Beste fantasy films beschikbaar op Hulu in Nederland [2023]

Terwijl Hulu je meeneemt naar rijken die verder gaan dan je wildste dromen, dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de beste fantasy films. Een poort naar werelden vol magie, fantastische wezens en epische avonturen is te vinden in de uitgebreide collectie fantasiefilms van Hulu. Ze nodigen je uit om op ongelooflijke reizen te gaan waar de regels van de natuurkunde en de beperkingen van de realiteit ver achter je liggen, waardoor deze films een verleidelijke ontsnapping bieden aan het alledaagse. Of je nu houdt van klassieke verhalen, eigentijdse hervertellingen of volledig unieke fantasieproducties, de bibliotheek van Hulu heeft iets om aan je wildste fantasieën te voldoen en je creativiteit aan te wakkeren. Dus wees klaar om betoverd te worden terwijl we op een cinematografische reis gaan in de verleidelijke wereld van fantasiefilms op Hulu.

Lees Ook: Enge Films Beschikbaar op Hulu

Top 10 leuke fantasy films beschikbaar op Hulu

10. The Shape of Water (2017)

Een eenzame conciërge ontwikkelt een bijzondere band met een zeedier dat in de jaren 1960 in gevangenschap wordt gehouden in een topgeheim onderzoekscentrum.

IMDb7.2/10
RegisseurGuillermo del Toro

9. Season of the Witch (2011)

Een vermoede heks wordt in de veertiende eeuw door ridders naar een klooster gebracht, waar monniken concluderen dat de Zwarte Dood mogelijk is veroorzaakt door de krachten van de heks.

IMDb5.4/10
RegisseurDominic Sena

8. Night of the Kings (2020)

Een jonge man wordt naar “La Maca” gestuurd, een gevangenis in Ivoorkust midden in de jungle en gerund door de gevangenen zelf. Hij wordt gekozen door de Baas om de volgende “Roman” te zijn en wordt verplicht om een verhaal te delen met de andere gevangenen wanneer de rode maan opkomt.

IMDb6.5/10
RegisseurPhilippe Lacôte

7. Hatching (2022)

Een tienergymnaste vindt een mysterieus ei terwijl ze haar uiterste best doet om haar kieskeurige moeder tevreden te stellen. Ze zijn allemaal geschokt door wat eruit komt nadat ze het bedekt en warm houdt.

IMDb6.2/10
RegisseurHanna Bergholm

6. The Secret Garden (2020)

Een klein weesmeisje ontdekt een geheime magische tuin op het terrein van haar strenge oom.

IMDb5.5/10
RegisseurMarc Munden

5. Midnight in Paris (2011)

Een sentimentele scenarioschrijver ontdekt dat hij elke dag om middernacht, terwijl hij Parijs bezoekt met de familie van zijn verloofde, onverwacht terugreist naar de jaren 1920.

IMDb7.7/10
RegisseurWoody Allen

4. The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Om hun bergwoning en de rijkdom daarvan terug te veroveren van de draak Smaug, reist een vastberaden groep dwergen onder leiding van een aarzelende hobbit genaamd Bilbo Baggins naar de Eenzame Berg.

IMDb7.8/10
RegisseurPeter Jackson

3. Charlie and the Chocolate Factory (2005)

Een jong kind wint een rondleiding in ‘s werelds prachtigste chocoladefabriek met de meest unieke snoepmaker ter wereld.

IMDb6.7/10
RegisseurTim Burton

2. Cinderella (2015)

De jonge Ella belandt in de handen van haar boosaardige stiefmoeder en haar sluwe stiefzussen nadat haar vader onverwacht overlijdt. Nooit iemand die opgeeft, ziet Ella een verandering in haar situatie nadat ze een knappe vreemdeling ontmoet.

IMDb6.9/10
RegisseurKenneth Branagh

1. The Craft (1996)

Een nieuwe leerling op een katholieke voorbereidingsschool sluit vriendschap met drie buitenbeentjes die adolescent-heksen blijken te zijn. Ze beginnen al snel gezamenlijk verschillende spreuken en vervloekingen uit te spreken tegen mensen die hen boos maken.

IMDb6.4/10
RegisseurAndrew Fleming

Conclusie

De beste fantasy films op Hulu nemen kijkers mee op een meeslepende reis door werelden van verwondering, betovering en creativiteit. Deze films voeren het publiek weg naar magische omgevingen bevolkt door legendarische wezens, grootse queestes en grote helden. Of je nu geniet van eigentijdse hervertellingen van oude verhalen of gloednieuwe leuke fantasy films, Hulu biedt iets om je honger naar het buitengewone te stillen.Uiteindelijk spoort het rijk van de fantasiecinema op Hulu ons aan om tijdelijk de realiteit te verlaten en de ogenschijnlijk eindeloze mogelijkheden van menselijke verbeelding te onderzoeken.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *