Beste Liefdesshows op HBO Max om te kijken in Nederland [2023]

Wie houdt er niet van het prachtige verhaal van de liefde? Romantische tv-programma’s zijn de beste soort romantiek: in plaats van dat alles tegelijk gebeurt, krijgen we de wortels van ons geliefde stel binnen enkele jaren terwijl ze op hun eigen manier samenwerken. Dat is alles wat iemand zou willen vragen! Slechts enkele maanden na de lancering heeft HBO Max al een solide bibliotheek van liefdes-tv-programma’s verzameld, van stripboeken tot paranormale comics tot soapopera’s en meer.

Om eerlijk te zijn: niet alle van deze shows betrekken “liefdes” relaties zoals in het echte leven. Er zijn ongezonde varianten geschilderd “alsof het liefde” naast de echte kant en plezier van dingen – ik kijk naar jou, Gossip Girl. Is je favoriete tv-show nu op HBO Max? Lees onze lijst met favorieten om erachter te komen.

Lees verder: HBO MAX VS HULU

The Alienist

Ondanks dat het een donkere en angstaanjagende dramaserie is over een team van diverse criminele onderzoekers, maakt de Alienist nog steeds tijd voor een lichtjes hete liefdesaffaire. De relatie tussen John, de treurige maar geniale journalist, en Sara, de secretaresse van de NYPD die uiteindelijk een onafhankelijke detective bleek te zijn, komt langzaam op gang terwijl ze samen met hun collega Laszlo werken aan een reeks moordzaken. Met de tijd groeit hun aantrekkingskracht, maar de macht in de gemeenschap kan hun gelukkige einde niet toestaan.

Emma

De vertrouwdheid van de miniserie uit 2009 over de Jane Austenkomedie neemt meer ruimte in om de tweede personages meer diepte te geven. Het is nog steeds hetzelfde verhaal: de rijke Emma Woodhouse plaagt ermee dat ze probeert een match te regelen tussen haar vrienden, tot grote ergernis van haar familievriend Mr. Knightley. Wanneer Emma per ongeluk verstrikt raakt in een liefdesdriehoek of twee, beseft ze dat ze echt de liefde wil voelen, niet alleen plannen.

Euphoria

Er zit iets dieps in de liefde in de relatie tussen de rommelige, gecompliceerde tieners in Euphoria. Rue, een herstellende verslaafde, wordt eerst een vriend en wordt dan verliefd op Jules, een nieuw schoolmeisje. Omdat hun innerlijke demonen niet langer met hen hoeven te worstelen, zijn hun relaties aan het veranderen, geruststellend en giftig. Toch zijn de momenten van intimiteit die ze delen verbazingwekkend emotioneel, terwijl zij en hun klasgenoten worstelen met seks, liefde, groepsdruk en ontdekken wat echte liefde betekent.

Friends

Het leven van zes geweldige vrienden in New York City staat in volle bloei terwijl ze worstelen met hun liefdesleven en hun groeiende carrière. Ross en Rachel zijn uiteindelijk de meest iconische geliefden van de show, met hun exit en afsluitende relaties (en “breaks”) die duurden tot de laatste aflevering. Aan de andere kant is er ook Chandler en Monica, de liefde van vrienden naar geliefden is net zo grappig als liefdevol.

Gossip Girl

Voordat Gossip Girl hervat, bekijk dan eerst de eerste reeks hits! Na het volgen van het leven van een groep studenten op New York City High School, is de show vol met soapopera’s, verraad en alles, van informele relaties tot populaire romances. Allemaal verteld door “Gossip Girl”, een anonieme blogger die alles lijkt te weten over iedereen en geniet van het delen van ieders geheimen online.

Looking

De hilarische HBO-serie volgt drie homovrienden in San Francisco terwijl ze op zoek gaan naar liefde in al zijn rommelige, verfijnde glorie. Patrick is nerveus om daar terug te keren nadat zijn ex verloofd is geworden. Agustín, na vele jaren van vrijgezel zijn en een gelukkig stadsleven, is nog steeds niet zeker hoe hij zal overleven. Dom is frustreerd omdat hij op middelbare leeftijd nadert en niet romantisch of persoonlijk is vervuld. Terwijl ze probeerden te vinden wat ze zochten, deden de drie vrienden hun best om alles te delen.

Have a look at: Best HBO Max Comedy Series

Love Life

Een van de eerste tv-shows van HBO Max, Love Life, heeft Anna Kendrick in een anthologie die verschillende personages volgt van hun eerste liefde tot de laatste. Elk seizoen focust op een liefdesverhaal van een andere persoon, en het eerste seizoen gaat over Darby van Kendrick, die door verschillende jaren gaat, waaronder mislukte relaties en moeilijke vriendschappen. Het tweede seizoen zal William Jackson Harper van The Good Place als hoofdpersoon hebben in een compleet nieuw verhaal.

The O.C.

Het iconische jeugddrama besteedt de meeste tijd aan zijn twee belangrijkste romances. Aan de ene kant zijn er Seth en Summer, een domme jonge man die verliefd is op een populair meisje dat erachter komt dat sociale status niet het enige is. Aan de andere kant is er Ryan en Marissa, een stoutmoedige jonge student met een donkere verleden en een rijke meid met haar eigen problemen. Er is een drama met veel soap om te bereiken, evenals een vleugje lichaam dat in slaap zou moeten vallen.

Pretty Little Liars

Geheime liefde en liefdesdriehoeken staan ​​vol met de geweldige soapopera Pretty Little Liars. Nadat hun vriend vermist is, beginnen de vier meisjes vreemde berichten te ontvangen van iemand die al hun donkere geheimen lijkt te kennen – en dat is pas het begin van de verdraaide tactieken. Onderweg lijden de meisjes onder verboden liefde en verfijnde romantiek: een ontmoet haar leraar voordat ze weet wie de ander is, een ander stort zich in een slechte schooljongen, een ander maakt een verplichting om het met iemand uit het verleden te proberen, en een ander heeft het moeilijk om uit te komen als homoseksueel.

Pride and Prejudice

Onze persoonlijke favoriet! Het vindt geen liefde die ouder is dan de heer Darcy en Elizabeth Bennet! De miniserie uit 1995 die is aangepast van Jane Austen’s populaire roman, bevat Colin Firth en Jennifer Ehle als veranderende vijanden. Elizabeth, de tweede slimme dochter van een respectabele familie, neemt al snel een afkeer aan van de heer Darcy, een rijke, trotse man, vooral wanneer hij haar beledigt zonder het te beseffen. Gedwongen om steeds weer bij elkaar te komen, ontwikkelden hun vooropgezette ideeën zich geleidelijk tot ingewikkelde relaties en uiteindelijk tot liefde die hen beide iets leerde.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *