Disney Plus bij KPN: Ontdek de Pluspunten van Streamen met KPN! [2023]

In een digitaal tijdperk vol talloze streamingopties onderscheidt één partnerschap zich als toegangspoort tot een wereld vol magie, avontuur en tijdloze verhalen. Disney+, de geliefde streamingdienst die de magie van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic samenbrengt, bundelt de krachten met KPN, een toonaangevende telecommunicatieaanbieder in Nederland.

Deze krachtige alliantie biedt niet alleen een schat aan entertainment, maar levert ook een naadloze en gemakkelijke kijkervaring. Ga met ons mee op reis en ontdek de betovering van Disney+ bij KPN en ontdek hoe deze samenwerking jouw entertainmentkeuzes kan verbeteren.

En als je je afvraagt ​​waarom je Disney Plus precies nodig hebt in je entertainmentopties, bekijk dan onze gids over: Disney Plus Aanbod: Duik in de Magische Streaming [2023]

Wanneer komt Disney Plus op KPN?

Disney Plus is al beschikbaar op KPN sinds 21 April 2022 . Je kunt dus nu al beginnen met streamen van je favoriete Disney+ content op je tv.

Hoe kijk je Disney+ op KPN?

Als je nog geen abonnement hebt, kun je je aanmelden via de Disney+ App op KPN TV Box.

Heb je echter al een abonnement en wil je dit integreren met KPN, volg dan deze stappen:

 1. Start je Disney+ Bestelling via KPN.
 2. Ontvang een bevestigingsmail en activeringsgegevens.
 3. Activeer Disney+ bij KPN door in te loggen met je KPN-ID en de aanwijzingen te volgen.
 4. Na activering navigeert u naar de Disney+-website.
 5. Voer uw huidige Disney+-gebruikersnaam in (uw e-mailadres).
 6. Na voltooiing ontvangt u een bevestiging dat de facturering van Disney+ is overgezet naar KPN.

Belangrijke opmerking:

Stap 5 is cruciaal. Door uw bestaande Disney+ inloggegevens te gebruiken, kunt u uw abonnement naadloos overzetten naar facturering bij KPN en dubbele kosten voorkomen.

Welke zender Disney Plus KPN?

Disney+ is een populair videostreamingplatform dat toegankelijk is via de speciale Disney+ app op de KPN TV+ Box, er is geen kanaal voor. U heeft ook de handige mogelijkheid om de app op uw mobiele apparaat te downloaden.

Welke zender Disney Plus KPN?
Je kunt Disney Plus visum KPN via deze twee manieren streamen

Wat kost Disney Plus bij KPN?

Disney Plus kost bij KPN €9,99 per maand. Heeft u al een Internet + Mobiel abonnement bij KPN dan krijgt u na toevoeging van Disney Plus €5,00 korting op uw totale maandrekening.

Voor een gedetailleerd overzicht van de Disney Plus-prijs en hoe u kosten kunt besparen: Disney Plus Prijs in Nederland

Disney Plus en ESPN bij KPN

Als je al een tv- en internetabonnement bij KPN hebt, kun je zowel ESPN Compleet als Disney Plus krijgen voor slechts €19,99, wat veel lager is dan wanneer je het afzonderlijk koopt.

Disney Plus en ESPN bij KPN
Een vergelijkbare bundel ESPN met Disney Plus kun je ook op Ziggo krijgen. Je kunt er hier meer over leren: Disney Plus Ziggo: Slimme Truc Om Geld Te Besparen!

KPN Disney+ opzeggen

Via MijnKPN (KPN-account)

 1. Via MijnKPN heeft u toegang tot uw KPN-account.
 2. Selecteer uw Home-product op het dashboard.
 3. Zoek het gewenste zenderpakket en klik op het ‘minteken’ om het te deactiveren.
 4. Controleer uw keuzes in de winkelwagen.
 5. Accepteer de algemene voorwaarden.
 6. Rond het proces af door op de knop Bevestigen te klikken.

Via uw tv-instellingen:

 1. Navigeer naar de optie ‘Instellingen’ in het menu van uw tv.
 2. Selecteer ‘Kanaalpakketten’.
 3. Zoek in het gedeelte ‘Geabonneerd’ aan de linkerkant het zenderpakket dat u wilt deactiveren.
 4. Kies voor ‘Pakket annuleren’.
 5. Bevestig de actie door uw pincode in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd.

De Voordelen van Disney+ op KPN

Er zijn een aantal voordelen van het kijken van Disney+ op KPN Interactieve TV, zoals :

 • Gestroomlijnde ervaring: toegang tot al uw Disney+ abonnementsgegevens handig binnen MijnKPN. Beheer eenvoudig je abonnement en handel betalingen af ​​via je KPN-factuur.
 • Kostenbesparing: Combineer de internet- en mobiele diensten van KPN met Disney+ en profiteer van een maandelijkse korting tot € 12,50, zodat u de waarde voor uw entertainment kunt maximaliseren.
 • Flexibel kijken: Geniet van de flexibiliteit om Disney+-inhoud op uw eigen gemak op uw favoriete apparaten te bekijken. Met de Disney+ app kun je streamen waar en wanneer je maar wilt.

Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Disney+ bij KPN en de antwoorden daarop:

Heb ik een apart abonnement nodig voor Disney Plus?

Nee, je kunt je via KPN abonneren op Disney Plus. Als je al een abonnement op Disney Plus hebt, kun je dit overzetten naar KPN om toegang te krijgen tot kortingen en andere voordelen, zoals het betalen van alle rekeningen op één factuur.

Hoeveel schermen kan ik tegelijkertijd gebruiken met Disney Plus?

Met Disney Plus kun je tot vier schermen tegelijkertijd gebruiken. Dit betekent dat je met één abonnement op vier verschillende apparaten kunt streamen, zoals je tv, smartphone, tablet of laptop.

Wat is het verschil tussen Disney+ en ESPN+?

Disney+ en ESPN+ zijn twee verschillende streamingdiensten die beide onderdeel zijn van The Walt Disney Company. Disney+ biedt je toegang tot een ruim aanbod aan films, series, documentaires en animaties van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. ESPN+ geeft je toegang tot een ruim aanbod aan sportprogramma’s, live wedstrijden, hoogtepunten, analyses en documentaires van ESPN. U kunt beide diensten afzonderlijk of samen in een voordelig pakket bestellen.

Conclusie

In de wereld van eindeloze entertainmentmogelijkheden staat Disney+ bij KPN als een echt partnerschap dat de magie van storytelling ontsluit. Met het gemak van het beheren van abonnementen, potentiële besparingen en de flexibiliteit om op uw voorwaarden te kijken, zorgt deze samenwerking ervoor dat uw kijkervaring naadloos en plezierig is. Omarm de betovering van Disney+ op KPN, waar eindeloos kijkplezier op je wacht.

En vergeet niet: Disney Plus is niet de enige streamingdienst waar je je bij KPN op kunt abonneren. Ook hebben wij een handleiding voor: Videoland bij KPN!

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *