Beste Zombie Film en zombie series op Hulu in Nederland [2023]

Kom samen, medezoekers van het griezelige en macabere, want in de digitale catacomben van Hulu ligt een schat aan huiveringwekkende spektakels die rillingen over je sterfelijke lichaam zullen doen lopen. Een huiveringwekkend welkom in het rijk waar de doden vrij rondlopen en de levenden in vervoering raken door de meest betoverende genres: zombie film en -series. Van de eerste flikkering van een geïnfecteerd oog tot het keelgeluid dat de nacht doordringt, Hulu heeft een horde van de beste ondode verhalen opgeroepen, klaar om je zintuigen te verstrikken en je te leiden op een betoverende reis naar het hart van de duisternis. Dus bereid je bravoure voor, houd je geschreeuw in en bereid je voor om verzwolgen te worden in een rijk waar het leven de dood ontmoet in een dans van angst.

Lees Ook: Beste actiefilms beschikbaar op Hulu

De top 10 meest populaire zombiefilms om op Hulu te bekijken

Hier zijn enkele van de populairste zombiefilms op Hulu. Even kijken,

Little Monsters (2019)

1hr 33Min

Een uit de gratie gevallen muzikant bundelt zijn krachten met een leraar en een beroemde kindertelevisiepersoonlijkheid om jonge kinderen te beschermen tegen een zombie-invasie.

Cast:

Lupita Nyong’o . Josh Gad . Stephen Peacock

Zombie (1979)

1hr 31Min

Vreemdelingen die op zoek zijn naar de vermiste vader van een jonge vrouw, arriveren op een tropisch eiland waar een dokter wanhopig op zoek is naar de oorsprong en behandeling van een recente pandemie van levende doden.

Cast:

Tisa Farrow . Ian McCulloch . Richard Johnson

Dawn of the Dead (2004)

1hr 41Min

Een verpleegster, een politieagent, een jong getrouwd stel, een verkoper en andere overlevenden van een wereldwijde virusuitbraak die bloeddorstige, vleesetende zombies creëert, zoeken veiligheid in een enorm winkelcentrum in het Midwesten.

Cast:

Sarah Polley . Ving Rhames . Mekhi Phifer

Resident Evil (2002)

1hr 40Min

Een elite militaire eenheid strijdt tegen een krachtige, oncontroleerbare supercomputer en honderden wetenschappers die als gevolg van een laboratoriumongeval zijn gemuteerd tot vleesetende beesten.

Cast:

Milla Jovovich . Michelle Rodriguez . Martin Crewes

Land of the Dead (2005)

1hr 33Min

De levende doden hebben de planeet overgenomen en de overlevende mensen hebben hun toevlucht gezocht in een versterkte stad om zichzelf te verdedigen terwijl ze worstelen met de situatie.

Cast:

John Leguizamo . Asia Argento . Simon Baker

De Top zombie series om te bekijken op Hulu

Hier zijn enkele van de populairste zombie series op Hulu. Even kijken,

In the Flesh (2013-2014)

56Min+PER EPISODE

Vier jaar na de Opstanding begint de overheid met het rehabiliteren van de Ondoden voor herintegratie in de samenleving, waaronder Kieren Walker, een tiener die terugkeert naar zijn kleine dorp in Lancashire om een harde ontvangst en zijn persoonlijke demonen onder ogen te zien.

Cast:

Luke Newberry, Harriet Cains, Marie Critchley

iZombie (2015-2019)

42Min+PER EPISODE

Een medische assistent ontdekt dat het worden van een zombie bepaalde voordelen heeft, die ze gebruikt om de politie te helpen.

Cast:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli

Zomboat! (2019)

30Min+PER EPISODE

In Birmingham is een zombie-apocalyps losgebarsten, en zussen Kat en Jo moeten samen met hun vreemde reisgenoten Sunny en Amar vluchten voor hun leven… per kanalenboot.

Cast:

Leah Brotherhead, Ryan McKen, Hamza Jeetooa

The Last Of Us (2023)

50Min+PER EPISODE

Na de vernietiging van de samenleving door een wereldwijde pandemie, neemt een taaie overlevende de verantwoordelijkheid voor een 14-jarig meisje op zich, dat mogelijk de laatste hoop van de mensheid is.

Cast:

Pedro Pascal, Bella Ramsey, Anna Torv

Ash Vs Evil Dead (2015-2018)

30Min+PER EPISODE

Ash heeft de afgelopen dertig jaar verantwoordelijkheden, volwassenheid en de verschrikkingen van de Evil Dead weten te ontwijken, totdat een Deadite-ziekte de mensheid dreigt uit te roeien en Ash de enige hoop van de mensheid wordt.

Cast:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo

FAQs

Zijn er goede zombieseries?

The Last Of Us (2023– )
The Walking Dead (2010–2022)
Ash Vs Evil Dead (2015–2018)
Kingdom (2019–2020)
iZombie (2015–2019)
Brand New Cherry Flavor (2021)
Fear The Walking Dead (2015–2023)

Wat is de populairste zombieshow?

The Walking Dead heeft een reeks spin-offs voortgebracht en tegelijkertijd bepaald wat een zombieprogramma inhoudt.

Wat is de nieuwe zombieserie in 2023?

Zombieverse is een aankomende Koreaanse realityserie die beschikbaar zal zijn op Netflix. De film staat gepland om uitgebracht te worden op 8 augustus 2023.

Conclusie

Terwijl het maanverlichte gordijn over dit stromende rijk valt, is het duidelijk dat Hulu een kerkhof van ondode geneugten heeft opgegraven voor enthousiaste zombiekenners. Van de bloedstollende, hersenkrakende sagen die ons doen verlangen naar meer, tot de griezelige verhalen die dansen tussen humor en horror: Hulu’s crypte is een eindeloze schat aan de beste zombie film en -series. Dus, beste overlevenden van de apocalyps op de bank, scherp je verstand en zorg dat je popcornwapens klaar hebt staan, want binnen deze virtuele muren heersen de ondoden oppermachtig en is het bingewatch-feest eeuwig. Omarm de betoverende chaos, geniet van de met bloed doordrenkte verhalen en laat je geschreeuw harmoniseren met het echoënde gekreun van de ondoden. Hulu’s zombieaanbod zal je zeker doen verlangen naar meer en… hersens!

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *