Beste romantische films beschikbaar op Hulu in Nederland [2023]

Kijken naar een film is de ideale avondactiviteit, of je nu met een fles wijn en een sheet masker opgerold zit of op de bank zit met je geliefde. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden beschikbaar op de verschillende streamingdiensten. Met een documentaire, een horrorfilm, een traanfilm of een komedie kun je iets leren, bang worden of jezelf het cadeau van een goed huilen geven. Maar ongeacht hoe je je voelt, is een adembenemende liefdesverhaal altijd een goede keuze. En als je in de stemming bent voor romantiek, hebben we enkele van de beste romantische films verzameld die nu beschikbaar zijn op Hulu.

Lees Ook: Beste vakantiefilms beschikbaar op Hulu

La La Land (2016)

Een pianist en een actrice proberen hun dromen voor de toekomst met elkaar te verzoenen terwijl ze hun carrières in Los Angeles nastreven en worden verliefd.

Sterrencast Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt
IMDB 8.0/10
Rotten Tomatoes 91%

Palm Springs (2020)

Twee bruiloftsgasten die gevangen zitten in een tijdlus beginnen met daten terwijl ze herhaaldelijk dezelfde dag beleven.

SterrencastAndy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons
IMDB7.4/10
Rotten Tomatoes94%

Love, Simon (2018)

Simon Spier verbergt zijn seksuele geaardheid voor zijn familie, kennissen en al zijn klasgenoten. Simon moet iedereen onder ogen zien en accepteren wie hij is, terwijl dat geheim in gevaar is.

SterrencastNick Robinson, Keiynan Lonsdale, Katherine Langford
IMDB7.5/10
Rotten Tomatoes92%

The Proposal (2009)

Om haar visumstatus in de Verenigde Staten te behouden en deportatie naar Canada te voorkomen, dwingt een dominante werkgever haar jonge assistent om met haar te trouwen.

SterrencastSandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen
IMDB6.7/10
Rotten Tomatoes45%

A Walk to Remember (2002)

Landon Carter en Jamie Sullivan, twee tieners uit North Carolina, worden samengebracht wanneer Landon in de problemen raakt en wordt opgedragen gemeenschapsdienst te verrichten.

SterrencastMandy Moore, Shane West, Peter Coyote
IMDB7.3/10
Rotten Tomatoes27%

The Shape of Water (2017)

Een eenzame conciërge ontwikkelt een speciale band met een waterdier dat in de jaren 1960 in een streng geheime onderzoeksfaciliteit in gevangenschap wordt gehouden.

SterrencastSally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins
IMDB7.3/10
Rotten Tomatoes92%

The Holiday (2006)

Twee dames die moeite hebben met daten van mannen wisselen van huis in hun respectievelijke landen, waar ze elk een lokale man ontmoeten en verliefd worden.

SterrencastCameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet
IMDB6.9/10
Rotten Tomatoes50%

The Hating Game (2021)

Lucy begint aan een meedogenloos spel van overtreffende trap tegen haar koude en berekenende aartsvijand Joshua, een rivaliteit die wordt verergerd door haar groeiende gevoelens voor hem. Lucy is vastbesloten om professioneel succes te behalen zonder haar morele waarden op het spel te zetten.

SterrencastLucy Hale, Lucy Hale, Damon Daunno
IMDB6.2/10
Rotten Tomatoes70%

FAQs

Welke beste romantische film moet je zien?

Je moet ‘Casablanca’ (1942) kijken.

Wat is de beste romantische film op Hulu?

“De beste romantische film op Hulu is de Oscarwinnaar ‘La La Land’.”

Wat is de beste romantische film ooit?

“De beste romantische film is ‘Titanic’ (1997).”

Conclusie

Kijkers kunnen kiezen uit een brede selectie beste romantische films op Hulu. Er is voor iedere romantische smaak wel iets te vinden, van de tijdloze klassieker “Titanic” (1997) tot het eigentijdse muzikale meesterwerk “La La Land.” Hulu’s verzameling romantische komedies, epische liefdesverhalen en originele wendingen binnen het genre biedt voor elk wat wils. Pak wat popcorn en een speciaal iemand, en dompel jezelf onder in de wereld van romantiek door deze eersteklas films op Hulu te bekijken.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *