Beste thriller series op HBO Max in Nederland [2023]

Betreed de mysterieuze wereld van spanning en intrige, waar elke plotwending je op het puntje van je stoel houdt. Een hartversnellende reis naar de diepten van mysterie en intrige, HBO Max biedt met trots zijn meest recente beste thriller series aan. Deze serie neemt je mee op een razende achtbaanrit van spanning, waarin donkere waarheden en verborgen agenda’s worden verkend in een wereld waar geheimen op elke hoek liggen en vertrouwen een kostbaar goed is. Bereid je voor om meteen betoverd te worden terwijl we de mysterieuze wereld van deze meeslepende thriller verkennen, alleen op HBO Max.

Lees ook: Beste oorlogsfilms op HBO Max in Nederland [2023]

1. The Last Of Us (2023)

Een doorgewinterde overlevende neemt de verantwoordelijkheid over voor een 14-jarig kind dat misschien de laatste hoop van de mensheid is nadat een wereldwijde virusbesmetting de beschaving heeft vernietigd. Joel en Ellie worden vertolkt door Pedro Pascal (The Mandalorian, Wonder Woman 1984) en Bella Ramsey (Game of Thrones, His Dark Materials, op HBO).

IMDB8.8/10
Rotten Tomatoes96%
CreatorsNeil Druckmann, Craig Mazin

2. The Tourist (2022)

Een man moet de weinige aanwijzingen die hij heeft gebruiken om zichzelf te identificeren voordat zijn verleden hem vindt, nadat hij wakker wordt in de Australische outback zonder enige herinnering.

IMDB7.0/10
Rotten Tomatoes97%
CreatorsHarry Williams, Jack Williams

3. The Staircase (2022)

Misdaadfictieauteur Michael Peterson werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw Kathleen toen ze dood werd aangetroffen aan de onderkant van een trap in hun huis, wat leidde tot een juridische strijd van 16 jaar.

IMDB7.1/10
Rotten Tomatoes92%
CreatorAntonio Campos

4. We Own This City (2022)

De corruptie die de Gun Trace Task Force van het Baltimore Police Department omringde, en hoe deze een opkomst en ondergang kende.

IMDB7.6/10
Rotten Tomatoes93%
CreatorsGeorge Pelecanos, David Simon

5. Under the Banner of Heaven (2022)

Terwijl hij onderzoek doet naar een gruwelijke moord die lijkt samen te hangen met de afdaling van een vooraanstaande Utah-familie in LDS-fundamentalisme en hun wantrouwen jegens de overheid, wordt het geloof van een toegewijde rechercheur op de proef gesteld.

IMDB7.5/10
Rotten Tomatoes86%
CreatorDustin Lance Black

6. Chernobyl (2019)

Het drama van de kernramp in april 1986 in de Oekraïense Socialistische Sovjetrepubliek van de Sovjet-Unie, Chernobyl, vertelt de verhalen van degenen die betrokken waren bij de ramp en degenen die hielpen bij de hulpverlening.

IMDB9.4/10
Rotten Tomatoes95%
CreatorsCraig Mazin

7. Warrior (2019)

Een martial arts wonderkind verlaat China voor San Francisco in het einde van de 19e eeuw met als doel zijn familie te verzoenen. Maar zodra hij in Amerika aankomt, raakt hij verwikkeld in een bloedige territoriumstrijd en werkt hij als huurmoordenaar voor de meest gerenommeerde bende in Chinatown.

IMDB8.4/10
Rotten Tomatoes89%
CreatorsJonathan Tropper

8. The Wire (2002)

De setting van Baltimore in dit misdaaddrama is van groot belang. Het geeft een realistische kijk op het leven van iedereen, inclusief politici, bendeleden, politieagenten en drugsverslaafden. Deze ongelooflijke serie heeft echt een uitstekend script en acteerwerk.

IMDB9.3/10
Rotten Tomatoes94%
CreatorDavid Simon

Conclusie

Als dé bron voor meeslepende en intrigerende afleveringen die kijkers op het puntje van hun stoel houden, heeft HBO Max naam gemaakt. De HBO max thriller serie bieden een gevarieerd scala aan verhalen die aanspreken bij liefhebbers van het genre, van boeiende mysteries tot zenuwslopende spanning. Deze televisieseries bieden een emotionele en spannende achtbaan door hun uitstekende productiekwaliteit, opvallende acteerprestaties en complexe verhalen. HBO Max heeft voor elk wat wils, of je nu van misdaaddrama’s, psychologische thrillers of politieke intriges houdt. Bereid je voor op een wereld van opwindend entertainment waarbij elke wending en plotwending je meer laat willen, terwijl je wordt meegesleept, uitgedaagd en ondergedompeld. Betreed de opwindende wereld van de beste thriller series van HBO Max, en laat het avontuur beginnen.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *