Beste nieuwe films om te bekijken op HBO Max in Nederland [2023]

Stap in de wereld van filmmagie met HBO Max in Nederland in 2023. Naarmate het jaar vordert, toont dit streamingplatform een ​​line-up van de beste nieuwe films, die een meeslepend en divers aanbod aan verhalen beloven. Van bloedstollende actie tot ontroerende drama’s: HBO Max blijft de ervaring op het witte doek binnen handbereik brengen. Laten we op reis gaan en de nieuwste filmische juweeltjes van de beste nieuwe films HBO Max ontdekken.

Kijk even naar: Beste familiefilms op HBO Max in Nederland [2023]

The Banshees Of Inisherin (2022)

Deze film draait om twee beste vrienden Farrell en Gleeson, die zich plots geconfronteerd zien met een einde aan hun levenslange vriendschap. Een absolute must-watch film op HBO Max op dit moment.

GenreComedy, Drama
SterrencastColin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon
IMDb7.9/10
Duur1h 54m

Amsterdam (2022)

Een fictieve stripfilm met Christian Bale, Margot Robbie en Robert De Niro die getuige zijn van een mysterieuze moord en, in een poging hun naam te zuiveren, worden meegezogen in een mysterie dat ingewikkelder is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

GenreComedy, History, Drama
SterrencastChristian Bale, Margot Robbie, John David Washington
IMDb6.1/10
Duur2h 14m

Gray Matter (2023)

Aurora weet haar hele leven van haar moeder dat de bovenmenselijke vermogens die ze hebben hen ook gevaarlijk maken. Nu zal Aurora ontdekken of haar moeder de waarheid sprak op een noodlottige en fatale nacht.

GenreSci-Fi, Thriller, Drama
SterrencastMia Isaac, Jessica Frances Dukes, Garret Dillahunt, Andrew Liner
IMDb4.9/10
Duur1h 27m

The Menu (2022)

Een jong stel begint aan een reis naar een afgelegen eiland om te dineren in een prestigieus restaurant, waar de chef-kok een extravagant menu heeft samengesteld met onverwachte en verrassende onthullingen.

GenreComedy, Thriller, Horror
SterrencastAnya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes,
IMDb7.2/10
Duur1h 47m

BS High (2023)

Er vond een onderzoek plaats toen de bisschop Sycamore Centurions, waarvan aanvankelijk werd gedacht dat het een voetbalteam van de middelbare school uit Columbus, Ohio was, het opnemen tegen de eeuwig dominante voorbereidingsmacht, Img Academy.

GenreDocumentary, Sport
SterrencastRoy Johnson
IMDb7.5/10
Duur1h 35m

First Reformed (2017)

Hawke speelt een priester in een klein kerkje die begint te twijfelen aan zijn religieuze overtuigingen en hoop in de mensheid verliest. Hawke stort zichzelf in zijn eigen gekwelde verleden.

GenreThrill, Drama
SterrencastEthan Hawke, Amanda Seyfried, Cedric the Entertainer
IMDb7.1/10
Duur1h 53m

Gone Girl (2014)

Deze film vertelt het verhaal van Ben Affleck, die speelt als een man wiens vrouw plotseling verdwijnt en waarvan vermoed wordt dat hij betrokken is bij haar verdwijning. De film verandert zo vaak van focus en perspectief dat je je vijf aparte, verbonden korte films lijkt te zien, waar elke volgende in de andere overgaat.

GenreMystery, Thrill, Drama
SterrencastBen Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris
IMDb8.1/10
Duur2h 29m

Green Room (2015)

Het verhaal van deze angstaanjagend realistische film draait om een punkrockband die opgesloten zitten door een bende machtige skinheads nadat ze een moord hebben gezien.

GenreComedy, Drama, Horror
SterrencastAnton Yelchin, Imogen Poots, Alia Shawkat
IMDb7.0/10
Duur1h 35m

Burn After Reading (2008)

Het verhaal van deze zwarte komediefilm draait om twee domme en onbetrouwbare fitnessmedewerkers die proberen een mysterieus schijfje te verkopen met daarop vertrouwelijke informatie van een CIA-analist.

GenreComedy, Drama, Crime
Sterrencast Brad Pitt, Frances McDormand, George Clooney
IMDb7.0/10
Duur1h 36m

Laatste woorden op nieuwe films hbo max nederland

Terwijl we het scala aan filmische ervaringen verkennen dat HBO Max in Nederland in 2023 aanbiedt, is het duidelijk dat het streamingplatform een ​​boeiende verzameling beste nieuwe films hbo max blijft leveren. Van spannende avonturen tot tot nadenken stemmende drama’s, HBO Max zorgt ervoor dat kijkers worden getrakteerd op een gevarieerd aanbod aan entertainment. Of je nu op zoek bent naar escapisme of een tot nadenken stemmend verhaal, deze nieuwe films zijn een bewijs van de toewijding van HBO Max om kwaliteitsinhoud aan zijn publiek te leveren. Dus pak je popcorn, ga zitten en laat de filmische reis zich ontvouwen op HBO Max.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *