Beste Drama series op Hulu in Nederland [2023]

Hulu heeft de beste drama series voor jou om te bekijken wanneer je maar wilt. Je kunt kiezen uit de grote bibliotheek aan shows. Dus, waar wacht je nog op? Haal je popcorn erbij en stel de show in en geniet van de beste tijd van je weekend met Hulu.

Lees Ook: Beste Sitcoms op Hulu in Nederland [2023]

Under the Banner of Heaven (2022)

Het vereist veel om een ​​waargebeurde reeks onvergetelijk te maken, maar deze nieuwste FX (die exclusief op Hulu wordt uitgebracht, om het nog een beetje verwarrender te maken) duikt in de complexiteit van geloof en menselijkheid op een manier die het een must-see maakt.

IMDb7.5/10
SterrencastAndrew Garfield, Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Rory Culkin, Wyatt Russell, Gill Birmingham, Billy Howle, Adelaide Clemens, Christopher Heyerdahl. 

The Girl From Plainville (2022)

Geïnspireerd door de buitengewone “sms-zelfmoord” zaak van Michelle Carter, die het daadwerkelijk meemaakte, onderzoekt het de relatie van Conrad Roy III met Carter en de gebeurtenissen die leidden tot zijn dood en de daaropvolgende veroordeling van Carter voor dood door schuld.

IMDb6.3/10
SterrencastElle Fanning, Colton Ryan, Chloe Sevigny, Aya Cash, Cara Buono, Norbert Leo Butz, Pearl Amanda.

The Dropout (2022)

Als je je al een beetje bekocht voelt door al die verfilmingen op basis van waargebeurde verhalen, ben je niet alleen. Verschillende ervan zijn de streamingprijs echt niet waard. Aan de andere kant is er The Dropout. De serie volgt grotendeels het verhaal dat in de populaire podcast werd gevolgd.

IMDb7.5/10
SterrencastAmanda Seyfried, Naveen Andrews, Kate McKinnon, William H. Macy, Nicky Endres, Dylan Minnette

How I Met Your Father (2022-Present)

In het tijdperk van dating-apps en eindeloze alternatieven zijn Sophie en haar hechte vriendengroep nog steeds aan het ontdekken wie ze zijn, wat ze willen in het leven, en hoe ze verliefd kunnen worden.

IMDb5.6/10
SterrencastHilary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Josh Peck, Kim Cattrall, Tom Ainsley, Leighton Meester, Suraj Sharma.

Grey’s Anatomy (2005)

Vijf chirurgische co-assistenten en hun supervisoren waren het onderwerp van een toneelstuk dat zich richtte op hun persoonlijke en professionele levens.

IMDb7.6/10
SterrencastEllen Pompeo, Jesse Williams, Patrick Dempsey, Katherine Heigl, Sandra Oh, Eric Dane, Justin Chambers, Sara Ramirez.

Vikings (2013-2020)

“Vikings” introduceert ons in de harde en raadselachtige wereld van Ragnar Lothbrok, een Viking-boer en krijger die verlangt om de verre kusten voorbij de oceaan te ontdekken en te plunderen.

IMDb07/10
SterrencastTravis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Alexander Ludwig, Micheal Hirst, Gustaf Skarsgard.

Nine Perfect Strangers (2021)

Een kleine gezondheids- en wellnessfaciliteit die genezing en transformatie belooft, trekt negen gestreste stadsbewoners aan. De directeur van het resort is een vrouw met als doel hun uitgeputte lichamen en geesten nieuw leven in te blazen.

IMDb07/10
RegisseurJonathan Levine

Harlots (2017-2019)

In het 18e-eeuwse Londen probeert een bordeelmadam genaamd Margaret Wells haar dochters op te voeden.

IMDb7.7/10
RegisseurAlison Newman

FAQs

Wat is een goede Nederlandse serie op hulu?

kijk naar Vliegende Hollanders

Wat zijn de 10 beste series op hulu?

The Handmaid’s Tale
The Great
Only Murders in the Building
The Dropout
Fargo
The Act
Normal People
Little fires Everywhere
The Handmaid’s ale
Love Victor

Conclusie

De opmerkelijke selectie dramashows die beschikbaar zijn op Hulu boeit kijkers met een verscheidenheid aan meeslepende verhalen en genuanceerde personages. Hulu heeft voor elk wat wils, ongeacht uw voorkeur voor meeslepende misdaaddrama’s, prikkelende politieke kronieken, ontroerende familieverhalen of welk ander subgenre van drama dan ook. Dankzij de voortdurend groeiende collectie van kritisch geprezen series blijft Hulu een topbestemming voor mensen die op zoek zijn naar eersteklas drama. Met andere woorden, het dramaroster van Hulu biedt uren aan boeiende en emotioneel aangrijpende verhalen die kijkers steeds weer terug laten komen, of u nu een klassieke serie aan het bingewatchen bent of een favoriet Beste Drama series ontdekt.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *