Beste thriller series beschikbaar op Hulu in Nederland [2023]

Het leven is vaak een beetje saai soms en als je een kleine schok van opwinding in je leven nodig hebt, dat is waar thrillers voor zijn. Ze hebben allemaal de vicieuze intensiteit en geen echte gevaren! En als het gaat om thrillers, heeft Hulu een goed gevulde line-up met geweldige series. Dus als dat is wat je probeert te vinden, dan ben je op de juiste plaats. Kijk gewoon naar onze bijgewerkte lijst met de beste thriller series op Hulu.

Lees ook: Beste films op Hulu

Cruel Summer (2021)

Een aantrekkelijke tiener genaamd Kate wordt ontvoerd in een kleine stad in Texas. In een ogenschijnlijk niet verwant incident verandert Jeanette, een charmante en onhandige buitenstaander, van het populairste meisje in de stad in de meest gehate persoon in Amerika tegen 1995.

SterrencastOlivia Holt, Sadie Stanley,Chiara Aurelia
IMDB Beoordeling7.4/10
Rotten Tomatoes79%

The Handmaid’s Tale (2017)

Een vrouw wordt gedwongen om te leven als een bijvrouw door een fanatieke theocratische dictatuur in een dystopische toekomst.

SterrencastElisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd
IMDB Beoordeling8.4/10
Rotten Tomatoes83%

American Horror Story (2011)

Een anthologieserie die zich richt op verschillende persoonlijkheden en locaties, zoals een landhuis met een moorddadige geschiedenis, een psychiatrische instelling, een heksencoven, een circus met bizarre acts, een spookachtig hotel, een bezeten boerderij, een sekte, het einde van de wereld, een zomerkamp met een seriemoordenaar, een verlaten badplaats en een woestijnvallei, en New York City.

SterrencastLady Gaga, Kathy Bates, Angela Bassett
IMDB Beoordeling8.0/10
Rotten Tomatoes77%

Lost (2004-2010)

De overlevenden van een vliegtuigcrash worden gedwongen om met elkaar samen te werken om te overleven op een tropisch eiland dat lijkt verlaten te zijn.

SterrencastJorge Garcia, Josh Holloway, Yunjin Kim
IMDB Beoordeling8.3/10
Rotten Tomatoes86%

The Patient (2022)

Een seriemoordenaar houdt een psycholoog gevangen en vraagt hem om hem te helpen zijn moorddadige impulsen onder controle te houden.

SterrencastSteve Carell, Domhnall Gleeson, Laura Niemi
IMDB Beoordeling7.0/10
Rotten Tomatoes88%

The Shield (2002-2008)

Een dramatische serie die zich richt op de zaken en levensstijlen van corrupte LAPD-officier Vic Mackey en het team dat hij leidt.

SterrencastMichael Chiklis, Catherine Dent, Walton Goggins
IMDB Beoordeling8.7/10
Rotten Tomatoes90%

Revenge (2011-2015)

Een jonge vrouw die emotioneel lijdt, besluit wraak te nemen op degenen die haar vader kwaad hebben gedaan.

SterrencastMadeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann
IMDB Beoordeling7.8/10
Rotten Tomatoes93%

Taboo (2017)

Tijdens de Oorlog van 1812 reist de onverschrokken James Keziah Delaney naar Londen om het maritieme bedrijf van zijn overleden vader nieuw leven in te blazen. Maar zijn sterkste concurrent en de overheid willen zijn fortuin koste wat het kost, zelfs als dat moord betekent.

SterrencastTom Hardy, David Hayman, Jonathan Pryce
IMDB Beoordeling8.3/10
Rotten Tomatoes76%

FAQs

Beste thrillerserie op Hulu op dit moment?

Cruel Summer
Castle Rock
The Patient
Revenge
The Handmaid’s Tale
Fargo
Taboo (2017)
Lost (2004-2010)

Wat is een goede suspense-serie?

Obsession
The Devil’s Hour
Lupin
Dark Winds: Season 1
The Old Man: Season 1
Hijack

Welke spannende serie moet je kijken?

The Crown.
Blacklist.
Stranger Things.
The Office.
The Queen’s Gambit.
The Witcher.
The Umbrella Academy.

Conclusie

Een opwindende achtbaanrit door spanning, mysterie en zenuwslopende opwinding wordt geboden door de selectie van beste thriller serie van Hulu. De intrigerende combinatie van mysterie, spanning en boeiende personages in deze shows houdt kijkers van begin tot eind geboeid. Of je nu houdt van dramaseries over het oplossen van misdaden, psychologische mind games of zenuwslopende spionage, de beste thriller series van Hulu hebben voor elk wat wils.Je zult worden meegesleept in een wereld van geheimen, samenzweringen en schokkende waarheden terwijl je je verdiept in de meeslepende verhaallijnen en de wendingen en bochten van deze opwindende verhalen volgt.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *