Geen Abonnement? ESPN Dagpas Heeft u Gedekt [2023]

Als sportliefhebber ben je waarschijnlijk bekend met ESPN, dé bestemming voor alles wat met sport te maken heeft. Maar toegang krijgen tot ESPN-content vereist vaak een abonnement of kabelpakket. Maar wat als je slechts een specifieke wedstrijd of evenement wilt bekijken zonder je te binden aan een langetermijnabonnement? Dat is waar ESPN Dagpas (dagpas) in het spel komt.

In dit artikel gaan we dieper in op de ins en outs van ESPN Dagpas, hoe je het kunt kopen en wat het kost. Of je nu een KPN- of Ziggo-gebruiker bent, we hebben je gedekt. En om te zien welke sportevenementen deze week live zijn, bekijk onze gids: ESPN TV Gids: Laatste Programma’s in September 2023

Dagpas ESPN Bestellen

Wilt u af en toe een voetbalwedstrijd bijwonen zonder een langetermijnverbintenis? Nou, je hebt geluk! Als u die cruciale wedstrijd graag vrijblijvend wilt bekijken, kunt u eenvoudig een dagkaart aanschaffen via uw internetprovider. Het enige dat u nodig heeft, zijn een paar klikken op uw afstandsbediening. Laten we eerlijk zijn: voetballen op je tv is veel leuker dan het bufferen van streams op YouTube.

Maar hier zit het addertje onder het gras: niet alle aanbieders bieden deze dagpassen aan. Welke providers laten u dit eigenlijk toe?

ESPN Dagpas op KPN

Er is geen dagpas op KPN maar je kunt eenvoudig een enkele sportwedstrijd bestellen tot 24 uur voordat deze begint via het menu van je TV. Je vindt alle beschikbare wedstrijden in het menu onder ‘Sport’.

 1. Ga naar het TV-menu.
 2. Kies ‘Sport’.
 3. Selecteer de gewenste competitie en bevestig met OK.
 4. Ga naar ‘Betalen’ en voer je pincode in.
 5. Je kunt de wedstrijd bekijken zodra deze begint.

Dagpas ESPN Ziggo

Alle Ziggo-klanten met een mediabox of CI+ module hebben gratis toegang tot ESPN1 (kanalen 18 en 421). Als u echter geen abonnement op het pakket heeft, heeft u een dagpas nodig om toegang te krijgen tot de andere ESPN-kanalen (422 tot 424).

Zo doe je dat:
 1. Kijk op ziggo.nl/dagpas welke livewedstrijden in een dagpas zijn inbegrepen.
 2. Zet uw tv en mediabox aan met uw afstandsbediening.
 3. Koop een dagpas door op de OK-knop op ESPN Complete Channels (422 t/m 424) te drukken.
 4. Bevestig uw pincode met uw mediabox (standaard is 0000)
 5. Na bevestiging met uw pincode wordt de dagpas geactiveerd op uw mediabox.
 6. Zodra uw aanvraag succesvol is, kunt u 24 uur lang genieten van ESPN Complete-wedstrijden (wacht maximaal 15 minuten als de afbeelding niet onmiddellijk verschijnt).
 7. Kies “Kijken” om de door jou gekozen wedstrijd op ESPN-kanalen te bekijken. Laat het gejuich op de bank maar beginnen!

Wat Kost Een Dagpas bij ESPN?

De ESPN Dagpas kost € 7,95 bij aankoop via Ziggo, terwijl KPN een losse match aanbiedt voor € 6.

ESPN Dagpass op T-Mobile

T-Mobile heet nu Odido. U kunt een ESPN-dagpas bestellen met de optie “Kies zelf” door deze stappen te volgen:

 1. Druk op de menuknop.
 2. Ga naar ‘account’.
 3. Kies ‘Zelf kiezen’.
 4. Selecteer een zender of dagpas.
 5. Voer je TV pincode in.
 6. Geniet van je zender! Kosten worden achteraf verrekend.

Hoe Kan Ik ESPN Gratis Kijken?

Het ESPN 1-kanaal is gratis beschikbaar bij alle standaard televisieabonnementen, zodat sportfans zonder extra kosten kunnen proeven van de actie. Om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van ESPN, moet u zich echter abonneren op ESPN Complete met een maandelijks pakket of kiezen voor het gemak van de aanschaf van een dagpas.

Hier kunt u ESPN 1 bekijken op uw tv-aanbieder!

ESPN Dagpas Ziggo Werkt Niet

Het is frustrerend als dingen niet verlopen zoals gepland, vooral als je enthousiast bent om een sportevenement te bekijken. Als je problemen ondervindt met je ESPN Dagpas op Ziggo, zijn hier een paar probleemoplossingstips:

 1. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt.
 2. Controleer of je de ESPN Dagpas correct hebt gekocht.
 3. Probeer uit te loggen en vervolgens weer in te loggen in de Ziggo Go-app.
 4. Wis de app-cache en herstart de app.
 5. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Ziggo voor hulp.

Conclusie

In 2023, ESPN Dagpas blijft een flexibele en aantrekkelijke optie voor sportliefhebbers die geen langdurig abonnement willen aangaan. Met de mogelijkheid om specifieke wedstrijden en evenementen te bekijken zonder de last van een abonnement, biedt ESPN Dagpas een passende oplossing voor zowel KPN- als Ziggo-gebruikers. Of je nu geniet van voetbal, basketbal, tennis, of een andere sport, met ESPN Dagpas kun je de actie live volgen op je eigen voorwaarden.

Dus, onthoud, geen abonnement? Geen probleem! ESPN Dagpas staat voor je klaar om je te laten genieten van de spanning en sensatie van live sport. Koop je dagpas en bereid je voor om te juichen voor je favoriete team, zonder enige verplichtingen.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *