Hoe Hulu-foutcodes op te lossen en problemen op te lossen in Nederland [2023]

Er zijn tientallen verschillende Hulu-foutcodes, en de uitleg van de Hulu-foutberichten is niet altijd duidelijk. Sommige Hulu-foutcodes duiden op een probleem met uw apparaat, terwijl andere worden veroorzaakt door zwakke internetverbindingen of hardwareproblemen. Als Hulu problemen met de service ervaart, kunt u een foutnummer ontvangen, maar het bericht is waarschijnlijk niet zo eenvoudig. Daarom hebben we deze handleiding gemaakt om Hulu te onderhouden en alle fouten op te lossen.

Laten we eerst kijken naar de manieren waarop we Hulu kunnen installeren via een VPN, voordat we manieren bekijken om Hulu te repareren:

Lees ook: Netflix versus Hulu

Problemen oplossen met Hulu-foutcodes in het algemeen.

Hulu problemen worden vaak veroorzaakt door een slechte internetverbinding of problemen met hetzij het streamingapparaat of de Hulu-app, en de meeste daarvan kunnen worden opgelost door een aantal fundamentele troubleshootingmethoden te volgen.

De volgende zijn de meest voorkomende oplossingen voor Hulu-foutcodes:

 • Herstart je Roku of andere streaming apparaten.
 • Start uw thuisnetwerkapparaten opnieuw op.
 • Haal de stroom uit uw streaming- en thuisnetwerkapparaten, wacht een minuut en plug deze vervolgens weer in.
 • Verander uw netwerkverbinding van draadloos naar bedraad.
 • Probeer de Hulu-app te updaten of opnieuw te installeren.
 • Controleer of uw streamingapparaat ook up-to-date is.

Problemen oplossen met Hulu: Hoe alle Hulu-foutcodes in 2023 te repareren

Hoe Hulu-foutcodes 3 en 5 op te lossen

Hulu foutnummer 3 geeft vaak een internetprobleem aan, omdat het optreedt wanneer de Hulu-app een programma niet kan laden. Wanneer je dit probleem ziet, verschijnt het meestal als volgt:

Fout bij het afspelen van deze video

Sorry, we hebben een fout ondervonden bij het afspelen van deze video. Probeer de video opnieuw te starten of selecteer iets anders om te kijken.

Foutcode: 3(-996)

Foutcode 3 kan ook het volgende bericht weergeven:

We hebben op dit moment problemen met het laden hiervan.

Controleer alstublieft uw internetverbinding en probeer het opnieuw. Er is een onverwacht probleem geconstateerd (maar geen server time-out of een HTTP-fout).

Foutcode 5 is vergelijkbaar en het kan op dezelfde manier opgelost worden:

Controleer alstublieft uw internetverbinding en probeer het opnieuw. Foutcode -5: onjuiste gegevens.

Als het probleem aanhoudt, herstart je apparaat.

Omdat er geen serververtraging betrokken is, kunt u meestal het probleem aan uw kant oplossen door een paar eenvoudige stappen te volgen:

 1. Schakel je streamingapparaat uit en vervolgens weer aan.
 2. Als het probleem aanhoudt, schakel dan uw modem en router een minuut lang uit.
 3. Herverbind je modem en router om te zien of het probleem aanhoudt.

Als het probleemcode 3 of 5 blijft bestaan ​​na het volledig afsluiten en opnieuw opstarten van uw apparaten, kunt u proberen de Hulu-app opnieuw te installeren en uw apparaat bij te werken. Deze foutnummer kan optreden wanneer Hulu een nieuwe versie uitbrengt, dus zorg ervoor dat zowel uw app als uw apparaat up-to-date zijn.

Hoe de Hulu 500-fout op te lossen?

Dit komt door een serverfout. Als je dit probleem ziet, zou je iets moeten zien zoals dit:

Er was een fout op deze pagina (500 fout).

Sorry – We hebben een onverwachte fout ontdekt. We zijn op de hoogte gesteld van dit probleem en we zullen er binnenkort naar kijken.

Dit probleem wordt meestal tegengekomen wanneer je toegang krijgt tot de Hulu-website, maar het kan ook voorkomen bij het gebruik van streamingapparaten. Als je een Hulu 500-probleem krijgt, is het enige wat je kunt doen het herladen van de pagina om te controleren of deze wordt geladen. U kunt ook proberen uw programma te streamen met een andere webbrowser, een andere computer of een ander streamingapparaat als u er een heeft.

Hoe Hulu foutcode 400 op te lossen

Foutnummer 400 geeft meestal aan dat er een probleem is met uw accountinformatie waardoor de Hulu-app niet goed werkt op een mobiel apparaat of streamingapparaat. In de meeste gevallen wordt het probleem opgelost door de app opnieuw te installeren of het apparaat te verwijderen van uw account.

De Hulu-foutcode 400 verschijnt meestal als volgt:

We hebben momenteel moeite met het laden hiervan. Controleer uw internetverbinding en probeer het opnieuw.

Foutcode: 400

Als je een foutnummer 400 ontvangt, stelt Hulu voor dat je je internetverbinding controleert. Schakel als het mogelijk is van een draadloze naar een kabelverbinding en controleer of het probleem nog steeds bestaat. Als het probleem zich voordoet op een mobiel apparaat, breng het dan dichter bij je router en probeer het opnieuw.

Als je internetverbinding goed werkt, probeer dan de volgende procedure om een ​​Hulu-foutnummer 400 op te lossen:

 • Verwijder de Hulu-app van je apparaat.
 • Installeer de Hulu-app opnieuw.
 • Meld je aan bij Hulu.
 • Probeer iets uit te zenden.

Hoe fout 400 op te lossen?

Als je blijft het 400-foutbericht ontvangen wanneer je de Hulu-app gebruikt, dan moet je het apparaat van je account verwijderen en opnieuw toevoegen. Hulu-klantenservice kan je hierbij helpen of je kunt dit zelf doen op de Hulu-website.

Hier is hoe je probleemcode 400 kunt repareren door een apparaat uit je account te verwijderen:

Gebruik een webbrowser om toegang te krijgen tot Hulu.

 1. Klik in de rechter bovenhoek op uw naam.
 2. Selecteer Account.
 3. Voer uw wachtwoord in en klik op LOG IN als daarom wordt gevraagd.
 4. MANAGE DEVICES moet worden geselecteerd.
 5. Zoek het apparaat dat problemen vertoont met nummer 400 en klik op VERWIJDEREN.
 6. Hulu’s Manage Your Devices-dialoogvenster.
 7. Nadat u het apparaat van uw account hebt verwijderd, moet u de Hulu-app van het apparaat verwijderen, de Hulu-app opnieuw installeren en vervolgens inloggen. Dit lost meestal probleemcode 400 op.

Hoe Hulu-foutcode 16 en berichten over ongeldige regio’s op te lossen

Foutnummer 16 is een onjuiste regiocode, wat aangeeft dat Hulu momenteel niet toegankelijk is op uw locatie. Dit is waarschijnlijk de reden waarom u deze waarschuwing krijgt als u proberen Hulu te openen van buiten de Verenigde Staten.

Ongeldige regiofoutcodes produceren vaak de volgende berichten:

Het spijt ons, momenteel is onze videobibliotheek alleen te streamen binnen de Verenigde Staten. Voor meer informatie over de internationale beschikbaarheid van Hulu, klik hier.

Als u binnen de Verenigde Staten bent en denkt dat u deze bericht per ongeluk hebt ontvangen, klik dan hier.

Wanneer je foutcode 16 ziet vanuit de Verenigde Staten, is het waarschijnlijk omdat Hulu vermoedt dat je een virtueel privénetwerk (VPN) of een anonieme proxy gebruikt. Zelfs als je een IP-adres hebt vanuit de Verenigde Staten, zal Hulu je verbannen als ze vermoeden dat je een proxydienst gebruikt.

Oplossen van problemen met Hulu: tot een einde komen!

Hulu suggereert dat u uw configuratieprofielen wist als uw HTTP-proxyserver-optie eerder uitgeschakeld was of als u de foutmelding 16 nog steeds ziet op uw iOS-apparaat na het uitschakelen ervan.

 • Ga naar Instellingen.
 • Selecteer Algemeen.
 • Scroll omlaag en kies Profielen.
 • Tik Profielen verwijderen aan en probeer daarna Hulu opnieuw te gebruiken.

Conclusie:

Met alle waardevolle informatie die is verstrekt, bent u nu goed uitgerust om te genieten van ononderbroken streaming van uw favoriete programma’s op Hulu. Of je voorkeuren nu liggen in realityseries, sitcoms, kookshows of hartverscheurende films, je kunt er zeker van zijn dat Hulu een uitgebreide bibliotheek heeft om aan je verlangens te voldoen. De toewijding van het platform om diverse inhoud te leveren, zorgt ervoor dat Hulu-gebruikers nooit teleurgesteld hoeven te vertrekken. Dus leun achterover, ontspan en dompel jezelf onder in het eindeloze entertainment dat Hulu te bieden heeft!

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *