Beste Sci Fi Films op Hulu in Nederland [2023]

De bibliotheek van Hulu is vaak een verzameling van veel filmgenres, waaronder fantasy films komen en gaan behoorlijk snel, waardoor lijsten als deze des te waardevoller zijn. De goede sci fi films die nu beschikbaar zijn, variëren van iconische anime zoals Akira tot de door de critici bejubelde werken als Looper of horrorfilms die genres vermengen zoals Come True.

Lees Ook: Beste Zombie Film en zombie series op Hulu in Nederland [2023]

Hier is de lijst met beste science fiction film op Hulu

Possessor (2020)

Een verborgen organisatie werft een agent aan die gebruikmaakt van hersenimplantatietechnologie om in het lichaam van andere mensen te verblijven en uiteindelijk hen overtuigt om moordaanslagen uit te voeren voor lucratieve klanten.

IMDb6.5/10
RegisseurBrandon Cronenberg
Duur1h 43m

Looper (2012)

Wanneer de maffia in 2074 iemand wil vermoorden, wordt het doelwit teruggestuurd naar het verleden, waar een huurmoordenaar wacht. Iemand zoals Joe komt op een dag erachter dat de maffia van plan is om ‘de lus te sluiten’ door Joe’s toekomstige zelf terug te sturen om vermoord te worden.

IMDb7.4/10
RegisseurRian Johnson
Duur1h 59m

Vesper (2022)

De 13-jarige Vesper, die samen met haar vader worstelt om te overleven na de instorting van de ecologie van de Aarde, moet haar intelligentie, uithoudingsvermogen en bio-hackingsvaardigheden gebruiken om te vechten voor de toekomst.

IMDb6.0/10
RegisseurKristina Buozyte, Bruno Samper
Duur1h 54m

Jurassic Park (1993)

Nadat een stroomstoring de gekloonde dinosaurussen in het park loslaat, wordt een pragmatische paleontoloog die een bijna voltooid pretpark op een eiland in Midden-Amerika bezoekt, belast met de verdediging van een paar kinderen.

IMDb8.2/10
RegisseurSteven Spielberg
Duur2h 7m

Attack the Block (2011)

Een jeugdbende uit Zuid-Londen beschermt hun buurt tegen buitenaardse invasie.

IMDb6.7/10
RegisseurJoe Cornish
Duur1h 28m

Come True (2020)

Een jonge tiener die van huis is weggelopen, neemt deel aan slaaponderzoek dat verandert in een angstaanjagende verkenning van de kracht van dromen en een nachtmerrieachtige afdaling in de diepten van haar geest.

IMDb6.0/10
RegisseurAnthony Scott Burns
Duur1h 45m

Crimes of the Future (2022)

In een synthetische wereld waar voortdurend veranderingen en mutaties plaatsvinden, passen mensen zich aan. Saul Tenser, een bekende performancekunstenaar, vertoont regelmatig de transformatie van zijn organen in avant-garde voorstellingen, samen met zijn metgezel Caprice.

IMDb5.9/10
RegisseurDavid Cronenberg
Duur1h 47m

Dual (2022)

Nadat haar een terminale diagnose is gesteld, kiest een vrouw ervoor om een kloonoperatie te ondergaan. Wanneer ze echter herstelt, blijken haar pogingen om haar kloon uit te schakelen onsuccesvol te zijn, wat leidt tot een gerechtelijk bevolen duel tot de dood.

IMDb5.8/10
RegisseurRiley Stearns
Duur1h 35m

FAQs

Wat is science fiction?

Een subgenre van speculatieve fictie dat bekend staat als sciencefiction omvat verbeelde elementen die niet bestaan in de echte wereld. Sciencefiction behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder tijdreizen, ruimtereizen, futuristische omgevingen en de effecten van wetenschappelijke en technologische vooruitgang.

Welke science fiction film gaat over gekloonde dinosaurussen?

De weer tot leven gewekte dinosauriërs die de mensheid terroriseren, vormen het belangrijkste thema van de Jurassic Park-filmreeks. De dinosauriërs werden gekloond via genetische manipulatie en gecreëerd als attracties voor een themapark.

Conclusie

Hulu biedt een brede verscheidenheid aan science fiction film die kijkers meenemen naar fantastische omgevingen, het onderzoeken van geavanceerde technologie, en het overdenken van de oneindige mogelijkheden van het heelal. Elke fan van ruimtereizen, tijdreizen, dystopische toekomsten of geestverruimende ideeën zal iets naar zijn zin vinden in de selectie beste sci fi films van Hulu. Hulu biedt een opwindende cinematografische reis die zowel doorgewinterde sciencefictionliefhebbers als nieuwkomers in het genre aanspreekt, met een mix van klassieke sciencefictionfilms en moderne pareltjes. Dus, of je nu de ethische vraagstukken van geavanceerde technologie verkent of de mysteries van het heelal overpeinst, de goede sci fi films van Hulu staat garant voor uren spannend en prikkelend entertainment.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *