Discovery Plus Gratis: Premium Entertainment Zonder Kosten! [2023]

Welkom bij onze diepgaande verkenning van Discovery Plus, de ultieme toegangspoort tot premium entertainment in Nederland. In een tijd waarin entertainment onmisbaar is geworden in ons dagelijks leven, biedt Discovery Plus Gratis een opwindende kans om te ontdekken en te genieten van een schat aan boeiende content, zonder kosten. Laten we samen duiken in wat deze aanbieding te bieden heeft en hoe je je eigen entertainmentreis kunt beginnen zonder een cent uit te geven.

Kun je gratis naar Discovery Plus kijken?

Het antwoord is ja! Er is maar één manier om dat te doen:

De gratis proefversie van Discovery Plus.

Vervolgens kun je 7 dagen gratis genieten van alle content op de streamingdienst.

Wat houdt de gratis Discovery Plus proefversie in?

De gratis Discovery Plus proefversie houdt in dat je 7 dagen lang gratis kunt kijken naar alle content op Discovery Plus. Met dit abonnement kun je kijken naar alle programma’s van Discovery, TLC, Animal Planet, ID en meer. Je kunt ook live sport kijken via Eurosport, zoals tennis, wielrennen, voetbal en wintersport. Bovendien kun je reclamevrij streamen, zodat je niet wordt gestoord door advertenties. Je kunt met één account op vijf apparaten tegelijk kijken naar Discovery Plus. Je kunt ook downloaden en offline kijken.

Hoe kan ik gratis naar Discovery Plus kijken? (3 EENVOUDIG STAPPEN)

Om gratis naar Discovery Plus te kijken:

 1. Moet je eerst een account aanmaken op de website of app van Discovery Plus.
 2. Je kunt dan kiezen uit twee abonnementen: Discovery Plus Basic of Discovery Plus Standard. Als je een gratis proefperiode wilt starten, moet je kiezen voor Discovery Plus Standard en je betaalgegevens invullen.
 3. Je zult dan niet meteen worden gefactureerd, maar pas na de proefperiode van 7 dagen. Je kunt de proefperiode op elk moment opzeggen via je accountinstellingen.

Discovery Plus abonnement: de kosten

Als je geen gebruik kunt maken van de gratis proefperiode of de gratis aanbiedingen van providers of Samsung, dan zul je moeten betalen voor een Discovery Plus abonnement. De kosten van een Discovery Plus abonnement hangen af van het type abonnement dat je kiest en de duur van je contract. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen per maand:

AbonnementPrijs per maandVoordelen
Discovery Plus Basic€3,99Toegang tot alle programma’s van Discovery, TLC, Animal Planet, ID en meer
Discovery Plus Standard€5,99Toegang tot alle programma’s van Discovery, TLC, Animal Planet, ID en meer + live sport via Eurosport + reclamevrij kijken
Je kunt ook kiezen voor een jaarabonnement in plaats van een maandabonnement. Je betaalt dan vooraf voor 12 maanden en krijgt 2 maanden gratis.

Hoe abonneer ik mij op Discovery Plus? Deze gedetailleerde gids van Discovery Plus Abonnement beantwoordt al uw vragen!

Discovery Plus abonnement kan goedkoper

Als je wilt besparen op je Discovery Plus abonnement, dan zijn er een paar tips die je kunt volgen.

 1. De eerste tip is om gebruik te maken van kortingscodes of acties die regelmatig worden aangeboden door Discovery Plus of andere websites. Zo kun je bijvoorbeeld een korting krijgen van 10% of 20% op je abonnement als je een bepaalde code invoert bij het afrekenen.
 2. De tweede tip is om je abonnement te delen met anderen. Je kunt namelijk met één account op vijf apparaten tegelijk kijken naar Discovery Plus. Je kunt dus je inloggegevens delen met een vriend of familielid en de kosten splitsen.
 3. De derde tip is om je abonnement op te zeggen als je een tijdje niet gaat kijken. Je kunt je abonnement namelijk op elk moment opzeggen en weer aanzetten als je wilt.

Films en series in het aanbod van Discovery Plus in Nederland

Hier zijn de top 7 voorbeelden van populaire films en series die je op Discovery Plus kunt vinden:

 1. Gold Rush: Een realityserie over goudzoekers die alles riskeren om rijk te worden in Alaska, Canada of Australië.
 2. Expedition Unknown: Een avontuurlijke serie waarin presentator Josh Gates op zoek gaat naar mysterieuze schatten, legendes en verloren beschavingen over de hele wereld.
 3. 90 Day Fiancé: Een realityserie over koppels die elkaar online hebben ontmoet en binnen 90 dagen moeten trouwen om een visum te krijgen.
 4. Deadliest Catch: Een realityserie over krabvissers die in de gevaarlijke wateren van de Beringzee werken.
 5. The Zoo: Een documentaireserie over het leven achter de schermen van de Bronx Zoo in New York.
 6. Shark Week: Een jaarlijks evenement waarin verschillende programma’s over haaien worden uitgezonden.
 7. Eurosport: Een sportzender die live verslag doet van onder andere tennis, wielrennen, voetbal, motorsport en wintersport.

Hoe annuleer ik de Discovery Plus gratis proefperiode?

Als je de Discovery Plus gratis proefperiode wilt annuleren, dan moet je dat doen voordat de 7 dagen voorbij zijn. Anders wordt je automatisch gefactureerd voor de volgende maand. Om de proefperiode te annuleren, moet je de volgende stappen volgen:

 1. Ga naar de website of app van Discovery Plus en log in met je account.
 2. Ga naar je accountinstellingen en klik op “Abonnement”.
 3. Klik op “Abonnement opzeggen” en bevestig je keuze.

FAQ’s

Hoeveel kost Discovery Plus na een gratis proefperiode?

Discovery Plus Basic €3,99 per maand , €39,90 per jaar
Discovery Plus Standard €5,99 per maand , €59,90 per jaar

Is Discovery Plus gratis bij Amazon Prime?

Ga naar de website of app van Amazon Prime Video en log in met je account.
Ga naar het menu “Kanalen” en zoek naar “Discovery Plus”.
Klik op “Abonneren” en bevestig je keuze.
Log in met je Discovery Plus accountgegevens en start met streamen.

Is Discovery Plus gratis op Firestick?

Ga naar het startscherm van je Firestick en zoek naar “Discovery Plus”.
Selecteer de app en klik op “Downloaden”.
Wacht tot de app is geïnstalleerd en open hem.
Log in met je accountgegevens en start met streamen.

Conclusie

Als je nog niet zeker weet of Discovery Plus iets voor jou is, dan kun je het beste gebruik maken van de gratis proefperiode van 7 dagen. Je kunt dan zelf ervaren hoe het is om toegang te hebben tot duizenden uren aan films en series op Discovery Plus. Je kunt ook live sport kijken via Eurosport en reclamevrij streamen. Je hebt niets te verliezen, want je kunt de proefperiode op elk moment opzeggen zonder kosten. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres, een wachtwoord en een betaalmethode. Waar wacht je nog op?

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *