Beste Thanksgiving-tv-programma’s en -films op Netflix in Nederland [2023]

Alles is op Thanksgiving ochtend hectisch. Je loopt waarschijnlijk als een gek rond om de laatste details te verzorgen voor het ideale Thanksgiving-maal, de Turkije-thema-versieringen op te zetten en ervoor te zorgen dat de kinderen Thanksgiving-spellen hebben om te spelen terwijl het eten kookt. Maar de rest van de dag en avond van Thanksgiving is het beste om te ontspannen en tijd door te brengen met degenen die je liefhebt.Verzamel de bende rond de televisie na Thanksgiving diner en geniet van kwaliteitstijd samen terwijl je naar sommige van Netflix‘s beste Thanksgiving-gerelateerde films kijkt. De streamingsgigant biedt verschillende films aan voor publiek van alle leeftijden en interesses.

Wij hebben een lijst gemaakt met films en tv-programma’s die zeker tranen in je ogen zullen brengen, waaronder diegenen die niet direct met de feestdagen te maken hebben maar perfect zijn voor het seizoen vanwege hun hartverwarmende boodschappen over de belangrijkheid van familie, waardering en liefde.

Lees Ook: Beste haaienfilms op Netflix

Thanksgiving-films op Netflix

Hier zijn enkele Thanksgiving-films.

The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

Eerste op de lijst voor: Passie voor lezen en het vervullen van de dromen nadat ze van school zijn gestuurd

Na het worden uitgescholden van school omdat zijn familie de schoolgelden niet kon betalen, vond een dertienjarige man een manier om zichzelf heimelijk in de bibliotheek te verbergen om zijn liefde voor lezen voort te zetten. De film, geïnspireerd door een waargebeurd verhaal, volgt zijn innerlijke groei terwijl hij de geheimen van de molen ontdekt en hongersnood voorkomt in zijn dorp.

Cast:

maxwell Simba, lily banda, Chiwetel Ejiofor

Yes Day (2021)

Tweede op de lijst: luchtige komische familiefilm.

Ondanks hun beste inspanningen, vechten veel ouders met schuldgevoelens bij het opvoeden van kinderen. Dit gold ook voor Allison en Carlos, dus lieten ze hun drie kinderen een dag om huisregels op te stellen. Maar er is een addertje onder het gras. Ze moeten zonder aarzeling akkoord gaan met elk verzoek dat aan hen wordt gesteld.

Cast:

Jenna Ortega, Jennifer Garner, Edgar Ramirez

Always Be My Maybe (2019)

Derde op de lijst voor: Enotional rollercoster & family tragedie.

Jeugdliefdes die hun romance herontdekken na 15 jaar, vinden dat ze nog steeds hetzelfde voor elkaar voelen. Helaas leven ze nu twee heel verschillende levens. Als je op zoek bent naar een emotionele achtbaan, zoek dan niet verder dan Always Be My Maybe, een film over liefde, familie en tragedie.

Cast:

Ali Wong, Randall Park, Keanu Reeves

Holidate (2020)

Vierde op de lijst voor: Romantische komedie die draait om twee alleenstaande vreemden

Je zult van deze film genieten als je ooit de angst hebt gevoeld om alleen naar een kerstfamiliebijeenkomst te gaan. Om de sociale stigma van ongehuwd te zijn, gaan twee vreemden akkoord met een jaarlijkse platonische relatie gebaseerd op het bijwonen van de respectieve families’ jaarlijkse vieringen. Naarmate ze gevoelens van romantiek voor elkaar ontwikkelen, wordt de situatie comischer.

Cast:

Emma Roberts, Luke Bracey, Nicola Peltz

Klaus (2019) 

Vijfde op de lijst voor: Verhaallijn die de nadruk legt op het werken voor de mensen om hen gelukkig te maken

Een bevoorrechte jongen genaamd Jesper moet met zijn vader mee naar een klein stadje, waar hij uiteindelijk bevriend raakt met een speelgoedmaker. Samen werken ze om de jongeren van het saaie stadje gelukkig te maken. Het is een vreugde om te zien hoe deze egocentrische jonge kerel een verandering van hart heeft en besluit om wat magie van Kerstmis te delen, vooral voor kinderen.

Cast:

Sergio Pablos, J.K. Simons, Jason Schwartzman

The Willoughby (2020)

Zesde op de lijst voor: Verhaal dat de belichaming is van gezinstoewijding

De Willoughby kinderen, ziek van de onachtzaamheid van hun ouders, besluiten om hen naar een gevaarlijke expeditie te sturen. Kinderen die gek zijn van animatiefilms zullen genieten van dit verhaal van familiedevotie.

Cast:

Maya Rudolph, Will Forte, Terry Crews, Kris Pearn

The Pursuit of Happyness (2006) 

Zevende op de lijst voor: belangrijke les over veerkracht en doorzettingsvermogen.

Chris is een failliete verkoper wiens vrouw besluit hem te scheiden vanwege zijn financiële tegenslagen, waardoor hij alleen de voogdij krijgt over hun kind. Emoties lopen hoog op gedurende de film terwijl Chris vecht om opnieuw te beginnen met zijn kind. Een must-see voor het hele gezin, omdat het een belangrijke les leert over veerkracht en volharding.

Cast:

will smith, Thandiwe Newton, Jaden Smith

Thanksgiving-series op Netflix

Hier zijn enkele thanksgiving-series die je op Netflix kunt bekijken.

Fuller House (season 2, episode 6)

Als eerste op de lijst voor: uitzoeken hoe je kunt samenleven

De Tanners komen weer bij elkaar en proberen uit te zoeken hoe ze weer samen in hetzelfde huis kunnen leven. Waarschuwing: je kan déjà vu ervaren bij het kijken van sommige scenes.

Cast:

Candace Cameron Bure, Andrea Barber, Jodie Sweetin

The Big Family Cooking Showdown (2017)

Tweede op de lijst vanwege: een plezierige en bevredigende ervaring van samen koken als gezin.

Samen een maaltijd maken als een familie is een aangenaam en bevredigend ervaring. Maar het is net zo hectisch en dramatisch als de acht families die strijden om de titel in deze reality tv-show.

Cast:

Zoe Ball, Nadiya Hussain, Tommy Banks, Rosemary Shrager 

Sister, Sister Season 9 

Derde op de lijst voor: Comedy Family-serie uit de jaren 90 die kijkers een vermakelijk uur biedt.

Deze jonge comedyreeks uit de jaren 90 zal je een glimlach op je gezicht toveren. Het negende seizoen’s vakantiespecial brengt de familie naar Hawaï, waar een onverwachte bezoeker chaos veroorzaakt en een vermakelijk uur biedt voor kijkers en de familie.

Cast:

Tia Mowery, Tamara Mowery

Waffles + Mochi (2021)

Vierde op de lijst voor: traditionele Amerikaanse Thanksgiving-hapjes.

Mary Stewart’s kinderboek uit 1971, “The Little Broomstick”, heeft de 2011 fantasy anime film Mary and the Witch’s Flower geïnspireerd. De Smith-familie stuurt Mary, hun nicht, naar haar Grote Tante Charlotte. Ze heeft goede bedoelingen om haar Tante te helpen, maar ze lukt er altijd in een rommeltje te maken. Ze ontdekt een lichtblauwe bloemsoort die bekend staat als fly-by-night. De bloemen zijn betoverd en geven wichelkrachten aan iedereen die ermee in aanraking komt.

Cast:

Michelle Obama, Russ Walko, Michelle Zamora

Best Leftovers Ever (2020)

Vijfde op de lijst voor: concurrentie van heerlijk eten uit overgebleven voedsel in ruil voor een geldprijs.

Veel mensen staan voor een raadsel als ze geconfronteerd worden met een berg aan overgebleven Thanksgiving-eten. Deze serie is vermakelijk, vooral voor voedselfanaten, aangezien amateurchefs competeren om heerlijke gerechten te maken van resten in ruil voor $10.000.

Cast:

Jackie Tohn, David So, Rosemary Shrager

FAQs

waar komt thanksgiving vandaan?

Amerikanen geloven over het algemeen dat hun Thanksgiving is gemodelleerd naar een oogstfeest uit 1621 dat werd gedeeld door de Engelse kolonisten (Pilgrims) van Plymouth en het Wampanoag-volk.

“Welke shows zijn gerelateerd aan Thanksgiving?

Best Leftovers Ever (2020)
Everwood.
Family.
Felicity.
New Girl
Waffles + Mochi (2021)
The Big Family Cooking Showdown (2017)


Is er een tv-programma genaamd Thanksgiving?”

Ja, er is een tv-serie genaamd Thanksgiving

Conclusie

In conclusie biedt Netflix een indrukwekkende selectie van films en series die perfect passen bij de sfeer van Thanksgiving. Of je nu op zoek bent naar hartverwarmende familiedrama’s, komedies met een vleugje humor, of meeslepende verhalen om samen met je dierbaren van te genieten, Netflix heeft voor ieder wat wils.Of je nu geniet van een rustige avond na een heerlijke Thanksgiving-maaltijd of een gezellige marathon organiseert met vrienden en familie, Netflix heeft de ideale line-up om je in de juiste stemming te brengen en dankbaarheid te vieren.

Sem Abel
Sem Abel

Sem Abel is een techliefhebber, redacteur en schrijver, gespecialiseerd in het gebied van digitale streaming en technologie. Met een achtergrond in software engineering. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste streamingtechnologieën en het meeste uit je digitale entertainmentervaring wilt halen, zijn de artikelen van Sem op StreamingDigitally.nl een waardevolle bron.

Artikelen: 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *