Beste Tv Shows Op HBO Max In Nederland [2023]

Welkom in een wereld waar fantasie en werkelijkheid samenkomen, waar mysterieuze en herkenbare personages tot leven komen in een geheel nieuwe vertel-symfonie. Een streaming platform die de grenzen van je scherm zal overstijgen en je meeneemt naar een wereld waar elk beeld een minutieus geschilderd meesterwerk is en elk uitgesproken woord doordrongen is van betekenis, dat is wat HBO Max in 2023 wil presenteren. Hier is onze lijst met de beste tv shows op HBO Max.

Lees meerr: Nieuw op HBO Max in Augustus 2023

Last Call: When a Serial Killer Stalked Queer New York

Begin jaren negentig, terwijl de AIDS-crisis verergert, nemen homofobie en haatmisdrijven toe. In New York City wekt een seriemoordenaar angst bij homoseksuele mannen door het queer-nachtleven te infiltreren om zijn slachtoffers te vinden.

IMDb-beoordeling7.1/10
GenreDocumentary, Crime
Regisseur/SchepperAnthony Carona, Howard Gertler

Rain Dogs

In de film ‘Rain Dogs’ streeft Costello Jones (Daisy May Cooper) ernaar een beter leven te creëren voor haar dochter Iris (Fleur Tashjian), die dol is op haar arbeidersachtergrond. Iris bewondert haar moeder, maar ontwikkelt handelsvaardigheden. Met de productiestudio Sid Gentle Film Ltd, bekend van Killing Eve, belooft de film scherpe en donkere humor. Jack Farthing speelt Selby, Costello’s gecompliceerde vriend, en Ronk Adékolujo vertolkt Gloria, de afnemende meter van Iris.

IMDb-beoordeling7.0/10
GenreComedy, Drama
Regisseur/SchepperCash Carraway

Full Circle

In Steven Soderberghs ‘Full Circle’, een criminele thriller, zijn de levens van personages uit het verleden en het heden met elkaar verweven, culminerend in de onthulling van lang verborgen waarheden over de families Browne en McCusker en een mislukte ontvoering.

IMDb-beoordeling6.4/10
GenreCrime, Drama, Mystery
RegisseurEd Solomon

Angel City

De geschiedenis van de in LA gevestigde Angel City Football Club, een volledig vrouwelijk team, is beïnvloed door bekende namen als actrices Jennifer Garner en Natalie Portman. De documentaire belicht de baanbrekende professionele damesvoetbalclub en volgt de oprichting en het debuutseizoen in 2022, zowel op als buiten het veld.

IMDb-beoordeling6.8/10
GenreDocumentary
RegisseurArlene Nelson

How to Create a Sex Scandal

In 2005 is een rustig stadje, Mineola, Texas, geschokt als kinderen ontdekken dat een pedofiele seksgroep opereert vanuit een parenclub. De zaak onthult diepere lagen naarmate arrestaties volgen, levenslange gevangenisstraffen worden uitgesproken en levens worden vernietigd. De langdurige en verwoestende gevolgen van het schandaal komen geleidelijk aan aan het licht.

IMDb-beoordeling6.8/10
GenreDocumentary,crime
RegisseurJulian P. Hobbs

Unicorn: Warriors Eternal

De serie volgt legendarische helden die de planeet verdedigen tegen een duistere kracht. Nadat ze in tienerlichamen zijn ontwaakt, verzwakken hun krachten en vervagen de herinneringen. Terwijl ze het kwaad bestrijden, moeten ze ook omgaan met tieneruitdagingen en humor.

IMDb-beoordeling7.4/10
GenreAnimation,Action,Adventure
RegisseurGenndy Tartakovsky

Love & Death

Het waargebeurde verhaal van Candy & Pat Montgomery en Betty & Allan Gore, twee kerkgaande stellen die genieten van het leven in een klein stadje in Texas, wordt verteld in de film ‘Love & Death’. Nadat iemand echter een buitenechtelijke affaire heeft, wordt er plotseling een bijl opgepakt.

IMDb rating7.5/10
GenreBiography,Crime,Drama
RegisseurDavid E Kelley

Conclusie

Van meeslepende drama’s tot verbluffende sciencefiction, beste tv shows en bloeiende komedies: HBO Max heeft zichzelf opnieuw gevestigd als een belangrijke speler in de televisie-industrie. Onze harten en gedachten zijn voor altijd veranderd door de mensen die we hebben ontmoet, de ervaringen die we hebben gehad en de gevoelens die we hebben gehad. wij hebben meegemaakt. Of ze ons nu meenamen naar verre sterrenstelsels, ons naar de diepten van genuanceerde menselijke emoties duwden, of ons gewoon aan het lachen maakten tot we pijn hadden, HBO Max is nooit tekortgeschoten in zijn belofte om eersteklas entertainment te bieden.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *