Disney Plus versus. Peacock: Welke streamingdienst regeert opperste

Het kan misschien moeilijk zijn om de beste streamingdienst te kiezen. Er zijn verschillende streamingdiensten met een grote bibliotheek met films en tv-shows. Peacock TV tegenover Disney Plus.

Disney Plus en Peacock TV zijn twee bekende streamingdiensten die een breed scala aan content aanbieden. Op Disney Plus zijn onder meer Pixar, Star Wars, Disney, Marvel, National Geographic en meer merken beschikbaar.

Terwijl Peacock TV voornamelijk uitzendingen van NBC Universal Studios en andere programma’s en films van derden uitzendt.

Blijf lezen voor onze vergelijking van Disney Plus vs Peacock TV, waarmee je de beste optie voor jou kunt selecteren!

Lees ook: Discovery Plus-foutcode 500

Overzicht

Disney+: 

Disney Plus is een abonnementsvideo-on-demand streamingdienst in de Verenigde Staten met Pixar, Star Wars, Disney, Marvel, National Geographic en andere merken.

Er is iets voor iedereen, van nieuwe releases tot je geliefde oude nummers en unieke Originals. In eerste instantie verdeelde het televisieprogramma’s en films gemaakt door The Walt Disney Studios en Walt Disney Television. Later zijn er originele televisieprogramma’s en films uitgebracht.

Elk account kan meer dan zeven gebruikersprofielen hebben. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om tegelijkertijd op vier apparaten te streamen, evenals onbeperkte downloads voor offline weergave.

Peacock TV: 

Peacock TV is een Amerikaanse over-the-top videostreamingservice die voornamelijk materiaal biedt van NBC Universal Studios en andere externe contentaanbieders in de vorm van programma’s en films.

Het is toegankelijk in een advertentie-ondersteunde gratis versie met beperkte materiaal, evenals een advertentievrije premiumtier met een enorme inhoudsbibliotheek en toegang tot extra NBC Sports en WWE Network-programmering.

Het is gerapporteerd dat het minstens 15.000 uur video zonder lidmaatschap aanbiedt bij de lancering, en extra 5.000 uur aan content voor Premium abonnees.

Hoe stream je Disney+ of Peacock TV vanuit je eigen huis?

Wanneer we niet in een regio zijn waar de diensten van Paramount en Peacock beschikbaar zijn, gebruiken we VPN om onze regio te veranderen en hen te bekijken, en we gebruiken uitsluitend Pure VPN en Express VPN hiervoor.

1. Express VPN:

Express VPN is de gouden standaard voor wat een supersterke VPN zou moeten zijn. Er zijn VPN-diensten die het op bepaalde criteria kunnen verslaan, maar geen van hen kan het gehele pakket aanbieden dat deze VPN biedt. Daarom zijn we ervan overtuigd dat Express VPN het beste is wat je voor je geld kan krijgen. Je krijgt 5 gelijktijdige verbindingen met deze VPN, wat erg gul klinkt. Daarnaast draait het op elk platform.

In drie eenvoudige stappen kunt u een VPN gebruiken om Disney Plus te bekijken.

Stap 1: Download ExpressVPN, de beste VPN om tv en films te kijken.

Stap 2: Verbind met een VPN-serverregio die Disney Plus aanbiedt.

Stap 3: Stream Disney Plus in privacy, veilig en zonder beperkingen.

Gebruik een ExpressVPN om Disney Plus te deblokkeren.

ExpressVPN zorgt voor veilig streamen in ultra-snelle HD! Hier zijn vier methoden om een ​​VPN te gebruiken om te streamen:

 • Als je een ExpressVPN-compatibele tv hebt, zoals een Amazon Fire TV of een Android TV, zoek dan gewoon naar de app en installeer deze!
 • Sluit je tv gewoon aan op een ander apparaat met ExpressVPN geïnstalleerd. U heeft geen HDMI-kabel? Probeer in plaats daarvan casting of mirroring.
 • Hoewel Media Streamer niet hetzelfde niveau van privacybescherming biedt als een VPN, is het compatibel met apparaten zoals Apple TV en gamingconsoles die geen VPN kunnen installeren.
 • Met ExpressVPN geïnstalleerd op je router, kunnen alle apparaten in je huis, waaronder je slimme tv of spelconsole, profiteren van de beveiliging en privacy die een VPN biedt.

2. Pure VPN:

Als je naar de Pure VPN-website kijkt, zie je een heleboel intrigerende functies en beloftes. Pure VPN voldoet aan de meeste van deze eisen, maar heeft toch een aantal nadelen.

Kenmerken door PureVPN:

 • Door het gebruik van een VPN om uw locatie effectief te veranderen, heeft u snel toegang tot de inhoud die u wilt, zelfs als deze niet beschikbaar is in uw land.
 • Gebruikers kunnen dankzij zeer efficiënte, gestroomlijnde en beveiligde servers gemakkelijk streamen, altijd en overal.
 • Advertenties verspillen niet alleen bandbreedte, maar ze verpesten ook uw kijkervaring door uw beeld te verstoren. PureVPN elimineert deze op serverniveau.

Met behulp van een pure VPN, deblokkeer Netflix, Disney Plus, HBO Max en Amazon:

Om te beginnen heb je een VPN-verbinding op je apparaat nodig. Je kunt vervolgens direct toegang krijgen tot elke show op deze services door een account aan te maken zoals hieronder:

 • Maak een account aan met een Pure VPN en installeer het op uw pc of mobiel apparaat.
 • Meld je aan bij de Pure VPN-app met je inloggegevens.
 • Verbind met de server in het Verenigd Koninkrijk.
 • In de Verenigde Staten zijn deze diensten nu gratis beschikbaar.

Disney Plus vs. Peacock TV: Hoe vergelijken ze?

Compatibele Apparaten

Disney+: Disney Plus is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder Amazon Fire TV, Android TV-apparaten, Apple TV, Chromecast, LG TV, Roku, Samsung, Xfinity X1 & Flex, Chrome OS, MacOS, Windows PC, Amazon Fire Tablets, Android Phones en Tablets, of iPhone en iPad, PlayStation 4, PlayStation 5, en Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S.

Peacock TV is beschikbaar op een verscheidenheid aan streaming TV-platforms, waaronder Apple TV, Chromecast, Google’s Android TV, Roku, Microsoft’s Xbox One en Sony’s PlayStation 4, evenals LG TV, Vizio’s SmartCast TV’s en Android- en iOS-mobiele apparaten.

Interface

Disney Plus

Het bevat een gebruiksvriendelijke UI. Het bestaat voornamelijk uit inhoud georganiseerd op streamingkwaliteit, herkomst en een verscheidenheid aan andere criteria.

Het dynamische banner beschikt meteen over films en shows van zijn merken op de voorpagina, met aparte categorieën zoals Originals, Mickey Mouse Through the Years, Aanbevolen voor jou en Musical.

De rijen met pictogrammen op de gelabelde pagina’s en de Homepage zijn gesorteerd op genre en stellen je in staat om materiaal te kiezen dat aan je behoeften voldoet.

Het heeft ook een Nostalgische Films pagina voor wie Pete’s Dragon, Bedknobs en Broomsticks of Herbie Goes Bananas nogmaals wil zien.

Op de Homepagina kun je uitgelichte materiaal vinden van Pixar, Star Wars, Disney, Marvel en National Geographic. In het zoekvak kun je je favoriete materiaal zoeken door gebruik te maken van categorieën, titels of personages.

Het icoon in de rechterbovenhoek brengt je naar je eigen gegevens en accountinstellingen. Je kunt je abonnementsinformatie bijwerken, je profielfoto aanpassen en autoplay-instellingen wijzigen vanuit je profiel.

‘Pauwen TV’

Peacock TV biedt je een zeer schone en eenvoudige gebruikersinterface. Het gebruik van Peacock TV is eenvoudig als je bekend bent met Disney Plus, Netflix, HBO Max en andere streamingdiensten.

De primaire interface is verdeeld in twee secties: Bladeren en Kanalen. Je kunt nieuwsfeeds, live sport en video’s van veel Comcast-eigendommen bekijken in het Kanaalgebied.

En Blader is waar je al het on-demand materiaal van het bedrijf kunt vinden. Er is een zoekoptie in de bovenste rechterhoek die je in staat stelt om je favoriete materiaal te bladeren.

Alle series en films zijn gecategoriseerd en je kunt zelfs een lijst maken met je favorieten. Het staat je echter niet toe om aparte profielen te maken voor verschillende weergaven.

Dat betekent dat ouders de ouderlijk toezicht pin moeten instellen op hun eigen account om te voorkomen dat hun kind ongepaste dingen ziet.

Ondanks de belofte van niet meer dan vijf minuten reclame per uur zijn de advertenties op gratis plannen best irritant.

Samenvatten: Disney Plus vs. Peacock TV!

Om je te helpen om de best mogelijke keuze te maken, hebben we deze post gemaakt waarin we Disney Plus en Peacock TV vergelijken.

Als je van Marvel, Disney-films en Star Wars houdt, kan Disney+ een goede optie voor je zijn. Bovendien, als je kinderen hebt, is Disney+ een uitstekende keuze. Omdat het een enorme verzameling Disney-cartoonmeesterwerken en oneindig veel afleveringen van The Simpsons heeft.

Peacock TV maakt voornamelijk gebruik van materiaal uit de enorme NBCUniversal-bibliotheek en het is net de enige thuisbasis geworden van The Office.

Als je van The Office houdt, moet je absoluut een abonnement nemen op Peacock TV. Als je een Marvel-fan bent, kan Disney+ de beste optie zijn.

Je kunt ook beide services gratis ervaren door je te registreren voor een gratis proefperiode! Hopelijk heeft de informatie in dit bericht je geholpen bij het selecteren van de beste streamingservice voor je behoeften.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *