Hoe Je Amerikaanse Netflix Kunt Kijken In Nederland [2023]

Hoewel Netflix beschikbaar is in bijna elk land ter wereld, blijft Amerikaanse Netflix de meest populaire manier om te kijken. Het is de beste manier om toegang te krijgen tot de volledige bibliotheek. Amerikaanse Netflix is echter niet toegankelijk op elke locatie. Dit betekent dat je het niet kunt krijgen als je in Nederland maar je kunt dit dillema oplossen met een VPN.

 Lees Ook: Beste Netflix-serie om te bingewatchen in Nederland [2023]

SNELLE STAPPEN: Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

Volg deze eenvoudige stappen om Amerikaanse Netflix te bekijken met een VPN

 1. Download een betrouwbare VPN [we raden ExpressVPN aan omdat het een uitzonderlijke streaming-ervaring biedt wereldwijd]                                           
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app!                                                
 3. Verbind met een server in de VS                                               
 4. Log in op Netflix
 5. Geniet van het kijken naar je favoriete content op Netflix

Waarom heb je een VPN nodig om Amerikaanse Netflix te kijken?

Een VPN-verbinding vermomt je gegevensverkeer online en beschermt het tegen externe toegang. Ongecodeerde gegevens kunnen worden bekeken door iedereen die netwerktoegang heeft en het wil zien. Met een VPN kunnen hackers en cybercriminelen deze gegevens niet ontcijferen. Het gebruik van een VPN is belangrijk voor online privacy wanneer je inlogt op internet vanaf een openbare plek, omdat cybergluurders je online activiteiten kunnen volgen wanneer je gebruikmaakt van openbare wifi, of het nu op je computer of mobiele apparaat is.

Wanneer je je aanmeldt voor Netflix, wordt je account gekoppeld aan de regio waar je op dat moment woont. Dit gebeurt omdat Netflix de locatie en IP-adres van gebruikers controleert en vervolgens toegang geeft tot de inhoudsbibliotheek. Als gebruikers buiten de VS een specifieke link gebruiken naar inhoud die niet beschikbaar is in een bepaalde regio, zullen ze de volgende foutmelding op het scherm zien:

Je hebt een VPN nodig om je Netflix-regio te veranderen, omdat je dan inhoud kunt verkennen van andere Netflix-bibliotheken. De eenvoudigste methode om de Netflix-regio te veranderen, is het gebruik van een VPN. Het zal je een IP-adres geven van een ander land, zodat de Netflix-servers zullen denken dat je je op een andere locatie bevindt dan je werkelijke locatie.

Hoewel het niet geheel verboden is, is het gebruik van VPN wel beperkt. Houd er rekening mee dat de overheid in het verleden VPN’s heeft geblokkeerd. De regering heeft al meerdere pogingen ondernomen om VPN’s te verbieden. Zelfs de ISP’s met de bevoegdheid om VPN-beperkingen op te leggen waren beperkt in hun mogelijkheden.

Waarom is Amerikaanse Netflix geblokkeerd in Nederland?

Netflix biedt ook een speciale catalogus voor kijkers in Nederland. Echter, gebruikers kunnen geen toegang krijgen tot populaire Amerikaanse titels omdat sommige inhoud niet is goedgekeurd of beperkt is door de uitgever.

Netflix-abonnementen en prijzen

Netflix heeft drie niveaus van streamingdiensten: basis, standaard en premium. Elk Netflix-abonnement biedt oneindige shows en films zonder onderbrekingen. De volgende tabel vergelijkt de kosten van de abonnementsniveaus van Netflix:

PlansNetflix basicNetflix StandardNetflix Premium
Price (monthly)€ 7,99€ 11,99€ 15,99
Aantal schermen (gelijktijdig)124
Opslag van downloads (aantal apparaten)124
StreamkwaliteitSD (480p)Full HD (1080p)4K (2160p)
Delen buiten het gezin✔ (€3,99/month)✔ (€3,99/month)
Volledig assortiment aan films en series
Bekijken via televisie, laptop, smartphone en tablet
Zonder advertenties
Lees Ook: Netflix Abonnement 2023: Gedetailleerde Gids!

Hoe meld je je aan om Amerikaanse Netflix te kijken via een VPN?

Hier is hoe je je kunt aanmelden voor Amerikaanse Netflix:

 1. Abonneer je eerst op een VPN.
 2. Maak verbinding met een van de servers in de VS.
 3. Ga nu naar www.netflix.com of download de Netflix-app.
 4. Vul je inloggegevens in.
 5. Selecteer nu het abonnement van jouw keuze.
 6. Kies je voorkeursbetaalmethode.
 7. Vul je gegevens in.
 8. Kijk ten slotte naar Amerikaanse Netflix via een VPN.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Amerikaanse Netflix te kijken?

Ja, gebruikers kunnen een gratis VPN gebruiken om Amerikaanse Netflix te kijken. Maar gratis VPN’s worden niet aanbevolen. Gebruikers kunnen buffering ervaren tijdens het streamen van content. Een van de belangrijkste zorgen bij gratis VPN’s online is dat ze mogelijk niet beschikken over robuuste beveiligingsfuncties. Veel gratis VPN-providers hebben niet de middelen om sterke beveiligingsprotocollen te ontwikkelen en te onderhouden, waardoor hun gebruikers kwetsbaar zijn voor cyberdreigingen zoals malware, hacking en phishing.

Beste VPN’s om de Netflix-regio te wijzigen

We hebben meer dan 40 populaire VPN’s in de branche getest met Netflix en ontdekten dat slechts enkele VPN-services goed genoeg zijn om de Netflix-regio’s in Nederland te wijzigen. De beste onder hen zijn als volgt:

Best VPNNordVPNExpressVPN
WebsiteNordVPN.comExpressVPN.com
Ranglijst voor Netflix13
Gemiddelde snelheid (Mbps)100+ Mbps100+ Mbps
Totaal aantal servers5,700+Undisclosed
Serverlanden6094
Andere dienstenHulu, HBO, Amazon Prime, Disney+, ITV Hub, BBC iPlayer, and moreHBO, BBC iPlayer, ITV Hub, and others
Beste aanbieding (per maand)$3.19
SAVE up to 68% + 3 month FREE
$6.67
SAVE: 49% on the annual plan

1. Express VPN

ExpressVPN
ExpressVPN is ongetwijfeld de beste VPN om uw Netflix-regio in Nederland te veranderen, Het is een van de meest favoriete keuzes onder talloze internetgebruikers vanwege zijn snelle snelheid en stabiele verbinding.

Er zijn meer dan 3000 servers in het netwerk van ExpressVPN, verspreid over 94 landen. Deze servers zijn uiterst efficiënt in het bieden van toegang tot Netflix-shows van hoge kwaliteit, zonder vervelende fouten die je plezier kunnen bederven.

We konden ‘Bridgerton’ gemakkelijk streamen in Ultra HD-kwaliteit zonder enige buffering of vertraging. Het enige wat we hoefden te doen was verbinding maken met een Amerikaanse server (we kozen Los Angeles), en naar Netflix gaan, en het leidde ons automatisch naar de Amerikaanse bibliotheek. Er was geen handmatige configuratie vereist en de verandering was bijna direct.

 We hebben een indrukwekkende downloadsnelheid van 89,42 Mbps en een uploadsnelheid van 84,64 Mbps behaald, wat bewijst dat ExpressVPN de beste Netflix VPN in Nederland is.

Als je ons niet gelooft, dan zijn hier de snelheden van ExpressVPN op verschillende Netflix-servers:

Netflix ServersDownload Speed Result
US- Los Angeles89.42 Mbps
Italy – Milan84.16 Mbps
Canada – Toronto84.51 Mbps
Australia – Melbourne85.89‬  Mbps
UK – Docklands89.14 Mbps

2. NordVPN

NordVPN
NordVPN heeft het grootste servernetwerk van Netflix-verbeterde servers in Nederland, met meer dan 5500+ servers in 60 landen. De NordVPN Netflix-serverlijst vereist geen buitengewone instellingen om Netflix te kunnen gebruiken.

Abonneer je eenvoudig op de service, verbind met de server van jouw keuze, verander je IP-adres met NordVPN in Nederland en stream Netflix in elke regio naar keuze.

Hoewel het niet de snelste is, is het nog steeds redelijk snel om hoogwaardige Netflix-streaming mogelijk te maken. Met het wereldwijde servernetwerk van NordVPN kunt u meer dan 20+ Netflix-bibliotheken deblokkeren.

Naast Netflix kunt u ook andere populaire streamingdiensten en kanalen deblokkeren, zoals Vudu, het WWE Network, Showtime, AMC live, BBC iPlayer, Discovery Plus, Amazon Prime Video, Hulu, YouTube TV en HBO Max met NordVPN.

Tijdens onze snelheidstests van NordVPN in Nederland werkte deze VPN buitengewoon goed, dankzij de snelle snelheden. We behaalden een downloadsnelheid van 83,82 Mbps en een uploadsnelheid van 44,64 Mbps op een internetverbinding van 100 Mbps.

Netflix ServersDownload Speed Result
Turkey83.8  Mbps
Australia81.4 Mbps
Japan75.4 Mbps
United Kingdom72.8 Mbps
Germany80.5 Mbps

NordVPN kost je slechts EUR 3,66/mo (US$ 3,99/mo) (Ontvang 57% korting + 3 maanden GRATIS bij een 2-jarig abonnement) en wordt geleverd met een risicovrije geld-terug-garantie van 30 dagen. Als mobiele gebruiker kun je profiteren van een gratis proefperiode van NordVPN in Nederland om de service een week lang uit te proberen zonder iets te betalen. De klantenservice via live chat staat altijd klaar om je te helpen met je vragen en problemen.

Hoe u Amerikaanse Netflix-fouten kunt oplossen

Hoe u Amerikaanse Netflix-fouten kunt oplossen

Er zijn veel mogelijke fouten die je bij Netflix kunt tegenkomen, en we zullen ze hier niet allemaal bespreken. Het goede nieuws is dat veel van deze fouten vergelijkbaar zijn. Als algemene richtlijn raden we aan het volgende te doen wanneer je een probleem tegenkomt:

Los ook Netflix-foutcode m7111-1931-404 op via deze eenvoudigste handleiding.

 1. Controleer je internetverbinding.
 2. Verbreek de verbinding met je mobiele apparaat, tv of computer, en maak opnieuw verbinding.
 3. Log uit bij je Netflix-account en log opnieuw in, of installeer de Netflix-app opnieuw.
 4. Controleer je accountinstellingen.

Welke apparaten zijn compatibel met Netflix in Nederland?

De volgende apparaten zijn compatibel met Netflix:

 • Mediastreaming-apparaten.
 • Smart-tv’s.
 • Gameconsoles (PlayStation en Xbox).
 • Set-top kabelboxen.
 • iOS-apparaten
 • Moderne Blu-ray-spelers.
 • Tablets, smartphones en Android-apparaten.
 • Personal computers inclusief laptops en desktops.

Hoe je Amerikaanse Netflix op verschillende apparaten kunt bekijken

Ieder van ons gebruikt graag verschillende apparaten. Terwijl sommige mensen graag shows op hun desktop of laptop bekijken, geven anderen er de voorkeur aan om ze op hun smartphone of tablet te streamen. Om met het hele gezin te kijken, kun je zelfs Chromecast of een streaming-stick gebruiken om je VPN te koppelen aan je smart-tv.

Laten we eens kijken hoe je handige stapsgewijze instructies kunt gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix US op verschillende apparaten.

Hoe u kunt kijken op uw Android TV

Als je een Android TV hebt, hier is hoe je een VPN kunt gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix US:

 1. Ga naar de app store op je Android TV en zoek naar een VPN.
 2. Installeer de VPN-app en start deze. Zoek een serverlocatie in de Verenigde Staten en maak verbinding met die server.
 3. Open nu de Netflix-app op je Android TV en je hebt toegang tot een hele nieuwe selectie shows en films van Netflix US.
Hoe u kunt kijken op uw Android TV

Zo bekijk je Netflix US op je smartphone of tablet

Met een VPN kun je van overal ter wereld verbinding maken met Netflix US, of je nu een Android- of iOS-telefoon of -tablet gebruikt.

 1. Zoek een VPN met een mobiele app die werkt op je smartphone of tablet en ondersteuning biedt voor Android of iOS. We raden NordVPN aan, momenteel met 68% korting!
 2. Download de app en start deze op je apparaat.
 3. Zoek een Amerikaanse server en maak verbinding.
 4. Open de Netflix-app en begin met het bekijken van een hele nieuwe bibliotheek met content.
Zo bekijk je Netflix US op je smartphone of tablet

Hoe u Netflix US op uw pc kunt bekijken

Het is eenvoudig om een VPN in te stellen en toegang te krijgen tot Amerikaanse Netflix, of je nu Windows of Mac gebruikt op een desktopcomputer of laptop. Dit is hoe:

 1. Kies een VPN en download deze op je computer. We raden ExpressVPN aan
 2. Volg de eenvoudige installatiestappen om de VPN-software op je computer in te stellen. Volg de instructies van de VPN-provider.
 3. Zodra het is ingesteld, ga je naar de VPN en zoek je een geschikte Amerikaanse server. Maak verbinding met deze server.
 4. Log in op je Netflix-account en begin met het bekijken van een hoop nieuwe content!
Hoe u Netflix US op uw pc kunt bekijken

Hoe betaal je voor Amerikaanse Netflix met een cadeaubon?

Een van de vele manieren waarop Netflix zijn inhoud beperkt, is door betaling in de lokale valuta te vereisen. U kunt bijvoorbeeld geen Amerikaans Netflix-abonnement betalen in ponden of euro’s. Er is echter een manier om dit te omzeilen, omdat Netflix u toestaat om te betalen met cadeaubonnen.

Nu zijn deze cadeaubonnen ook specifiek voor een bepaalde valuta, dus je hebt er een nodig die geladen is met Amerikaanse dollars. Je kunt digitale vouchers kopen bij verschillende online winkels (of er een kopen in de winkel als je in de VS bent), en vervolgens eenvoudig de code invoeren op de Netflix-website.

Het is vermeldenswaard dat Netflix-accounts zelf niet gebonden zijn aan een regio. Met andere woorden, zelfs als je succesvol een Amerikaans Netflix-account aanmaakt, kun je alleen titels bekijken die beschikbaar zijn in je huidige locatie. Het enige verschil is de maandelijkse abonnementsprijs en de valuta waarin je betaalt.

Netflix Opzeggen Abonnement

Gelukkig is het opzeggen van Netflix vrij eenvoudig en werkt het als volgt:

 1. Haal je telefoon tevoorschijn, open de browser en bezoek de Netflix-website.
 2. Als je nog niet bent ingelogd, typ dan je gebruikersnaam en wachtwoord in.
 3. Door op je profielsymbool te drukken, krijg je toegang tot het menu aan de rechterkant en selecteer “Account”.
 4. Kies de optie “Lidmaatschap opzeggen” bovenaan.
 5. ‘Volledige opzegging’ is de knop die je in het volgende venster moet klikken om je beslissing te bevestigen.

Je kunt de volledige gids hier lezen: Netflix Opzeggen Abonnement: ULTIEME GIDS! [2023]

Hoeveel films en series zijn er te vinden op de Amerikaanse Netflix?

De Amerikaanse bibliotheek van Netflix bevat momenteel bijna 5.900 films en series. Dit aanbod fluctueert en kan afwijken van het genoemde aantal. Het is duidelijk dat de Amerikaanse Netflix-bibliotheek momenteel de grootste ter wereld is. Als je bepaalde films of series wilt zien, heb je hier een betere kans om ze te vinden. Om je een idee te geven van de verhouding tussen het Amerikaanse aanbod en dat op de Nederlandse Netflix, hebben we deze grafiek uitgewerkt:

Verenigde Staten vs. Nederland

Movies

 1. Untold: Jake Paul The Problem Child
 2. Heart of Stone
 3. Head to Head
 4. Untold: Johnny Football
 5. 10 Days of a Bad Man
 6. Mark Cavendish: Never Enough
 7. The Monkey King
 8. Choose Love

Series

 1. The Ultimatum: Marry or Move on season 2
 2. Depp v. Heard
 3. Painkiller
 4. Heartstopper season 2
 5. The Lincoln Lawyer season 2
 6. Gabby’s Dollhouse season 8
 7. Knokke Off

Lees Ook: Nieuw op Netflix in Augustus: Binge-Waardig Series en Films [2023]

FAQs

Is het legaal om de Netflix-regio binnen Nederland te wijzigen?

Ja, de gemakkelijkste manier om het IP-adres van de Netflix-regio te wijzigen, is door een VPN te gebruiken binnen Nederland. Een VPN leidt uw internetverkeer via een server in een ander land van uw keuze, waardoor uw echte IP-adres wordt verborgen. Dit betekent in feite dat u uw online regio kunt wijzigen en kunt genieten van Netflix-content die anders niet beschikbaar voor u zou zijn.

Kan Netflix detecteren of ik een VPN gebruik om mijn regio binnen Nederland te wijzigen?

Yes, Netflix can detect if you are using a VPN to change your region within the Netherlands because it is able to determine VPN’s own IP addresses due to traffic overload and block them, especially if you are using a free VPN. To get around these blocks, you need a VPN that constantly refreshes their server list.

Heb ik een Netflix-account nodig als ik een VPN gebruik?

Ja. Je moet eerst een Netflix-account aanmaken. Je hebt echter geen aparte Netflix-accounts nodig. Eén account is voldoende om verschillende Netflix-bibliotheken te openen met een VPN.

Conclusie

Nu je weet hoe je de Netflix-regio in Nederland kunt veranderen met een VPN, geniet je van je favoriete inhoud, waar je ook ter wereld bent. Het enige wat je hoeft te doen is de locatie wijzigen waar je toegang wilt krijgen tot de inhoud, en je kunt aan de slag!

Voor deze gids hebben we meer dan 40 VPN’s getest, maar slechts 2 bleken betrouwbaar te zijn bij het veranderen van de regio van Netflix.

ExpressVPN staat bovenaan onze lijst van de beste VPN’s om de Netflix-regio in Nederland te veranderen, gebaseerd op zijn uitstekende prestaties, privacyfuncties en krachtige Netflix-ontgrendelingsmogelijkheden.

Hannie Noa
Hannie Noa

Hannie Noa is een content creator op het gebied van digitale streaming en entertainment. Of het nu gaat om het ontleden van de nieuwste streamingplatforms, het beoordelen van populaire shows of het geven van tips voor het optimaliseren van je streamingervaring, de artikelen van Hannie zijn een must-read voor elke liefhebber van digitaal entertainment.

Artikelen: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *