Beste komedieserie op Netflix in Nederland [2023]

Invoering

In een wereld waar het dagelijks leven soms aanvoelt als een komedie vol fouten, komt Netflix te hulp met een reeks spannende komedieserie die de perfecte remedie zijn voor die dagen van ‘meer lachen, minder zorgen’. Terwijl we het hilarisch onvoorspelbare jaar 2023 induiken, houdt Netflix de lachers aan het rollen met een verzameling comedyserie die klaar staan ​​om van je woonkamer een humoristische comedyclub te maken. Van eigenzinnige personages tot grappige oneliners, deze shows zijn er om ons eraan te herinneren dat je soms alleen maar goed kunt lachen en een comfortabele bank nodig hebt om aan de chaos te ontsnappen en de hilariteit te omarmen die de streamingwereld in Nederland te bieden heeft.

Lees Ook: Koreaanse films en shows op netflix [2023]

Dirty Lines (2022)

In het Amsterdam van de jaren 80 begint een familie de allereerste telefoonsekslijn, maar het bedrijf in seksuele verlangens brengt hen aan het twijfelen over hun eigen verlangens. Want laten we eerlijk zijn, wie had gedacht dat ‘familiebedrijf’ zó’n ondeugende wending zou nemen?

IMDb7.4/10
SterrencastJoy Delima, Minne Koole, Chris Peters
Seizoenen1

New Girl (2011-2018)

‘New Girl’, een Fox-komedie over een excentriek meisje dat bij drie mannelijke huisgenoten intrekt en meteen een van de beste tv-series wordt, verandert van een heel eenvoudig concept. Jess, een lerares, wordt gespeeld door Zooey Deschanel. Nadat ze erachter komt dat haar vriend haar bedriegt, wordt ze gedwongen een kamer te delen met drie andere mannen

IMDb7.8/10
SterrencastZooey Deschanel , Jake Johnson , Max Greenfield
Seizoenen7

Schitt’s Creek (2015-2020)

Het verhaal volgt de Rose-familie terwijl ze worstelen om zich aan te passen aan hun nieuwe bestaan in het dorp Schitt’s Creek, dat een stacaravan-stad is. Het vroegere leven van de Roses was gevuld met rijkdom en luxe, maar ze hebben nu alles verloren.

IMDb8.5/10
SterrencastEugene Levy , Catherine O’Hara , Daniel Levy , Annie Murphy
Seizoenen6

Girlboss (2017)

In “Girlboss” volgen we het levendige verhaal van de rebelse en ambitieuze Sophia, die haar eigen pad naar succes bewandelt door vintage kleding online te verkopen. Met humor en doorzettingsvermogen trotseert ze de uitdagingen van ondernemerschap, vriendschap en zelfontdekking terwijl ze haar eigen mode-imperium opbouwt. Een energieke en inspirerende reis vol onverwachte wendingen.

IMDb7/10
SterrencastBritt Robertson , Ellie Reed , Johnny Simmons
Seizoenen1

Mystery Science Theater 3000 (2017-2022)

De klassieker uit de cultuur wordt opnieuw gemaakt voor Netflix, en deze keer zal het een nieuwe cast hebben. Jonah Ray zal de rol van de gastheer spelen, en hij zal echte slechte B-films kijken met zijn robotvrienden, die hem gezelschap zullen houden terwijl hij wordt vastgehouden door gekke wetenschappers.

IMDb8.2/10
SterrencastJonah Ray Rodrigues
Seizoenen2

Derek (2012-2014)

Ricky Gervais, een icoon in de wereld van de komedie, is de bedenker, regisseur, schrijver en ster van de originele serie Derek die Netflix heeft geproduceerd. De show neemt kijkers mee naar binnen de muren van een verzorgingstehuis en toont een kant van Gervais die niet aanwezig was in al zijn vorige werken.

IMDb8.1/10
SterrencastRicky Gervais
Seizoenen2

Girlfriends’ Guide to Divorce (2014-2018)

Een zelfhulp auteur probeert haar carrière te redden als het publiek erachter komt over haar mislukte huwelijk door een boek te schrijven over hoe een echtscheiding kan slagen. Lisa Edelstein is niets minder dan fenomenaal in de show, en haar optreden alleen is voldoende om je binge-watching van de Bravo-serie te starten.

IMDb6.9/10
SterrencastLisa Edelstein , Beau Garrett
Seizoenen5

Documentary Now! (2015-)

Voormalige Saturday Night Live castleden Fred Armisen en Bill Hader zijn te zien in deze vermakelijke serie op IFC. Ze gebruiken hun mockumentary-stijl om grappen te maken over verschillende echte gebeurtenissen op een manier die alleen zij kunnen.

IMDb8.1/10
SterrencastFred Armisen , Bill Hader
Seizoenen4

Flaked (2016-2017)

Na het veroorzaken van de dood van een jonge man in een ongeluk terwijl hij onder invloed van alcohol was, neemt Arnett de rol aan van Chip, een herstellende alcoholist die al tien jaar clean is. Chip vindt uiteindelijk vrede van geest in Venetië, waar hij zichzelf heruitvindt als een zelfhulpgoeroe. Hij wordt ook de onofficiële burgemeester van de stad, aangezien iedereen in de stad bekend lijkt te zijn met zijn identiteit.

IMDb7.2/10
SterrencastFred Armisen , Bill Hader
Seizoenen2

Happy Endings (2011-2020)

Wanneer we het hebben over televisieprogramma’s die te vroeg werden geannuleerd, staat Happy Endings bijna altijd bovenaan de lijst. Hoewel het idee van een sitcom over een groep vrienden die in Chicago wonen en de stadia van ‘volwassen worden’ doormaken misschien niet heel vernieuwend lijkt, zijn de prestaties van de show wat het naar het niveau van grootheid brengt waar het nu is. De prestaties van Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Damon Wayans Jr., Casey Wilson en Adam Pally als emotioneel gehandicapte dertigers die gewoon proberen te overleven, zijn een van de meest hilarische die ik ooit heb gezien.

IMDb7.8/10
SterrencastEliza Coupe , Elisha Cuthbert , Zachary Knighton
Seizoenen3

Big Mouth (2017-)

Nick Krolls komedie kortfilm over een jongen die opgroeit is een animatiefilm vol met bekende stemmen en nog veel meer alledaagse scenario’s uit het echte leven. Kroll speelt een jongere versie van zichzelf. Een jongen genaamd Andrew gaat door wat ongemakkelijke levensveranderingen zoals lastige erecties, bizarre natte dromen en bat-mitzvah meltdown. De show draait om een groep puberende vrienden.

IMDb7.9/10
SterrencastNick Kroll , John Mulaney , Jessi Klein
Seizoenen3

Laatste gedachten met betrekking tot beste comedy series netflix nederland

Dus daar heb je het: een hilarische parade van beste comedy series op Netflix die in feite het equivalent zijn van een dagelijkse dosis lachvitamines. Of je nu dringend behoefte hebt aan een oppepper, even wilt ontsnappen aan de ernst van de realiteit, of gewoon je lol wilt oefenen, deze shows staan ​​voor je klaar. Van eigenzinnige personages tot grappige punchlines, Netflix weet hoe hij de grinniken moet serveren. Dus pak je popcorn, je gezelligste dekentje en bereid je voor op een eindeloze stroom gegiechel en gelach. Vergeet niet dat het leven te kort is om niet in de problemen te zitten, en Netflix in Nederland heeft jouw lachtracks voor 2023 en daarna. Gelukkig binge-lachen!

Rika Rineke
Rika Rineke

Rika Rineke is een toegewijde schrijver met een diepe liefde voor alles wat met streaming media te maken heeft. Met jarenlange ervaring in de branche, . Of je nu op zoek bent naar aanbevelingen, handleidingen voor het oplossen van problemen of het laatste streamingnieuws, Rika's artikelen op StreamingDigitally.nl zullen je zeker op de hoogte houden en entertainen.

Artikelen: 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *