Beste Hulu-originelen in Nederland [2023]

Het heeft even geduurd voordat Hulu centraal stond in de oorspronkelijke streamingdienst, maar de productie is de afgelopen jaren enorm gestegen. De toename van de kwantiteit heeft ook geleid tot een verbetering van de kwaliteit. Hoewel, Hulu heeft niet hetzelfde kritische succesniveau behaald als Netflix en Amazon Prime Video, maar het was de eerste streamer die een Emmy won voor The Handmaid’s Tale. Sindsdien heeft Hulu erkenning gekregen voor hits als Reservation Dogs en Only Murders in the Building en blijft het solide Beste Hulu-originelen serie en Beste Hulu-originelen movies uitbrengen.

Lees Ook: Beste Enge Films Beschikbaar op Hulu in Nederland [2023]

De Beste Hulu-originelen serie die je kunt bekijken

The Dropout (2022)

De TV-show die Theranos-oprichter Elizabeth Holmes’ inspanningen volgt om de gezondheidszorgsector te transformeren nadat ze de universiteit heeft verlaten en een technologiebedrijf heeft opgericht, heet “The Dropout.”

SterrencastAmanda Seyfried, Naveen Andrews, Kate McKinnon, Dylan Minnette.
IMDB 7.5/10
Rotten Tomatoes89%

Only Murders in the Building (2021-)

Drie vreemdelingen die een interesse delen in waargebeurde misdaden en die in hetzelfde appartementencomplex in New York City wonen, raken onverwachts betrokken bij een moordzaak.

SterrencastSelena Gomez, Steve Martin, Martin Short
IMDB8.1/10
Rotten Tomatoes100%

Dopesick (2021)

De show neemt kijkers mee naar het hart van de opioïdeverslavingscrisis in Amerika, inclusief de bestuurskamers van Purdue Pharma, een worstelend mijnwerkersgehucht in Virginia en de administratieve kantoren van de DEA (Drug Enforcement Administration).

SterrencastMicheal Keaton, Kaitlyn Dever, Will Poulter.
IMDB 8.6/10
Rotten Tomatoes88%

The Handmaid’s Tale (2017)

Een vrouw wordt gedwongen om te leven als een bijvrouw door een fanatieke theocratische dictatuur in een dystopische toekomst.

Sterrencast Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes.
IMDB 8.4/10
Rotten Tomatoes83%

Normal People (2020)

Volgt Marianne en Connell terwijl ze in en uit elkaars romantische levens weven, ondanks hun verschillende achtergronden en het feit dat ze in hetzelfde kleine Ierse stadje wonen.

SterrencastElisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes.
IMDB8.4/10
Rotten Tomatoes83%

Love, Victor (2020-2022)

Victor is een nieuwe student op Creekwood High School die een proces van zelfontdekking doorgaat. Hij heeft moeite om zijn seksuele geaardheid te begrijpen en worstelt met problemen thuis en in zijn nieuwe stad.

SterrencastMichael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel
IMDB 8.0/10
Rotten Tomatoes92%

De Beste Hulu-originelen movies die je kunt bekijken

Not Okay (2022)

Wanneer ze zich voordoet als overlevende van een tragische aanval, vergaart een ambitieuze jonge vrouw roem en fans, maar al snel ontdekt ze dat online erkenning een vreselijke prijs heeft.

SterrencastZoey Deutch, Mia Isaac, Dylan O’Brien
IMDB6.1/10
Rotten Tomatoes71%

Nomadland (2020)

Een vrouw in de zestig begint aan een reis door het Amerikaanse Westen terwijl ze in een camper woont nadat ze alles heeft verloren tijdens de Grote Recessie.

SterrencastFrances McDormand, David Strathairn, Linda May
IMDB7.3/10
Rotten Tomatoes93%

Deep Water (2022)

Om een echtscheiding te vermijden, wordt een rijke echtgenoot, die zijn vrouw toestaat om buitenechtelijke affaires te hebben, de belangrijkste verdachte in het geval van de verdwijning van haar minnaars.

SterrencastBen Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts
IMDB5.5/10
Rotten Tomatoes35%

Fresh (2022)

Nadat ze de hoop op datingapps heeft opgegeven, ontmoet een vrouw de ogenschijnlijk ideale man en stemt ze ermee in om een romantisch weekendje weg met hem te maken. Ze komt echter al snel te weten dat haar nieuwe partner enkele eigenaardige verlangens verborgen heeft gehouden.

SterrencastDaisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs
IMDB6.7/10
Rotten Tomatoes81%

Prey (2022)

Een van de eerste hoogontwikkelde Predators die op aarde landt, is Naru, een bekwame krijger van de Comanche Natie, die haar volk verdedigt in de strijd.

SterrencastAmber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro
IMDB7.1/10
Rotten Tomatoes94%

Veelgestelde Vragen

Welke originele Hulu-series zijn goed?

Only Murderers in the Building
Normal people
The handmaid’s Tale
Love Victor
Difficult people
Dropout

Wat komt er naar Hulu augustus 2023?

Reservation Dogs (Final Season)
Solar Opposites (Season 4)
Beautiful Disaster (2023)
Supercell (2023)
Only Murders in the Building (Season 3)

Welke originele films van Hulu zijn goed?

Prey
Not Okay
Fresh
Boss Level
Happiest Season
Nomadland

Conclusie

De Beste Hulu-originelen movies bieden kijkers een breed scala aan interessante inhoud. Hulu heeft een grote invloed gehad op de wereld van streaming entertainment, met alles van meeslepende Beste Hulu-originelen serie tot amusante komedie en alles daartussenin. Met een toewijding aan het creëren van originele inhoud van de hoogste kwaliteit, blijft Hulu kijkers boeien en een unieke streamingervaring bieden. Hulu’s originele programmering heeft voor iedereen wel iets, of je nu van spannende shows, ontroerende verhalen of baanbrekende documentaires houdt, en speelt daarmee een belangrijke rol in de steeds groter wordende wereld van digitale entertainment.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *