Hulu vs. Paramount: De beste streamingdienst van 2023 kiezen

Je kunt geweldige entertainment bekijken zonder dat je voor kabel hoeft te betalen met de beste streaming opties. Maar de strijd om de beste streamingdienst te worden is steeds moeilijker geworden. Het streamen personeel van deze gids besteedt veel tijd aan veel streamingdiensten, kijkt films en series voor onszelf en houdt bij welke dienst de bloemen verdient. We kwamen steeds weer terug naar hetzelfde verrassende antwoord gedurende het afgelopen jaar. In dit essay vergelijken en contrasteren we Hulu vs Paramount-services om te bepalen welke superior is.

Lees ook: De Hulu 500-foutcode

Hulu

Hulu is een van de meest boeiende opties op deze lijst en haar unieke aard zorgt ervoor dat het een van de beste streamingdiensten is. Hoewel het niet zoveel nieuwe originele producties maakt als Netflix, heeft het een hogere kwaliteit-kwantiteit verhouding. Voor veel kabeldoorhakkers die niet willen uitgeven aan Sling van $35 of meer, zijn de dag-na-uitzendingen van kabel- en televisieseries een must. En, met $6.99 per maand is het veel goedkoper dan Netflix’s standaard $15 plan.

In aanvulling biedt de service een gevarieerd aanbod aan originele programmering (waaronder samenwerkingen met de BBC, zoals The Wrong Mans en seizoen 4 van The Thick of It), evenals een verrassend aantal klassieke anime-series. Vacation Friends, een volwassen comedyserie met John Cena en Lil Rel Howery, is onlangs een enorm succes geworden op Hulu.

Koopredenen:

  • Grote selectie van de huidige TV
  • Betaalbaar
  • Hoge kwaliteit originele programmering

Redenen om te vermijden:

  • Vaak uitgezonden reclame
  • Inconsistente programmering van voorgaande televisieseizoenen

Paramount+

Het omvatte materiaal van CBS Network, evenals live streaming van 150+ affiliates, waaronder NFL-spellen. Er waren ook wat originele stukken. Paramount+ is uniek omdat het materiaal uitzendt uit het geïntegreerde ViacomCBS-netwerk, waaronder Paramount, Nickelodeon, MTV, BET en Comedy Central, onder andere netwerken.

Wat is de prijs van Paramount Plus?

  • 9,99 euro per maand voor premium (geen reclame, behalve op live kanalen).
  • 4,99 euro per maand (inclusief reclame en laat je lokale live CBS vallen).

Waar kan ik Paramount+ krijgen?

Het zal toegankelijk zijn op Sky’s platformen (en Sky zal ook de ViacomCBS-betaaltelevisiekanalen zoals Comedy Central blijven uitzenden). Volgens de berichten krijgen abonnees van Sky Cinema gratis toegang tot Paramount +, terwijl andere Sky-gebruikers het moeten toevoegen aan hun accounts – maar het zal ook direct beschikbaar zijn via de Paramount Plus-app, die beschikbaar zal zijn op Apple, Google, Roku en Samsung-apparaten – dus de toegang zal breed zijn.

Hoe Paramount van overal te bekijken

Als je in de Verenigde Staten woont, kun je gemakkelijk toegang krijgen tot Paramount. De streamingdienst is echter niet beschikbaar buiten de Verenigde Staten, maar wees niet bang; volg deze instructies om Paramount van overal te streamen.

Hulu vs Paramount: Het Laatste Oordeel

Er zijn tegenwoordig veel streamingdiensten beschikbaar dus je bent niet beperkt tot één. Het komt er allemaal op neer om de juiste hoeveelheid services voor je budget uit te zoeken. Het hangt ook af van welke soort content je wilt consumeren. Hoewel Paramount een breed scala aan content aanbiedt, richt het zich niet specifiek op een bepaalde doelgroep, dus het is waarschijnlijk een service die veel mensen gebruiken. Hoewel Paramount zijn focus steeds meer verlegt naar originele films en series, blijft het licentie films en programma’s toevoegen.

hania ali
hania ali

Hania Ali is een streamingjournalist en een van de oudste leden van Streaming Digitally. Ze heeft geschreven over fantasy, sci-fi, romantiek en wat dan ook. Naast schrijfster is ze lerares.

Artikelen: 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *