommy Little

Kunal Rao: Done. (2019)

7th op de lijst voor: bespreekt zijn eigen ervaringen vanuit het perspectief van een cynische, onhandige, introverte mens die gevangen zit in een wereld vol mensen

Kunal Rao, een stand-up comedian, bespreekt zijn eigen ervaringen vanuit het perspectief van een cynische, ongemakkelijke, introverte mens die gevangen is in een wereld vol met mensen die naar de verkeerde dingen zoeken. Ondanks het feit dat hij geen idee heeft wat hij met zijn leven wil bereiken, is zijn stem warm en vrolijk.

Cast:

Kunal Rao

Conclusie

In de wereld van stand-up comedy nederland op Amazon Prime Video is er geen gebrek aan lachen, plezier en briljante humor. Deze comedians weten als geen ander hoe ze het publiek aan het lachen moeten krijgen met hun scherpe grappen en hilarische observaties. Of je nu behoefte hebt aan een goede lachbui na een lange dag of gewoon wilt ontspannen en genieten van humor van topklasse, Amazon Prime Video heeft het allemaal. Dus, blijf grinniken, lachen en je laten vermaken door de meest getalenteerde comedians ter wereld, want op dit platform is humor altijd binnen handbereik. Maak je klaar voor een avond vol gieren van het lachen, want de comedy-specials op Amazon Prime Video zijn simpelweg onweerstaanbaar.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *