De Beste psychologische thrillers op Hulu in Nederland [2023]

Hulu heeft een aantal geweldige psychologische thrillers die je geest op veel verschillende manieren zal laten exploderen. Het omvat drama, spanning en natuurlijk een psychologisch verhaal. Dus als je fan bent van films en series zoals deze, dan is Hulu de plek voor jou.

Lees Ook: Beste Hulu-originelen in Nederland [2023]

Beste psychologische thrillers Films

Gone Girl (2014)

Een enorme mediacircus rond de verdwijning van de vrouw van een man zorgt ervoor dat hij onder toezicht komt te staan wanneer wordt gedacht dat hij mogelijk niet volledig onschuldig is.

SterrencastBen Affleck, Rosamund Pike,  Tyler Perry, Neil Patrick, Carrie Coon, Emily Ratajkowski.
IMDB8.1/10 
Rotten Tomatoes87%

Parasite (2019)

De pas opgerichte symbiotische relatie tussen de welgestelde familie Park en de verarmde familie Kim wordt bedreigd door hebzucht en klassenvooroordelen.

SterrencastYeo-jeong Cho, Park Seo-Joon, Choi Woo-shik, Park So-dam, Jung Ji-so, Lee Sun-kyun
IMDB8.5/10
Rotten Tomatoes98%

Death on the Nile (2022)

Hercule Poirot krijgt de opdracht om de moord op een jonge erfgename te onderzoeken terwijl hij met vakantie is op de Nijl.

SterrencastTom Bateman, Annette Bening, Kenneth Branagh
IMDB6.3/10
Rotten Tomatoes62%

Shutter Island (2010)

Twee Amerikaanse marshals, Teddy Daniels en Chuck Aule, worden uitgezonden naar een afgelegen eilandgesticht om de verdwijning van een patiënt te onderzoeken. Terwijl ze daar zijn, ontdekt Teddy een schokkende waarheid over de instelling.

SterrencastLeonardo DiCaprio, Emily Mortimer, Mark Ruffalo
IMDB8.2/10
Rotten Tomatoes69%

Identity (2003)

Tien vreemden die gestrand zijn in een verlaten motel in Nevada tijdens een hevige regenbui leren elkaar kennen nadat ze beseffen dat ze één voor één vermoord worden.

SterrencastJohn Cuasack, Amanda Peet, Ray Liotta, Pruitt Taylor, Clea DuVall, Rebecca De Mornay, Jake Busey.
IMDB7.3/10
Rotten Tomatoes 63%

The Guilty (2021)

Wanneer hij een noodoproep ontvangt van een ontvoerde vrouw, voelt een politieagent die gedegradeerd is en nu op een oproepcentrale werkt, innerlijke conflicten.

SterrencastJake Gyllenhaal, Paul Dano, Riley Keough, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Adrian Martinez 
IMDB6.3/ 10
Rotten Tomatoes74%

Run (2020)

Een tiener die thuis wordt onderwezen, begint te vermoeden dat haar moeder iets voor haar verbergt.

SterrencastSarah Paulson, Kiera Allen, Sara Sohn
IMDB6.7/10
Rotten Tomatoes89%

Beste psychologische thrillers Series

Cruel Summer (2021- )

Kate, een populaire tiener, wordt ontvoerd in een klein stadje in Texas. In een ogenschijnlijk losstaand verhaal, stijgt een meisje genaamd Jeanette van een vriendelijke, onhandige buitenstaander tot het populairste meisje in de stad, maar tegen 1995 is ze de meest verachte persoon van Amerika geworden.

SterrencastChiara Aurelia, Olivia Holt, Sadie Stanley
IMDB7.4/10
Rotten Tomatoes79%

True Detective (2014-)

Seizoensgebonden anthologieserie waarin politieonderzoeken persoonlijke en professionele geheimen onthullen van betrokkenen, zowel binnen als buiten de wet.

SterrencastVince Vaughn, Colin Farrell, Rachel McAdams
IMDB8.9/10
Rotten Tomatoes74%

The Diplomat (2023)

Kate Wyler, een carrièrediplomaat, wordt in een prominente functie geworpen waarvoor ze ongeschikt is, met ingrijpende gevolgen voor haar huwelijk en politieke toekomst.

SterrencastKeri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi
IMDB8.0/10
Rotten Tomatoes83%

Bloodline (2015-2017)

Wanneer het zwarte schaap thuiskomt, wordt een familie gedwongen om hun geheime verleden en wonden onder ogen te zien.

SterrencastKyle Chandler, Ben Mendelsohn, Daniel Zelman
IMDB7.9/10
Rotten Tomatoes62%

Conclusie

De psychologische thrillers van Hulu bieden een meeslepende en opwindende kijkervaring die de complexiteit van de menselijke psyche verkent. Deze series en films houden kijkers vaak op het puntje van hun stoel terwijl ze proberen raadsels op te lossen, de motivaties van personages te doorgronden en hun eigen gezond verstand in twijfel te trekken. Hulu’s selectie van psychologische thrillers spreekt een breed publiek van spanningliefhebbers aan met een gevarieerd scala aan verhalen, van hersenbrekende raadsels tot psychologische horror. Hulu’s psychologische thrillers bieden een spannende en prikkelende entertainmentervaring die je doet nadenken over de grenzen van de realiteit en perceptie, of je nu houdt van complexe verhaalwendingen, dreigende en angstaanjagende sferen, of diepgaande analyses van menselijk gedrag.

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *