HBO Max Proefperiode: Mis Dit Aanbod Niet! [2023]

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten ter wereld, met een groot aanbod van films, series, documentaires en originele producties. Maar hoe kun je HBO Max gratis proberen voordat je een abonnement neemt? Is er een hbo max gratis proefperiode beschikbaar? En wat zijn de voorwaarden van een hbo proefabonnement op HBO Max? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om te genieten van HBO Max in Nederland.

Is er een gratis proefperiode HBO Max?

Helaas heeft HBO Max geen gratis proefperiode meer voor nieuwe klanten. Dit betekent dat je niet meer kunt profiteren van een week of een maand gratis kijken naar HBO Max. Je moet dus direct betalen als je je wilt aanmelden voor de streamingdienst.

De reden hiervoor is dat HBO Max veel exclusieve en populaire content heeft, zoals de films van Warner Bros, de series van HBO, en de originals van HBO Max. Deze content is zo gewild dat HBO Max geen gratis proefperiode meer nodig heeft om klanten te trekken.

Zijn er andere manieren om een Gratis proefversie HBO Max te krijgen?

Als je al een Hulu-abonnee bent, heb je de mogelijkheid om HBO Max op te nemen in je Hulu-abonnement en te genieten van een exclusieve gratis proefperiode voor HBO Max.

HBO Max proefperiode met Hulu

Hier zijn de stappen om hbo gratis proberen met Hulu-abonnement:

Gratis-proefperiode-van-HBO-Max-met-Hulu
 1. Als je al aangemeld bent bij Hulu, klik dan op het pictogram in de rechterbovenhoek.
 2. Klik op ‘Account’.
 3. Ga naar ‘Beheer Add-ons’.
 4. Hier zie je HBO Max en andere add-ons, met een banner ‘1 week gratis proefperiode’ erboven.
 5. Klik op HBO Max.
 6. Klik vervolgens op ‘Wijzigingen bekijken’ om je gratis proefperiode van HBO Max te activeren.

Let op:

je hebt een VPN nodig om van bovenstaande aanbieding gebruik te kunnen maken

Lees de onderstaande stappen voor het gebruik van VPN om gebruik te maken van de gratis proefperiode van HBO Max op Hulu:

 1. Download en installeer een VPN-app op je apparaat.
 2. Open de VPN-app en kies een server in de Verenigde Staten.
 3. Volg de hierboven voorgeschreven stappen om een ​​gratis proefperiode van HBO Max op Hulu te krijgen!

Wat is de goedkoopste manier om Max te krijgen zonder een gratis proefperiode?

Hoewel er geen gratis proefperiode meer is, zijn er wel andere manieren om te besparen op je abonnement op HBO Max.

HBO Max Kortingsactie

HBO Max introduceerde een unieke levenslange kortingsactie die duurde tot 31 maart 2022. Abonnees die van deze aanbieding gebruik maakten, genoten voor onbepaalde tijd 50% korting op hun lidmaatschapsgelden. Deze promotie kreeg veel media-aandacht, waardoor de populariteit van de streamingdienst werd vergroot. Nu deze speciale aanbieding is afgelopen, is er nog steeds goed nieuws: wie kiest voor een jaarlijks HBO Max-abonnement kan nu profiteren van een flinke korting van 34%.

Gratis 4 maanden per jaar kijken

Er is een manier waarop u het hele jaar kunt kijken, maar slechts voor 8 maanden betaalt

Koop het jaarabonnement voor €59,99 in plaats van €7,99 per maand en bespaar €36 (wat gelijk staat aan 4 en een kwart maand maandabonnement).

HBO Max Account Delen

Een laatste optie om geld te besparen op je abonnement op HBO Max is door accounts te delen met vrienden of familieleden. HBO Max staat namelijk toe dat je tot 5 profielen kunt aanmaken op één account en dat je tot 3 apparaten tegelijk kunt streamen.Dit betekent dat je de kosten van het abonnement kunt splitsen met anderen en zo minder hoeft te betalen per persoon.

Bijvoorbeeld, als je met 3 personen een jaarabonnement neemt voor €59,99, dan betaal je slechts €19,99 per persoon per jaar, oftewel €1,66 per maand. Dat is een stuk goedkoper dan de normale prijs van €7,99 per maand.

Wat is er nieuw om te zien op HBO Max 2023?

 • Blade Runner 2049 (2017)
 • The French Connection (1971)
 • Poltergeist (2015)

Maar dat is niet alles! Lees onze gids op Nieuwe op HBO Max in Oktober 2023

Conclusie

HBO Max is een geweldige streamingdienst voor liefhebbers van films, series, documentaires en originele producties. Helaas is er geen gratis proefperiode meer beschikbaar voor nieuwe klanten. Je moet dus direct betalen als je je wilt aanmelden voor de streamingdienst. Gelukkig zijn er wel andere manieren om te besparen op je abonnement op HBO Max.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over HBO Max en hoe je het kunt gratis proberen in Nederland. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Veel kijkplezier!

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *