HBO Max Opzeggen: Snel, Simpel, en Super Effectief! [2023]

HBO Max is een populaire streamingdienst die je toegang geeft tot honderden films, series, documentaires en meer. Maar misschien heb je alles al gezien wat je wilde zien, of ben je niet tevreden met het aanbod of de prijs. Hoe kun je dan HBO Max opzeggen? In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen, en waar je op moet letten.

Als je op zoek bent naar handleidingen om andere streamingdiensten te opzeggen, kun je onze volgende handleidingen raadplegen: SkyShowtime Opzeggen , Hayu Opzeggen , Amazon Prime Opzeggen , Apple TV Opzeggen , Netflix Opzeggen.

Hoeveel kost het HBO Max-abonnement?

Voordat we het hebben over het opzeggen van het HBO Max-abonnement. Hier vindt u een kort overzicht van de kosten van abonnementen:

MaandelijksJaarlijks
€7,99€59,99
Opzeggen op elk gewenst momentBespaar €36

Hoe kan ik HBO Max Abonnement opzeggen? (Meerdere Methoden)

Hier volgen enkele snelle stappen voor elke methode om het HBO Max-abonnement op te zeggen.

Als je een direct abonnement op HBO Max hebt via de website of -app, kun je als volgt opzeggen:

via Computer

 1. Ga naar HBO Max website en log in met je accountgegevens.
 2. Klik rechtsboven op het profielicoontje en kies voor Account.
 3. Klik onder Abonnementsgegevens op Abonnement beheren.
 4. Klik onder Abonnement Opzeggen op Opzeggen.

via HBO Max App

 1. Open de HBO Max app op je smartphone of tablet en log in met je accountgegevens.
 2. Tik op het profielicoontje en kies voor Account.
 3. Tik onder Abonnementsgegevens op Abonnement beheren.
 4. Tik onder Abonnement Opzeggen op Opzeggen.

Opzeggen HBO Max via de provider website

Als je HBO Max hebt via een provider zoals Ziggo of T-Mobile, kun je als volgt opzeggen via de website van je provider:

 1. Ga naar [de website] van je provider en log in met je accountgegevens.
 2. Ga naar het overzicht van je abonnementen en zoek naar HBO Max.
 3. Klik op Opzeggen of Wijzigen en volg de instructies op het scherm om je opzegging te bevestigen.

Hoe kan ik opzeggen via MijnKPN?

Als je HBO Max hebt via KPN, kun je als volgt opzeggen via MijnKPN:

 1. Ga naar [de website] van MijnKPN en log in met je accountgegevens.
 2. Ga naar Producten en kies voor Televisie.
 3. Klik onder Extra zenderpakketten op Wijzig zenderpakketten.
 4. Zoek naar HBO Max en klik op het kruisje om het pakket te verwijderen.
 5. Klik op Bevestig wijzigingen om je opzegging te bevestigen.

Hoe kan ik opzeggen via iPhone

Als je HBO Max hebt via een andere streamingdienst zoals Apple TV+ of Amazon Prime Video, kun je als volgt opzeggen met de iPhone:

 1. Ga naar de Instellingen app op je iPhone en tik op je naam bovenaan het scherm.
 2. Tik op Abonnementen en zoek naar HBO Max.
 3. Tik op HBO Max en vervolgens op Abonnement opzeggen.

Kan ik mijn abonnement bij HBO Max direct opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement bij HBO Max direct opzeggen. Je hoeft niet te wachten tot het einde van de maand of een bepaalde datum. Je kunt gewoon de stappen volgen die hierboven zijn beschreven om je abonnement stop te zetten. Je kunt ook altijd weer een nieuw abonnement afsluiten als je dat wilt. Het wordt echter door HBO Max aanbevolen om je abonnement minimaal 2 dagen vóór de verlengingsdatum op te zeggen, om te voorkomen dat je met nog een maand wordt verlengd.

Kun je opzeggen na de 7-daagse proefperiode?

Na je gratis proefperiode wordt je abonnement automatisch verlengd voor elke factureringsperiode totdat je het opzeggen. Om te voorkomen dat je wordt belast voor je volgende factureringsperiode, moet je minstens 24 uur voor je volgende factureringsdatum opzeggen. Als je niet op de hoogte was van de 7-daagse GRATIS PROEFPROEF van HBO Max, ga dan snel naar onze Gratis proefversie HBO Max 2023: een uitgebreide gids

FAQ’s

Kan je HBO Max makkelijk opzeggen?

Het opzeggen van HBO Max is over het algemeen vrij makkelijk en snel te doen. Je hoeft meestal alleen maar een paar stappen te volgen om je abonnement stop te zetten. Je hebt ook geen opzegtermijn of boete als je wilt opzeggen. Je kunt dus elk moment beslissen om te stoppen met HBO Max.

Is HBO Max per maand opzegbaar?

Ja, hbo is per maand opzegbaar. Je betaalt namelijk elke maand vooraf voor je abonnement, en je kunt elk moment beslissen om te stoppen. Als je opzegt, loopt je abonnement nog door tot het einde van de maand waarvoor je al betaald hebt. Daarna wordt er geen geld meer afgeschreven van je rekening, en heb je geen toegang meer tot HBO Max.

Hoe kan ik HBO opzeggen?

HBO is de voorganger van HBO Max, en was ook een streamingdienst die films en series aanbood. HBO is echter gestopt in Nederland in 2017, en is vervangen door HBO Max in 2021. Als je nog een abonnement had op HBO, is dat automatisch omgezet naar een abonnement op HBO Max. Je kunt dus niet meer HBO opzeggen, maar alleen HBO Max.

Conclusie

In dit artikel hebben we je uitgelegd hoe je HBO Max kunt opzeggen, en waar je op moet letten. We hebben ook de verschillende manieren om HBO Max te krijgen en te annuleren besproken, afhankelijk van hoe je je hebt aangemeld voor de dienst. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om een goede keuze te maken over je abonnement bij HBO Max. En als je je wilt abonneren op een alternatieve streamingdienst nadat je je HBO Max-abonnement hebt opgezegd, vind je hier onze gids: Beste streamingdienst in 2023

Als je dit artikel nuttig vond, laat dan een reactie achter of deel het met anderen die ook willen weten hoe ze HBO Max kunnen opzeggen. We helpen je graag verder!

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *