Beste vakantiefilms beschikbaar op Hulu in Nederland [2023]

Als je het vakantiegevoel nog niet wilt opgeven, is een vakantiefilm een ​​goede optie om alvast een voorproefje te krijgen van het seizoen. Hulu is het meest ideale platform als je het hele jaar door op zoek bent naar een verzameling vakantiefilms. Daarom hebben we het hele platform doorzocht om de beste vakantie films op Hulu op dit moment samen te stellen.

Lees ook: thrillerserie beschikbaar op Hulu

Jingle All the Way (1996)

Voor Kerstmis belooft een vader zijn zoon een Turbo Man actiefiguur te geven. Hij moet de hele stad doorzoeken en iedereen overbieden om een winkel te vinden, want ze zijn allemaal uitverkocht.


Sterrencast Arnold Schwarznegger, SInbad, Phill Hartman.
IMDB 5.7/10
Rotten Tomatoes 20%

Rare Exports: A Christmas Tale (2010)

Het best bewaarde kerstgeheim bevindt zich 486 meter onder het oppervlak van de Korvatunturi bergen. Het is tijd om het nu te vinden. Iedereen zal dit kerstfeest weer in de Kerstman geloven.


SterrencastOnni Tommila, Jorma Tommila, Ilmari Jarvenpaa, Tommi Korpela
IMDB6.6/10
Rotten Tomatoes90%

The Happiest Season (2020)

Een romantische komedie over de feestdagen die prachtig de scala aan gevoelens uitdrukt die gepaard gaan met proberen Kerstmis niet te verpesten terwijl je nog steeds goedkeuring van je familie zoekt.


SterrencastKristen Stewart, Mackenzie Davis, Mary Holland, Aubrey Plaza.
IMDB6.6/10
Rotten Tomatoes82%

Dear Santa (2011)

Een jonge vrouw uit een welgestelde achtergrond wordt verliefd op de eigenaar van een soepkeuken nadat ze een brief aan de Kerstman heeft gelezen die zijn 7-jarige dochter heeft geschreven.


SterrencastAmy Acker, Emma Duke, David Hayd 
IMDB 6.3/10
Rotten Tomatoes50%

Home Alone (1990)

Een ondeugende achtjarige die per ongeluk alleen thuis werd gelaten op kerstavond, moet zijn huis beschermen tegen twee inbrekers.


SterrencastMacaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
IMDB7.7/10
Rotten Tomatoes66%

Same Time Next Christmas (2019)


SterrencastLea Michele, Charles Micheal Davis, Bryan Greenberg
IMDB6/10
Rotten Tomatoes34%

Conclusie

Het vakantieseizoen wordt gelukkiger, grappiger en hartverwarmend gemaakt door de selectie van vakantie films van Hulu. Of het nu de verwondering van Kerstmis is, de vreugde van Hanukkah of het vieren van Oud en Nieuw, deze films vatten de geest van het seizoen samen. Hulu heeft een brede selectie van beste vakantiefilms die ideaal zijn voor familiebijeenkomsten, knusse avonden bij de open haard of gewoon om in de vakantiestemming te komen, variërend van traditionele verhalen tot eigentijdse interpretaties.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *