Nieuw Op Prime in Oktober 2023: Verse Aankomsten!

Stap binnen in Oktober 2023, waar Prime Video je trakteert op een overvloed aan verse aankomsten! Deze maand belooft een waar festijn te worden voor alle kijkers, boordevol opwindende content die je niet wilt missen. Maar dat is nog niet alles! Naast een schat aan nieuwe releases, brengen we je ook enkele geweldige films die je kijkervaring naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Dus, pak je afstandsbediening, zet je schrap, en laten we samen eens grondig verkennen wat Prime Video voor je in petto heeft! En als je de voorkeur geeft aan oude series, zodat je kunt bingewatchen, dan is hier onze gids: Best Amazon Prime Series: Binge-Waardig! [2023]

Exen (2023)

Datum van publicatie: 1 Oktober – Series

Exen (2023)

Gilles, de zelfbenoemde levensgenieter, legt een plechtige gelofte af aan Yasmine, waarbij hij zweert dat hij een echte transformatie heeft ondergaan en afscheid heeft genomen van zijn eens zo losbandige levensstijl. Terwijl hij echter de sprong waagt en met Yasmine trouwt, merkt hij dat hij niet kan ontsnappen aan de onverwachte terugkeer van zijn voormalige geliefden, wat leidt tot een komische en potentieel chaotische gang van zaken.

Cast: Bart Hollanders, Serine Ayari, Eva Binon

De Oneindige Slijmfilm (2023)

Datum van publicatie: 4 Oktober – Film

De Oneindige Slijmfilm (2023)

“De Oneindige Slijmfilm”, een Nederlandse avonturenfilm uit 2023 onder regie van regisseur Martijn Smits, heeft de prestigieuze Gouden Filmprijs verdiend door maar liefst 100.000 kaartjes te verkopen. Deze film is het vervolg op de productie uit 2022 getiteld “De Allergrootste Slijmfilm”, eveneens geregisseerd door Martijn Smits.

Cast: Bibi, Denise Aznam, Aaron Bezemer

Koen Aandachtsjunk (2023)

Datum van publicatie: 8 Oktober – Series

Koen Aandachtsjunk (2023)

Betreed de fascinerende wereld van influencer Koen Pieter van Dijk, meer bekend als Koen Kardashian, terwijl hij voor de tweede keer de moeilijke strijd aangaat tegen een verwoestende crackverslaving die bijna een einde aan zijn leven maakte. Zijn succes zal afhangen van zijn vermogen om de confrontatie aan te gaan met zijn diepste innerlijke demonen en het verleden dat hem achtervolgt.

Cast: Koen Kardashian

Awareness (2023)

Datum van publicatie: 11 Oktober – Film

Awareness (2023)

Een opstandige tiener, die aan de rand van de samenleving woont, gebruikt zijn buitengewone macht om levendige illusies op te roepen en zo de geest van de mensen om hem heen effectief te manipuleren. Wanneer een van zijn plannen echter een onverwachte wending neemt, komt hij terecht in het vizier van twee concurrerende facties, die allebei graag zijn uitzonderlijke vaardigheden willen benutten voor hun eigen gewin.

Cast: Pedro Alonso, Victor Cerezuela, Carlos Cortés Ciudad

The Other Zoey (2023)

Datum van publicatie: 20 Oktober – Film

The Other Zoey (2023)

Zoey, een briljante studente met onconventionele opvattingen over liefde en daten, merkt dat haar leven een verrassende wending neemt wanneer een aan geheugenverlies lijdende man ten onrechte denkt dat zij zijn vriendin is. Wat de zaken nog ingewikkelder maakt, is dat de vriendin van deze aan geheugenverlies lijdende vrouw dezelfde naam heeft als Zoey, wat leidt tot een reeks onverwachte en komische ontmoetingen die haar kijk op relaties op de proef stellen.

Cast: Heather Graham, Josephine Langford, Andie MacDowell

Upload – S3 (2023)

Datum van publicatie: 20 Oktober – Series

Upload - S3 (2023)

Na een vroegtijdig overlijden ontdekt een man een opmerkelijk vermogen: de kracht om zijn eigen leven na de dood te kiezen. Deze nieuwe keuze opent een wereld van mogelijkheden terwijl hij door het hiernamaals navigeert en zijn eeuwige bestemming vormgeeft op manieren die hij zich nooit had kunnen voorstellen.

Cast: Robbie Amell, Andy Allo, Allegra Edwards

Good Luck Guys Norge (2023)

Datum van publicatie: 27 Oktober – Series

Good Luck Guys Norge (2023)

Zes avontuurlijke koppels beginnen aan een opwindende reis door het landelijke Thailand. Ondanks hun gebrek aan paraatheid en af ​​en toe onhandigheid, zijn deze comfortminnende individuen vastbesloten om te strijden voor zowel glorie als de kans om een ​​lang verloren gewaande schat te ontdekken, verborgen te midden van de uitdagingen van de Thaise wildernis.

Cast: Erlend Elias Bragstad, Bettina Buchanan, Tonje Frigstad

Wat komt er nog meer naar Amazon Prime in oktober 2023?

Hier is al het andere dat in oktober op Amazon Prime verschijnt:

 • Uncharted
 • Totally Killer
 • Women Talking
 • Beau is Afraid
 • The Burial
 • Everybody Loves Diamonds
 • Alphonse
 • Dark Harvest
 • Law & Order: Special Victims Unit (S22)
 • Bosch Legacy (S2)
 • Marry Me
 • Morbius

Conclusie

En zo sluiten we ons avontuur door de rijke schatkamer van nieuwe releases op Prime Video voor oktober 2023 af. Of je nu hunkert naar adrenaline, drama, lachsalvo’s, of een totaal nieuwe ervaring, Prime Video is jouw bestemming.

Bereid je voor op maanden vol entertainment, plezier en ontspanning terwijl je jezelf verliest in het diverse aanbod van dit nieuwe seizoen. Laat je zorgen achter je, laat de wereld even voor wat het is, en omarm de magie van de nieuwe aankomsten op Prime Video. Veel plezier met kijken!

 

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *